Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνταξει, τα ιδια και τα ιδια αλλα η Heigl ειναι πολυ γκομεναρα 

Ε δεν ειναι το ιδιο χωρις τον Ross με την φωτογραφικη του μνημη.Χωρις τον superhero της η σειρα επεσε πολυ :D

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω περιμενα αλλο ενα επεισοδιο για finale.....αλλα και ετσι καλα μετα απο τοσες σαιζον............μια φιλη μου τα βλεπει παλι απο την αρχη  και μην ξεχναμε οτι το πρωτο επεισοδιο

ηταν το ποιο καλο

Δημοσ.
Στις 28/9/2019 στις 8:53 ΠΜ, bluesattack είπε

Eνταξει, τα ιδια και τα ιδια αλλα η Heigl ειναι πολυ γκομεναρα 

Ε δεν ειναι το ιδιο χωρις τον Ross με την φωτογραφικη του μνημη.Χωρις τον superhero της η σειρα επεσε πολυ :D

Κορμάρα 😍

Δημοσ.

Nice touch το reference στον διαλογο που ειχαν οταν γνωριστηκαν. Καλη σειρα και τιμια, δε διεκδικησε ποτε δαφνες ηταν μια σειρουλα να περναει η ωρα. Εχασε πολυ οταν εσπασε το ντουετο Μαϊκ-Χαρβι, αλλα ειχε τις καλες στιγμες της. 

Ασχετο, βλεπει κανενας το spin off με την Jessica?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τελειωσα και εγω. Ημουν απο τους φανατικους της σειρας και οι πρωτοι κυκλοι ηταν απαιχτοι, ειδικα ο Χαρντμαν δεν παιζοταν! Ειχε επιτυχια η σειρα και οπως παντα γινεται στην αμερικη, ξεχειλωνουν το σεναριο και το τραβουν οσο παει για να γυριστουν πολλοι κυκλοι με σκοπο το κερδος φυσικα. Οποτε αναμενομενο ηταν να δουμε και αδιαφορους κυκλους και επεισοδια. Παντως εκλεισε ωραια το στορι με γαμους, γεννες και την επιστροφη του Μαικ, εστω και για λιγο.

Επεξ/σία από nickmanak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2019 στις 6:33 ΜΜ, Kostasspil είπε

Ασχετο, βλεπει κανενας το spin off με την Jessica?

..ειδα ολη την πρωτη σαιζον,10 επεισοδια, και πρεπει να πω οτι μου αρεσε αρκετα.Βλεπεται αφοβα και χωρις παθος😄😉

Pearson, λεγεται η σειρα.

Επεξ/σία από asbatey
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/2/2020 στις 12:33 ΠΜ, ckrystall είπε

Ξέρετε πότε το netflix θα βάλει το 8ο και 9ο season??

Συνήθως είναι πίσω δύο κύκλους για αρκετό καιρό

• 10 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Εχει κανείς να προτείνει κάποια παρόμοια σειρά σε netflix ?

Αν ανοίξεις το κουτάκι με τις πληροφορίες της σειράς απ' το βελάκι, κάτω κάτω θα βρεις "more like this".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...