Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμπαθητικό το δεύτερο επεισόδιο. Λίγο "χαλαρό" το βρήκα, τουλάχιστον ο Harvey διευθέτησε τα όποια θέματα προέκυψαν, το ίδιο κι ο Mike. Εις αναμονή του επόμενου, ελπίζω καλύτερου επεισοδίου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα χτες τα δύο επεισόδια (3&4) συνεχόμενα. Μια χαρά ήταν, μου άρεσαν τα "πανω-κάτω" σε εντάσεις/πλοκή - θετικό για μένα ότι η Donna δείχνει ότι επιτέλους "παλεύει" για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της και δεν είναι η μονίμως ψύχραιμη και cool Donna που μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα. Πιστεύω ότι το σκηνικό με τον Alex και την πρώην εταιρία του καθώς και τα γεγονότα στην τελευταία σκηνή με τον Mike θα τα βρούμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της season.

Δημοσ.

εγω εχω αρχισει να βαριεμαι να πω την αληθεια, ολο τα ιδια και τα ιδια ανακυκλωση, ο Λιτ στραβωνει μετα αγαπες και λουλουδια μετα ξαναστραβωνει, οι αλλοι με την παντρεια εχουν κουρασει το ποτε και το γιατι, η ξανθια ψυχολογος εντελως κουραστικη, μου φαινεται οτι απο ιδεες  εχουν στερεψει

Δημοσ.

Η ψυχολόγος κουραστική; Πως προκύπτει αυτό;

το λεω με την εννοια οτι μια θελει μια δε θελει, μια δεν υπαρχει ηθικο θεμα μια υπαρχει, γενικα οπως εγραψα με κουρασε αυτη η ανακυκλωση συνεχεια τα ιδια, θα προτιμουσα ο Μαικ να εμενε μεσα και να χαμε μια σεζον ετσι, παρα να βγει και να κοβει κωλους κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Λογικο ειναι μια σειρα με τετοιο κονσεπτ που εφτασε στον  7ο κυκλο να αρχισει να αναπαραγει τα ιδια και τα ιδια. Και εγω την βαριεμαι πλεον και την βλεπω μονο επειδη ειναι καλοκαιρι και δεν εχει τιποτα αλλο.

Ακομα και η dona στον νεο της ρολο απλα δεν......

Το τελος δεν ειναι μακρια και απορω πως εφτασε και τοσο μακρια με τις τηλεθεασεις που κανει στο αμερικα(ουτε καν 1,5εκ τηλεθεατες δεν εχει πλεον).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι η ψυχολόγος αντιλαμβάνεται ότι ο Harvey δεν "παίζει" μαζί της κι ότι (πιθανόν - προσωπική εκτίμηση) μάλλον "το πάει στα σοβαρά". Το ηθικό ξεπεράστηκε γρήγορα, αυτό που μένει είναι η ίδια να τα βρει με τον εαυτό της και να αποφασίσει εάν θέλει να προχωρήσει ή όχι. (θεωρώ ότι) Δεν είναι και πολύ εύκολο...

Όσον αφορά στην "ανακύκλωση", θεωρώ ότι με την ανάληψη της ηγεσίας της εταιρίας από τον Harry άνοιξε νέος κύκλος για τη σειρά και τους κεντρικούς ήρωες, αν και συμφωνώ ότι ίσως να μην έχει πολλές seasons "ζωής" ακόμα.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

'νταξ, γ@μησε κι έδειρε η Rachel στο επεισόδιο. Όλα τα λεφτά η τελευταία ατάκα που του πέταξε - και καλά του έκανε, μπας και συνέλθει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...