bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σκετος εθισμος αυτη η σειρα.Ευτυχως το fox εβαλες ολους τους κυκλους σερι
alex_000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τελικά την είδα μέχρι τέλους. Είναι πολύ καλή αν εξεραίσουμε τον τελευταίο κύκλο με τον Mike στην φυλακή Ντάξει υπάρχουν και όρια ..
Voodooman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Για εμένα η σειρά ξεφούσκωσε απότομα και τώρα την βλέπω από αγγαρεία. Από την τρίτη περίπου σαιζόν και μετά οι χαρακτήρες έγιναν απολύτως χάρτινοι, επαναλαμβανόμενοι και χωρίς κάποιο ενδιαφέρον. Ακόμη και ο ανεπανάληπτος Λούις με κούρασε. Στις περισσότερες σειρές αντιηρώων που έχω δει (The Sopranos, Breaking Bad, The Shield) πάντα κάτι βρίσκεις για να συμπαθήσεις αυτούς τους κακούς χαρακτήρες, εδώ δεν βρίσκω τίποτα σε κανέναν. Και αν στην αρχή έβρισκα ενδιαφέροντα τα "καμώματά" τους, δεν μου λένε τίποτα πλέον. Αλλά και δομικά η σειρά έχει προβλήματα. Δεν υπάρχει μία κεντρική σεναριακή ιδέα που να ενώνει τις σαιζόν. Η κεντρική ιδέα "ιδιοφυΐα που παριστάνει τον δικηγόρο" εμφανίζεται όποτε η σειρά μένει από έμπνευση και όπως μαγικά εμφανίστηκε, έτσι και εξαφανίζεται. Μπορώ να πως ότι μόλις τώρα στο τέλος του έκτου κύκλου έχω ένα ενδιαφέρον, σχεδόν αποκλειστικά για το πως θα χειριστούν τον Μάικ. Αν ξαναδικηγορήσει, θα πηδηχτώ από το παράθυρο. 5
speedy23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ^^Ακριβως. Με ειχε κουρασει πριν την 6η και υστερα απο τα πρωτα επεισοδια αυτης, enough was enough.
nickmanak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αρκετα καλό το 11ο επεισοδιο που παιχτηκε χτες. Η Ντονα εσπειρε κλασικά με την ημιγυμνη εμφανιση στην αρχη. Η τυπισσα ειναι σαν το κρασι, οσο παλιωνει γινεται καλυτερο. Επισης πολυ ωραιο κορμί πάρκαρε και ο Λουις (δειτε φωτο). H τζεσικα λογικα δεν εχει αποχωρησει απο τη σειρα, γιατι την εμφανιζουν στο καστ στο imdb. Σωστα παει το σεναριο για την ωρα, δεν γινεται να κανουμε τον Μαικ με το ζορι γαμπρο (δικηγορο), ελπιζω να μεινει ετσι. Προς το παρον υπαρχει μια ισορροπια αλλά χρειαζεται και φρεσκο αιμα (ηθοποιους δηλ) γιατι αναλωνονται συνεχεια στους ιδιους αντιπαλους, συνεταιρους, κακους κλπ.
Cosmonaut21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για την ηθοποιό που κάνει τη Τζέσικα έλεγαν ότι ήθελε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει αλλά σίγουρα δεν το βλέπω μέχρι το τέλος της σεζόν εκτός και αν το είχαν προγραμματίσει έτσι και εμφανιστεί για περιορισμένο χρόνο Αυτή του Λούις δε μου αρέσει αλλά κυρίως δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου γιατί την έβαλαν στη σειρά και τι θέλουν να δείξουν παρακάτω.
wizzy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπορείνα θέλουν να δείξουν ότι κι ο Luis έχει ζωή πέραν της εταιρίας και κυρίως μετά την ιστορία με την ξυνή από το Harvard.
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εχω την υποψια (αν και δυσκολο μου φαινεται να μπορεσει να γινει) οτι λογω της σχεσης της καργιας με το πριγκηποπουλο δεν θα χουμε πολλα ματσαμουτσου με Μαικ. 1
wizzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, τα μέχρι τώρα "χειμωνιάτικα" επεισόδια "στέκονται" καλύτερα από τα "καλοκαιρινά".
PaRaNo1d Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 η σεζον βασικα ξεκινησε απο τοτε που δεχτηκε ο μαικ να συνεργαστει και παλι με τον χαρβει για μενα. μεγαλο κακο εκανε στ σειρα η ιστορια του μαικ στη φυλακη...πολυ βαρετο και πολυ ντραμα
Kostasspil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Κακο θα ειναι να ξαναγυρισει και να ειναι ολα οπως πριν και να ζησουν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα. Νομιζω θα βαλτωσει ετσι. Τη φαση στη φυλακη και γενικα την "ζωη χωρις δικηγορο-Μαϊκ", δεν την διαχειριστηκαν σωστα θεωρω, γι αυτο και δν πηγε καλα. Αυτο το στορυ ηταν κατι διαφορετικο και ειχε potential
wizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Για μία ακόμα φορά, όλα βαίνουν καλώς (εκτός από την ιστορία του Louis που αναμένεται να έχει άλλες προεκτάσεις...) και είμαι περίεργος να δω τι θα πάει στραβά για το τέλος της season - διότι "δεν παίζει" να κλείσει η season με happy ending κτλ.
Sazerac Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ε θα μπει στην επιτροπή αυτή η κάργια που τον έκλεισε μέσα, και θα αρνείται να δώσει θετική ψήφο για να γίνει δικηγόρος και πάλι ο Μάικ. Γενικά πολύ χάλι αυτή η σεζόν, και το λέω εγώ που απολάμβανα τη σειρά μέχρι και πέρσι, που ξέκαθαρα είχε πέσει πολύ. Το συνεχίζω γιατί δεν είναι και κάτι τελείως βαρετό και μου αρέσουν οι περισσότεροι χαρακτήρες, έτσι να περνάει και η ώρα.
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δεν ηθελα αυτη την εξελιξη, παλι στα ιδια, θα γινει δε θα γινει και φυσικα θα κλεισει ο κυκλος και δε θα μαθουμε
4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εχω την υποψια (αν και δυσκολο μου φαινεται να μπορεσει να γινει) οτι λογω της σχεσης της καργιας με το πριγκηποπουλο δεν θα χουμε πολλα ματσαμουτσου με Μαικ. 4 επεισοδια, μια αγκαλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα