Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο το σημερινό, ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα και έπεται συνέχεια. Ανεβαίνει η σειρά!

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω, ίσως έδωσαν περισσότερη σημασία/διάρκεια από ότι έπρεπε. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να βάλουν τον Luis να ασχολείται με κάποια άλλη υπόθεση, αντί με τη γάτα του άλλου.

Δημοσ.

Εχει ανέβει αρκετά η σειρά, κατ εμε. Καταρχάς μου αρέσει πολύ που η φετινή σεζόν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει μια "συνέχεια" και δεν είναι κάθε επεισόδιο και διαφορετική υπόθεση όπως ήταν η 1η, και λίγοτερο η 2η. Απο τις λίγες σειρές πάντως που με κρατάει και δεν την βαρίεμαι. Έχω υψήλες προσδοκίες, για να δούμε πως θα συνεχίσει..

• Like 1
Δημοσ.

Απαντήθηκε και το ερώτημα που έθεσα στο spoiler του post 105

O Mike παρακαλούθησε κολλέγιο, αλλά δεν αποφοίτησε από αυτό. Άρα ήταν σωστή η επισήμανση της Jessica, απλά οι σεναριογράφοι θα έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο ξεκάθαρο.

Δημοσ.

σχολια για το νεο επεισοδιο;παντως νομιζω ανοιξε ντεμεκ ο δρομος για χαρβει+ντονα.

Δημοσ.

Καλό επεισόδιο, έκλεισε η μεγάλη υπόθεση της season ενώ ταυτόχρονα άνοιξε και η υπόθεση της επόμενης - εκτός κι αν οι σεναριογράφοι καταφέρουν να εξαντλήσουν το fight back του χοντρού στα δύο εναπομείναντα επεισόδια.

Για Harvey και Donna δεν είμαι τόσο σίγουρος, θα μπορούσε να την έβαζε στο αυτοκίνητο και ... the rest would have been history, αλλά αυτός προτίμησε να.... περπατήσει! Τι να πει κανείς... Θα δείξει...

Δημοσ.

Παιδια ειδα μονορυφι την πρωτη σαιζον και τωρα ειμαι στο τριτο επεισοδιο της δευτερης...Η σειρα τα σπαει!!

Welcome to the club!

Είδα το προτελευταίο της 3ης season. Μια χαρά ήταν, έφαγε ήττα ο Harvey στο τέλος...

Πάντως, μου την έχω δώσει αφάνταστα που την πάνε μόνο για 10 επεισόδια/season. Έλεος πια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...