wizzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το είδα χτες, μου άρεσε πολύ. "Δυνατό" επεισόδιο, με ουσιαστικά flashbacks, τα οποία στόχευσαν επιτυχώς (κατά την άποψή μου) στην καλύτερη κατανόηση των κύριων χαρακτήρων της σειράς. Το επεισόδιο κινήθηκε γύρω από το κεντρικό concept "οι επιλογές που κάνεις, καθορίζουν το μέλλον σου (το χαρακτήρα και την εξέλιξή σου)", κίνηση η οποία έδωσε μια συνεκτικότητα στο επεισόδιο, την οποία προτιμώ. Αναμένω σημαντικές εξελίξεις, μετά την απόφαση του Harvey, την εξέλιξη με τον Mike κι όχι μόνο. Θεωρώ ότι είναι πιθανό κι η Donna να κάνει μια "στροφή" στη ζωή της (επαγγελματική και προσωπική). Οι ιστορίες των κύριων χαρακτήρων έχουν φτάσει σε οριακά σημεία, οπότε ίσως θα ήταν καλό η επόμενη season (η 6η, δεν μιλάω για τα εναπομείναντα επεισόδια της 5ης) να είναι η τελευταία, έτσι ώστε η σειρά να "κλείσει" τον κύκλο της, χωρίς να "ξεχειλώσει" πρόσωπα και ιστορίες. Υ.Γ.: Οι δύο τύποι στο τέλος του επεισοδίου, δεν έπρεπε να δηλώσουν την ιδιότητά τους, πριν κάνουν ό,τι έκαναν;
Kostasspil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Υ.Γ.: Οι δύο τύποι στο τέλος του επεισοδίου, δεν έπρεπε να δηλώσουν την ιδιότητά τους, πριν κάνουν ό,τι έκαναν; Καλά η τελευταία σκηνή ήταν εντελώς άκυρη. Σκανε οι τύποι απ το πουθενά μέσα στην εταιρία. Ούτε ποιοι είμαστε ούτε τπτ
wizzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Λίγο πιο προσεκτικά να ήταν στημένη η τελευταία σκηνή, θα ήταν ένα από τα καλύτερα επεισόδια της season. Αλλά, αυτή η μέτρια τελευταία εντύπωση...oh well, ποιος περιμένει μέχρι το χειμώνα;
poihths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στη τελευταία σκηνή φαντάζομαι τον έδωσε ο παπας... και καλα για να τον σώσει (όπως δεν τον είχε δώσει όταν ήταν μικρος)
Mozzie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζει, αφού ο ιερέας τελικά κατάφερε να τον πείσει να παραιτηθεί από δικηγόρος και να μιλήσει και στην Rachel. Οπότε τον κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του. Για ποιό λόγο μετά να πάει να τον καταδώσει?Αλλά και ο λόγος για τον οποίο τον συνέλαβαν (conspiracy to commit fraud), αφορά σίγουρα το ότι δεν είναι δικηγόρος? Γιατί το κομμάτι "conspiracy" δεν μου κολλάει και τόσο... 1
Bspus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πρεπει να εχει σχεση με το οτι ο Mike ειναι fraud. Κατι σε σχεση με μια παλια του υποθεση θα ειναι σιγουρα. Και παλι θα τον ξελασπωσουν harvey και σια. 1
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 H "σια" ίσως, o Harvey δεν νομίζω εκτός κι αν αλλάξει κάτι.
nrkmaiden Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 H "σια" ίσως, o Harvey δεν νομίζω εκτός κι αν αλλάξει κάτι. Ο Harvey από την εταιρία παραιτήθηκε όχι από δικηγόρος οπότε λογικά και αυτος θα βοηθήσει
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, έτσι όπως το θέτεις, είναι πιθανό. Είδωμεν!
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πολυ δυνατο το καινουριο , αν κ νομιζω θα παει μακρια η βαλιτσα με την συγκεκριμενη υποθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα