hector3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 καλησπέρα! εδώ και λίγες μέρες έχω κατεβάσει και δοκιμάζω το revo uninstaller. ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλές μπορεί να είναι να εμπιστεύεσαι τον υπολογιστή σου στα recommendations τέτοιων τύπου προγραμμάτων. πιο συγκεκριμμένα, το revo uninstaller έχει μια εφαρμογή με το όνομα evidence remover. θεωρητικά διαγράφει οριστικά data τα οποία ναι μεν έχουν διαγραφεί, αλλά δεν έχουν ακόμα αντικατασταθεί με αποτέλεσμα να είναι ακόμα recoverable. ο χώρος που θα ελευθερώσω εφόσον χρησιμοποιήσω το evidence remover είναι αρκετά μεγάλος ( 300GB στον εξωτερικό μου δίσκο συνολικής χωριτηκότητας 2TB, και 13GB στον local που συνολικα είναι 200GB ), κάτι που με παρεξέναψε και τελικώς δεν το ακλούθησα προς αποφυγήν τυχόν διαγραφής και δεδομένων που ήδη υπάρχουν. είναι safe να το δοκιμάσω ? ακόμα, απεγκαταστώντας προγράμματα μέσω του revo uninstaller υπάρχει η δυνατότητα να διαγράφεις και όλα τα leftovers τους που έχουν μείνει στην registry ή ακόμα και files ή folders που θα μείνουν στον local drive συνήθως μέσα στο program files. πόσο ασφαλές είναι να παίζεις με την registry γενικα ? ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ antivirus. τα θεωρώ εντελώς αχρειαστα! τρέχω μόνο προγράμματα όπως ccleaner, spybot search and destroy, m-bam, tuneup utilites που μπορούν να μου κανουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη, και έχω καταφέρει να αποφύγω το format εδώ και 4 χρόνια, με σχετικά προσεκτική χρήση. το tuneup utilites για παράδειγμα που το χρησιμοποιώ απο το τελευταίο μου format και μετά, το εμπιστεύομαι και δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα όσον αφορά registry cleaning, optimization, maintenance settings κλπ. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το εχω χρησιμοποιήσει το revo uninstaller και αλλα παρόμοια προγράμματα , γενικά σε τέτοια προγράμματα ποτε δεν εμπιστεύομαι τις auto λειτουργίες. Κάνω ενα scan για να δώ τι θα βρεί και μετα ενα ενα με προσοχή το επιλέγω και απομακρύνω, ετσι μειώνεις την πιθανότητα να σβήσει / βγάλει πράγματα τα οποία εινα ζωτικής σημασία για το pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.