D_N_A Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ναι σαν season 2, βασικά τα υπόλοιπα επεισόδια είναι. Νομίζω 16 είναι στο σύνολο φέτος.
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 H δεύτερη σεζόν θα έχει συνολικά 16 επεισόδια, θα λήξει στις 21 Φεβρουαρίου 2013 και η τρίτη σεζόν θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου 2013. (πηγή)Οι ανυπόμονοι μπορείτε να διαβάσετε μια σύνοψη των επεισοδίων 11, 12 και 13 εδώ.
Blacktan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εχει βρει κανενας greek subs για το προχθεσινο ? thanks
wizzy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τίτλοι και σύντομες περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων:S02E13 - Zane Vs Zane: Harvey goes head to head against Robert Zane, Rachel’s father, on a gender discrimination case that forces Rachel to confront her complicated relationship with her Dad.S02E14 - He's back: With the resources of the firm stretched to the limit, Daniel Hardman returns with an outrageous lawsuit against Jessica.S02E15 - Normandy: Dana “Scottie” Scott returns to complicate Harvey and Jessica's battle against Hardman. But this time, she's brought the full force of her British firm.S02E16 - War: Harvey’s vision for the firm’s future clashes with Jessica’s when a British firm offers a tempting proposition.
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο και δεν με εψησε...
wizzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ε, ΟΚ, δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. On other news, καλό το τελευταίο επεισόδιο, αλλά από ότι φαίνεται το επόμενο θα "τα σπάει"! 1
fylatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο εγώ οραματίζομαι αργό παλούκωμα του Hardman σε ξύλο με σκλήθρες; Επίσης ο μικρός δεν παρά έγινε μλκας; Πάει να ξεπεράσει τον μάστορα φαίνεται.
wizzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, όχι, μην αισθάνεσαι μόνος! Είμαστε πολλοί που θέλουμε να ξεκουμπιστεί ο βρωμιάρης! Όσο για τον μικρό, νομίζω ότι προσπαθεί πολύ να ΜΗΝ γίνει πολύ μ@λ@κ@ς (να είναι κυνικός, να νοιάζεται μόνο για το αποτέλεσμα κτλ), αλλά κάποιες φορές "ξεφεύγει". Έχει πολύ καλό δάσκαλο βλέπεις...!
freelancer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο εγώ οραματίζομαι αργό παλούκωμα του Hardman σε ξύλο με σκλήθρες; Επίσης ο μικρός δεν παρά έγινε μλκας; Πάει να ξεπεράσει τον μάστορα φαίνεται. Νομιζω οτι το πανε σε φαση Breaking Bad και προς το τελος της σειρας ο μικρος θα εχει γινει τελειως μλκας οπως ήταν ο harvey στην αρχη και ο harvey θα εχει γινει ψυχουλα.
wizzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω δει ποτέ Breaking Bad, οπότε δεν μου είναι οικείος ο παραλληλισμός, αλλά άμα καταλήξει όπως περιγράφεις θα είνα εντελώς μ@λ@κισμένο τέλος. Ναι, ΟΚ, θέλουμε οι χαρακτήρες να εξελίσσονται και να μην μένουν στάσιμοι, αλλά αυτό είναι από το ένα άκρο στο άλλο... Ελπίζω να μην επαληθευτείς!
fylatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 spoiler alert ο Hardman τους κάνει μήνυση για 10 εκ. $
Toxoman_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αντικειμένικα τώρα τα σπάει μέχρι σήμερα.Αυτή τη στιγμή έχει εξελιγχθεί η καλύτερη της σεζόν για μένα
fylatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αγαπάμε Donna όμως Τι χαστούκα ήταν αυτή. Ειδικά η δεύτερη. Τo έκανα replay 30 φορές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 τρελό cougar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα