Haris San Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Oταν ειδα που λεγατε για το 1ο επισοδειο της 6ης σεζον οτι ειναι μουφα νομιζα οτι υπερβαλλεται αλλα τελικα ειναι μεγαλη χλεπα Το δευτερο ηταν ελαχιστα καλυτερο.. 1
sfakattack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Oταν ειδα που λεγατε για το 1ο επισοδειο της 6ης σεζον οτι ειναι μουφα νομιζα οτι υπερβαλλεται αλλα τελικα ειναι μεγαλη χλεπα Το δευτερο ηταν ελαχιστα καλυτερο.. Έπρεπε να μας πιστέψεις... Ήταν βασικά σαν παρωδία...
hasiotis_john Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τουλάχιστον το τελευταίο βλεπόταν κάπως! Για να δούμε την συνέχεια....
Haris San Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ο mike πραγματικα μου την σπαει πλεον...Ειδικα στην 5η σεζον ηθελα να τον σκοτωσω με γροθιες, εκνευριστικα κλαψομουνης και μιρλας... Μου χε κανει και το μαλλι πισω σαν να τον εγλυψε αγελαδα, πραγματικα τον μισησα στην 5η 3
Gkostas2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ο mike πραγματικα μου την σπαει πλεον...Ειδικα στην 5η σεζον ηθελα να τον σκοτωσω με γροθιες, εκνευριστικα κλαψομουνης και μιρλας... Μου χε κανει και το μαλλι πισω σαν να τον εγλυψε αγελαδα, πραγματικα τον μισησα στην 5η Και η δικιά του! Ολο κλάμα, όλο γκρίνια, όλο βλακείες αυτό το ζευγάρι!
shikabalas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παιρνει κανα μπονους αυτος που γραφει τους διαλογους αμα η φραση "god damn" χρησιμοποιηθει πανω απο 200 φορες ανα επεισοδιο?
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μαζί με το "and you know it". Τα παίζει συνδυαστικά στο οβερ 89.5 2
epir21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πραγματικά πολλές φράσεις επαναλαμβάνονται. Όσο αφορά την Ρειτσελ όντως είναι πολυ εκνευριστική και κλαψιάρα, για να μην το πω όπως το έχω στο μυαλό μου
kargo130 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και εμενα με εχει κουρασει και το βλεπω κυριως για dona και λιγοτερο litt
Monkey D. Luffy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και εμενα με εχει κουρασει και το βλεπω κυριως για dona και λιγοτερο litt Donna rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (και ας φάω ban για τα αγγλικά το αξίζει)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (και ας φάω ban για τα αγγλικά το αξίζει) lolwut?
4saken Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 για να μην το πω όπως το έχω στο μυαλό μου ΚλαψοΜΟΥΝΑΡΑ.Οριστε, το ειπα εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα