ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Επεισοδιαρα! Πως εχασε ετσι ο Harvey...
Blacktan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παλι , αν εξαιρεσεις τα τελευταια 7 λεπτα , θα ελεγα πως ηταν ενα ΑΚΡΩΣ ΒΑΡΕΤΟ επεισοδιο , τελειως ακαταλληλο για season end ... αν ειναι δυνατον να τελειωνουν την σεζον με τετοια μπουρδα ...
avacan23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ηθελα με τιποτα να αποκαλυψω οτιδήποτε και ζητάω συγνωμη για το διαγραφεν μύνημα. Θα πω μονο οτι περιμενα πολυ περισότερα από το season finale και δεν τα είδα. κρίμα γιατι άξιζε καλύτερο τέλος. Κλάσσεις ανώτερο το περσινό τελευτείο επειδόσιο. κεντρική ιδέα ειναι η παρακάτω ατάκα Two Lawyers. One Degree. Γενικές παρατηρήσεις, Μου άρεσε η επιλογή του Ευνούχου από το G.O.THRONES ως άγγλου δικηγόρου Μου αρέσει η αναφορά σε άλλα σιριαλ,σειρές -στον ανταγωνισμό δηλαδή. Μου αρέσει που ολοι οι χαρακτηρες τσαλακώνονται.. Δεν μου αρέσει η ευκολη πλοκή μευκαιριακά σεναριακα ευρήματα -αλλάζει η πλοκή με τυχαί γεγονότα και οχι ως αποτέλεσμα της ψυχολογίαςτων χαρακτήρων. Με κούρασε ο Λιτ, με ξενερωσε η Ντόνα Με χάλασε το τελευταίο επιεισόδιο. κρίμα..μπορούν και καλύτερα...Δεν το λέω εγώ BuddyTV rated this series the second best new show of 2011. Game of Thrones was number one Τέλος δεν ηξερα οτι στην πραγματικότα ο Χαρβει και η Ζοι (η κοπέλα που ηθελε αλλα υιοθετησε το παιδί του αδερφού της) είναι παντρεμένοι. Το Διδυμο Μαικ-Χαρβει Υ.Γ. Η σειρα εχει φοβερες μουσικές επιλογές http://themusicontv.blogspot.gr/2011/06/suits.html
ask Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 πολυ αρπα κολλα ηταν οντως το κλεισιμο.λιγο προχειρογραμμενα εν τελει τα επεισοδια φετος.ξανα εμφανισαν τον πανισχυρο παλι χαρντμαν και για να τον κερδισουν στα τελ 2 επεισοδια σκαρφιζουν συγχωνευση με λεφτα αγγλο.δημιουργουν προσδοκιες για κοντρα με τον χαρβει κ να δειξει ερευνες,στοιχεια για δικη και απο τις μεριες κ αντ' αυτου αλληλοπου#$#%ες και ληγει ετσι.στν ουσια χωρις να γινει τπτ. αυτο με τη ζοι το εχασα μαλλον η δεν το θυμαμαι! παντως νομιζα θα γινοταν κτ με ντονα-χαρβει.δεν με χαλασε κ το αλλο ειδυλλιο.ας ελπισουμε η 3η καλυτερη..
D_N_A Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το βρηκα τυχαία και το κοτσάρω εδω. Πολυ πολυ καλό το βίντεο κλίπ!!
wizzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ξεκινάει η 3η season σε 2 μέρες. Περιλήψεις των 3 πρώτων επεισοδίων: S03E01 - The Arrangement: Jessica's new partnership is tested; Harvey must prove a high-profile client's innocence; Mike tries to manage the fallout from his revelation. S03E02 - I Want You to Want Me: Louis offers Mike a future-changing case; Harvey and Jessica work together to bring down an old nemesis. S03E03 - Unfinished Business: Cameron has Harvey's client arrested for murder; Katrina tries to win over Louis; a British version of Harvey arrives at the firm.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ωραίο το οστ στο τέλος της σεζόν αλλα αρχίζει και κάνει κοιλιά η όλη φάση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 πρεμιέρα σήμερα... guest, Cat Stark
wizzy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ωραίο το πρώτο επεισόδιο! Φαίνεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στις ιστορίες των κεντρικών πρωταγωνιστών. Προβλέπεται ενδιαφέρουσα season, για να δούμε...!
man of steel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ξεκινάω να το δω τώρα ακούγοντας πολύ καλές κριτικές και αφού τελείωσα το white collars.Για να δούμε τι λέει και αυτό!!
man of steel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλό όσο έχω δει μέχρι τώρα αλλά δεν με ενθουσίασε.
wizzy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλη αρχη. O Hardman ειχε δικιο τελικα. Σε ποιο πράγμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα