solarsoul Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια υπαρχει καποιος browser που να ειναι a la iphone το scrolling? Εχω το desire, αλλα ειναι κουραστικη η κατασταση γιατι σερφαρεις και lagάρει, κανεις ζουμ και το κανει αλλου.γενικα είναι πολυ νευρικο. Υπαρχει λυση;
solarsoul Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 μπααα...μα είναι απογοητευτική η κατασταση.Ολα ειναι νευρικα, ειδικα το ζουμ δεν παλευεται. βγηκε gingerbread για το desire;
morgoth_gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ανεπίσημα ναι έχει βγεί εδώ και καιρό.. Πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον default browser του desire, ίσως είναι πολύ βελτιωμένος στην 2.3 έκδοση που χρησιμοποιώ και μου φαίνεται έτσι.. Δοκίμασε να βάλεις κάποια 2.3 rom πάντως, το κιννητό μεταμορφώνεται κανονικά
orlox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μου φαινετε πολυ περιεργο αυτο που λες. Μηπως εχεις καμια κακογραμμενη εφαρμογη να τρεχει απο πισω? Ουτε το optimus one δεν λαγκαρε ποσο μαλλον το desire
solarsoul Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ρε σεις μιλαω για το ζουμ βασικα.Δεν ειναι a la iphone, μην τρελαθουμε.Κανεις ζουμ και σε παει μια σκαλα πανω.Μονο ο skyfire κανει ζουμαρισμα σωστο. και ενα αλλο προβλημα.Παλευω να μπω στο blogger σε desktop μορφη.Ανεβαζει εικονα, ανεβαζει βιντεο, βαζεις τιτλο, αλλα οταν πας να γραψεις την αναρτηση δεν ανοιγει πληκτρολογιο.Αν παω σε html επεξεργασια ανοιγει.θεμα browser ειναι;Τσατιζομαι γιατι μας εχουν μουρλανει με το flash και ενω εκανα αναβαθμιση και 10.3 ειναι πολλες σελιδες που δεν τις δουλευει.
flik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το καλύτερο scrolling και zooming το είχα βρει στον τελευταίο Opera. Μακράν όμως. Έχει μερικές αδυναμίες, αλλά σε αυτό δεν παιζόταν. Πότε τον δοκίμασες τελευταία φορά; Δε σου άρεσε;
manost Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τσατιζομαι γιατι μας εχουν μουρλανει με το flash και ενω εκανα αναβαθμιση και 10.3 ειναι πολλες σελιδες που δεν τις δουλευει. Στο Desire σου έχεις official ή κάποια custom rom; Ρωτάω γιατί υπάρχουν κάποιες custom που έχουν θέμα με το flash player. Είτε δεν παίζουν καθόλου ή crashάρει ο browser. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο Opera Mini δεν υποστηρίζει flash sites, οπότε πρέπει να κοιτάξεις προς άλλη μεριά. Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.