Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα το 6ο χθες , εντάξει .... πέρασε η ώρα!

Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι καλύτερο στην σαιζόν αυτή.
Βάζοντας μέσα και την φυλακή, όλοι περιμέναμε κάτι πολύ δυνατό, αλλά τελικά μας βγήκε άσφαιρος ο σκηνοθέτης!

Εγώ προσωπικά βλέποντας τα έξι επεισόδια της σαιζόν αυτής, νομίζω πως βίωσα το Groundhog day και είδα το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο επεισόδιο κάθε φορά ....

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε φταίει ο σκηνοθέτης.Ο σεναριογράφος τα έχει κάνει μαντάρα.

Οι διαλογοι φετος ειναι του φωσκολου...

Simple as that

Η σειρα ΔΕΝ βλεπεται...

:(

• Like 4
Δημοσ.

Είδα χθες το 6ο επεισόδιο... πραγματικά με πήρε ο ύπνος... Η σειρά έχει καταστραφεί εντελώς, μαζί με την δικηγορική εταιρεία!

Η ιστορία της Ρέιτσελ με τον θανατοποινήτη, εντελώς άκυρη και χωρίς νόημα. Η ιστορία του Μάικ με τον άλλον, εντελώς χαζή. Η Ντόνα κατάντησε γλάστρα, ο Λούις κατάντησε αγαπούλας, ο Χάρβι κατάντησε να παρακαλάει έναν εφοριακό... Ας την τερματίζαν πέρσι ρε γμτ... όχι τέτοιο χάλι

• Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και τώρα τι;

Βγαινει απο τη φυλάκα ο Mike την αλλη πεμπτη και τι θα κανει; Να δουλεψει δικηγορος δεν μπορει, να παντρευτει δεν μπορει, επομένως;

Δημοσ.

Δεν θα βγει, κατι θα παιχτει παλι με την συμφωνια. 

Και τώρα τι;

Βγαινει απο τη φυλάκα ο Mike την αλλη πεμπτη και τι θα κανει; Να δουλεψει δικηγορος δεν μπορει, να παντρευτει δεν μπορει, επομένως;

Θα ξανακανει τον ντελιβερα οπως στην αρχη :-D

Δεν ειναι κακη ιδεα

Δημοσ.

Επιτέλους!!!! Και κόλπα από τα παλιά.Αν και μου φάνηκε από τον τρόπο που τα κατάφεραν όλα σε ένα επεισόδιο πως και οι ίδιοι την είχαν ψιλιαστεί την κατάσταση στα γυρίσματα και δεν ήθελαν να τραβήξει έτσι η σειρά και μετά το πρώτο διάλειμμα.Για να δούμε τι θα γίνει τώρα που είναι έξω αλλά δε μπορεί να κάνει το δικηγόρο χωρίς το χαρτί.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω ...., χαλαρά η χειρότερη σαιζόν της σειράς!
Λες και άλλαξε ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης!
Αν δεν ήμουν φαν της σειράς, θα την είχα σταματήσει, τώρα θα κάνω λίγο υπομονή μπας και ....

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω ...., χαλαρά η χειρότερη σαιζόν της σειράς!

Λες και άλλαξε ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης!

Αν δεν ήμουν φαν της σειράς, θα την είχα σταματήσει, τώρα θα κάνω λίγο υπομονή μπας και ....

νομιζω πως τα πρωτα της επισοδεια ηταν χαλια... τωρα ειναι καλυτερα αλλα σαν τις αλλες σεζον δεν ειναι... θα βγει και 7ος κυκλος.......

Δημοσ.

νομιζω πως τα πρωτα της επισοδεια ηταν χαλια... τωρα ειναι καλυτερα αλλα σαν τις αλλες σεζον δεν ειναι... θα βγει και 7ος κυκλος.......

Ναι συμφωνώ, περνάει η ώρα .... κάπως, ΑΛΛΑ όταν όλη η σειρά έχει ανεβάσει από μόνη της τον πήχη της ποιότητας στα ύψη, τότε η αθλιότητα της τελευταίας σαιζόν τα ισοπεδώνει όλα! Κάτι πρέπει ν' αλλάξει άμεσα στην σειρά! Ίσως τώρα που

θα βγει ο άλλος από την φυλακή

να δούμε κάτι διαφορετικό!

Μόλις βγήκαν υπότιτλοι για το 9! Άντε να το δούμε και αυτό μπας και μας εκπλήξει ευχάριστα! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...