Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Απλα δεν υπαρχει καλυτερος δικηγορος. 4
wizzy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Όχι αστειευόμουν με αφορμή τα σχόλια των παιδιών πιο πάνω για σαπουνόπερα κλπ. Προσωπικά δεν έχω παράπονο ακόμα. edit: Η 5η πόσα επ. είναι??????? Συνήθως η season έχει 10 επεισόδια το καλοκαίρι κι άλλα 5 το χειμώνα. Μέχρι στιγμής έχω πληροφορίες για 8 επεισόδια. Είδωμεν...
t3llis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το Louis vs Harvey έχει αρχίσει και κουράζει...
nickmanak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ειδα Hardman στο 5λεπτο και ανατριχιασα. Θα διδαξει και παλι το παλληκαρι. Η root βαμμενη ειναι ωραιο γκομενακι τελικα! 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ειδα Hardman στο 5λεπτο και ανατριχιασα. Θα διδαξει και παλι το παλληκαρι. Η root βαμμενη ειναι ωραιο γκομενακι τελικα! Κι άβαφτη καλό είναι ρε συ. Το Louis vs Harvey έχει αρχίσει και κουράζει... Ναι αλλά δεν είχε περάσει ποτέ σ αυτό το επίπεδο 1
speedy23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Οχι αλλο on off στη σχεση Louis-Harvey. Please. Ξανά μανά.
Zaknafein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εμένα πιο πολύ με πείραξε ότι ξανά-μανά έχουμε το γνωστό θέμα με τον Μάικ. Δλδ πραγματικά πιστεύει ότι θα γίνει ποτέ junior partner με μούφα πτυχίο;
Kostasspil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εμένα πιο πολύ με πείραξε ότι ξανά-μανά έχουμε το γνωστό θέμα με τον Μάικ. Δλδ πραγματικά πιστεύει ότι θα γίνει ποτέ junior partner με μούφα πτυχίο; Δεν γίνεται οποτε την βολεύει τη μιλφάρα να τον έχει από κοντά γτ είναι γατόνι και όποτε δεν την βολεύει να θυμάται ότι το πτυχίο του είναι μούφα 1
ask Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 όντως ανακυκλώνει τα ίδια θέματα η σειρά(hardman,mike,luis-harvey) και απομαρύνεται τελείως από τις δικαστικές διαμάχες και τη donna..! από την άλλη,ok, μας δείχνει και τα εσωτερικά μαχαιρώματα για μια καλύτερη θέση στην εταιρία και κάποια ανθρωπινα συμπτωματα (panic attacks, ψυχολογοι). όσο και αν μου αρέσουν οι χαρακτήρες,οι ηθοποιοί και η σειρά νομίζω ότι κάνει κοιλιά αυτή τη χρονιά
nickmanak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παμε για φιναλε την αλλη βδομαδα γερα κ δυνατα με D. Hardman. Tοσα ατομα απο την αλλη μερια ως ομαδα και δεν μπορουν να τον τουμπαρουν. Τους παιζει χαλαρα ολη την ωρα. Απλα δεν υπάρχει ο τυπος. Γενικα ηταν ωραιο το comeback απο παλιο καστ το οποιο θα δωσει κορυφαιο season φιναλε την επομενη βδομαδα.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Νταξ μιλάμε το μελόδραμα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Αλλά φαίνεται να πηγαίνει για δυνατό φινάλε.
Bspus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μηπως το πανε για series finale? Απο τη μια εχουμε παλια προσωπα, απο την αλλη ολο και περισσοτεροι μαθαινουν την αληθεια. Νομιζω οτι 7 επεισοδια ακομα ειναι αρκετα για να το κλεισουν χωρις κενα και πριν κουρασει.
epp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μηπως το πανε για series finale? Απο τη μια εχουμε παλια προσωπα, απο την αλλη ολο και περισσοτεροι μαθαινουν την αληθεια. Νομιζω οτι 7 επεισοδια ακομα ειναι αρκετα για να το κλεισουν χωρις κενα και πριν κουρασει. Δυσκολα.. On July 1, 2015, the series was renewed for a 16-episode sixth season to premiere in 2016.
wizzy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ΟΚ, μόλις χτες είδα το 7ο (ξέρω, ξέρω, έχω άλλα δύο για catch up), αλλά το τέλος ήταν από τα "δυνατότερα" της σειράς. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα