wizzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολύ καλό επεισόδιο το σημερινό, ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα και έπεται συνέχεια. Ανεβαίνει η σειρά!
liakos18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κούρασε η ιστορία με τη γάτα... Κούρασε πολύ. 1
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν θα διαφωνήσω, ίσως έδωσαν περισσότερη σημασία/διάρκεια από ότι έπρεπε. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να βάλουν τον Luis να ασχολείται με κάποια άλλη υπόθεση, αντί με τη γάτα του άλλου.
TheOneGandalf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εχει ανέβει αρκετά η σειρά, κατ εμε. Καταρχάς μου αρέσει πολύ που η φετινή σεζόν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει μια "συνέχεια" και δεν είναι κάθε επεισόδιο και διαφορετική υπόθεση όπως ήταν η 1η, και λίγοτερο η 2η. Απο τις λίγες σειρές πάντως που με κρατάει και δεν την βαρίεμαι. Έχω υψήλες προσδοκίες, για να δούμε πως θα συνεχίσει.. 1
wizzy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Απαντήθηκε και το ερώτημα που έθεσα στο spoiler του post 105 O Mike παρακαλούθησε κολλέγιο, αλλά δεν αποφοίτησε από αυτό. Άρα ήταν σωστή η επισήμανση της Jessica, απλά οι σεναριογράφοι θα έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο ξεκάθαρο.
ask Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 σχολια για το νεο επεισοδιο;παντως νομιζω ανοιξε ντεμεκ ο δρομος για χαρβει+ντονα.
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό επεισόδιο, έκλεισε η μεγάλη υπόθεση της season ενώ ταυτόχρονα άνοιξε και η υπόθεση της επόμενης - εκτός κι αν οι σεναριογράφοι καταφέρουν να εξαντλήσουν το fight back του χοντρού στα δύο εναπομείναντα επεισόδια. Για Harvey και Donna δεν είμαι τόσο σίγουρος, θα μπορούσε να την έβαζε στο αυτοκίνητο και ... the rest would have been history, αλλά αυτός προτίμησε να.... περπατήσει! Τι να πει κανείς... Θα δείξει...
salazar1991 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια ειδαμ ονορυφι την πρωτη σαιζον και τωρα ειμαι στο τριτο επισοδειο της δευτερης...Η σειρα τα σπαει!!
wizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια ειδα μονορυφι την πρωτη σαιζον και τωρα ειμαι στο τριτο επεισοδιο της δευτερης...Η σειρα τα σπαει!! Welcome to the club! Είδα το προτελευταίο της 3ης season. Μια χαρά ήταν, έφαγε ήττα ο Harvey στο τέλος... Πάντως, μου την έχω δώσει αφάνταστα που την πάνε μόνο για 10 επεισόδια/season. Έλεος πια...
Rabican Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι ετσι ομως; η προηγουμενη σεζον ειχε 16 και ειχε παει καλα....
wizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω ιδέα... Ούτε και στα forums του USA Network λένε κάτι.
genius_13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ δυνατό το 3χ09 Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ επεισόδιο από Suits.
salazar1991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινησα και την 3η σαιζον!!!Ξερει κανεις ποσα επεισοδια θα ειναι??
salazar1991 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κριμα ρε γμτ..Ασχετο αλλα παρατηρησε κανεις οτι το κεντρικο ειδυλλιο της σειρας ειναι μεταξυ Rachel and Ross(κατι μου θυμιζει.. ).??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα