Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω το σενάριο της σειράς σας έχει καταπλήξει, που το ρίξατε στο gossip. :lol:

Spoiler

Μόνο Ντόνα ρε. :ph34r:

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

ασχημη δεν την λες, εννοειται μην τρελαθουμε τωρα, απλα δεν μου λεει κατι περα απο αυτο

η κατρινα ειναι ΕΡΩΤΑΣ 

Και οσοι εχουν "θεμα" με τα ακρα...........η πριγκηπεσσα ειναι μια καταστροφη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αδύναμο το δεύτερο μισό της season - μου άφησε μια αίσθηση του "άντε, να τελειώνουμε". Ελπίζω η επόμενη και τελευταία season να είναι καλύτερη.

Δημοσ.
Στις 16/5/2018 στις 12:09 ΠΜ, najinblue3 είπε

ασχημη δεν την λες, εννοειται μην τρελαθουμε τωρα, απλα δεν μου λεει κατι περα απο αυτο

η κατρινα ειναι ΕΡΩΤΑΣ 

οχι απλά άσχημη, σαν τραβεστί είναι ! Οτι πρέπει δηλαδή για γυναίκα Αγγλου Πρίγκιπα :) 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

οχι απλά άσχημη, σαν τραβεστί είναι ! Οτι πρέπει δηλαδή για γυναίκα Αγγλου Πρίγκιπα :) 

Θεάρα είναι η κοπέλα. Από τις λίγες έγχρωμες ηθοποιούς που μου αρέσουν τόσο εμφανισιακά.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Θεάρα είναι η κοπέλα. Από τις λίγες έγχρωμες ηθοποιούς που μου αρέσουν τόσο εμφανισιακά.

καλα ασχημη δεν την λες οπως ξαναεγραψα, αλλα εχει απαισιο στυλακι. Φαινεται κακιστρω γενικοτερα, και δε προσπαθει και πολυ

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 9:59 ΜΜ, wizzy είπε

Είδε κάποιος τα πρώτα 10 επεισόδια της τελευταίας season; Τι λένε;

Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Εμένα μου άρεσε ρε παιδιά... Νομίζω πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες 2-3 σεζόν. ΟΚ, δεν έχει Mike (δεν με πολυχαλάει), ούτε το αγγούρι την Ρέιτσελ, αλλά οι 3 νέοι ηθοποιοί που μπήκαν δίνουν ρέστα. Σίγουρα η Καθριν Χιγκλ με χάλασε στην αρχή, γιατί την έχω συνδέσει το μυαλό μου ως χαζογκόμενα με βάση τις ταινίες που έπαιζε, αλλά εδώ όσο πάει μπαίνει στην νοοτροπία της σειράς. Μην παρεξηγηθώ, η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τις πρωτες 3-4 σεζόν. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο καλή σε σχέση με τις 2-3 τελευταίες.

Ακόμα να την ξεκινήσω, αλλά σε ευχαριστώ για την άποψη.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...