wizzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το είδα χτες, μια χαρά επεισόδιο για αρχή. Αναμένω να κάνει level up η σειρά φέτος.
wizzy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Συμπαθητικό το δεύτερο επεισόδιο. Λίγο "χαλαρό" το βρήκα, τουλάχιστον ο Harvey διευθέτησε τα όποια θέματα προέκυψαν, το ίδιο κι ο Mike. Εις αναμονή του επόμενου, ελπίζω καλύτερου επεισοδίου.
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία ο Rick Hoffman στο 3ο επεισόδιο, δεν υπάρχει απλά.
wizzy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν το είδα ακόμα. Θα το δω back to back με το τέταρτο την άλλη εβδομάδα.
wizzy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Είδα χτες τα δύο επεισόδια (3&4) συνεχόμενα. Μια χαρά ήταν, μου άρεσαν τα "πανω-κάτω" σε εντάσεις/πλοκή - θετικό για μένα ότι η Donna δείχνει ότι επιτέλους "παλεύει" για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της και δεν είναι η μονίμως ψύχραιμη και cool Donna που μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα. Πιστεύω ότι το σκηνικό με τον Alex και την πρώην εταιρία του καθώς και τα γεγονότα στην τελευταία σκηνή με τον Mike θα τα βρούμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της season.
najinblue3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 εγω εχω αρχισει να βαριεμαι να πω την αληθεια, ολο τα ιδια και τα ιδια ανακυκλωση, ο Λιτ στραβωνει μετα αγαπες και λουλουδια μετα ξαναστραβωνει, οι αλλοι με την παντρεια εχουν κουρασει το ποτε και το γιατι, η ξανθια ψυχολογος εντελως κουραστικη, μου φαινεται οτι απο ιδεες εχουν στερεψει
najinblue3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Η ψυχολόγος κουραστική; Πως προκύπτει αυτό; το λεω με την εννοια οτι μια θελει μια δε θελει, μια δεν υπαρχει ηθικο θεμα μια υπαρχει, γενικα οπως εγραψα με κουρασε αυτη η ανακυκλωση συνεχεια τα ιδια, θα προτιμουσα ο Μαικ να εμενε μεσα και να χαμε μια σεζον ετσι, παρα να βγει και να κοβει κωλους κτλπ κτλπ
kargo130 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Λογικο ειναι μια σειρα με τετοιο κονσεπτ που εφτασε στον 7ο κυκλο να αρχισει να αναπαραγει τα ιδια και τα ιδια. Και εγω την βαριεμαι πλεον και την βλεπω μονο επειδη ειναι καλοκαιρι και δεν εχει τιποτα αλλο. Ακομα και η dona στον νεο της ρολο απλα δεν...... Το τελος δεν ειναι μακρια και απορω πως εφτασε και τοσο μακρια με τις τηλεθεασεις που κανει στο αμερικα(ουτε καν 1,5εκ τηλεθεατες δεν εχει πλεον).
wizzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι η ψυχολόγος αντιλαμβάνεται ότι ο Harvey δεν "παίζει" μαζί της κι ότι (πιθανόν - προσωπική εκτίμηση) μάλλον "το πάει στα σοβαρά". Το ηθικό ξεπεράστηκε γρήγορα, αυτό που μένει είναι η ίδια να τα βρει με τον εαυτό της και να αποφασίσει εάν θέλει να προχωρήσει ή όχι. (θεωρώ ότι) Δεν είναι και πολύ εύκολο... Όσον αφορά στην "ανακύκλωση", θεωρώ ότι με την ανάληψη της ηγεσίας της εταιρίας από τον Harry άνοιξε νέος κύκλος για τη σειρά και τους κεντρικούς ήρωες, αν και συμφωνώ ότι ίσως να μην έχει πολλές seasons "ζωής" ακόμα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2017 από wizzy
wizzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 'νταξ, γ@μησε κι έδειρε η Rachel στο επεισόδιο. Όλα τα λεφτά η τελευταία ατάκα που του πέταξε - και καλά του έκανε, μπας και συνέλθει.
nickmanak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Φιναλε σημερα για την θερινη σίζον. Φοβερο το τελευταιο λεπτο, εμεινα και εγω παγωτο, σαν το Χαρβει!
Sazerac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 επιτέλους μετά από χρόνια, 2 καλά επεισόδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα