Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαμαι μια σκηνη κανα 2 λεπτα θα ταν, σε crime scene. που δεν ελεγε τπτ αλλο εκτος απο fuck :P

The boondock saints? :P

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως στα κοντά θα το σταματήσω. Δεν μπορώ να βλέπω τον "Mike" που φορούσε σταράκια με κουστούμι και είχε το cool skill να θυμάται τα πάντα να μου έρχεται με λίγδα μαλλί χτενισμένο πίσω, υφάκι και αξύριστο look. Χώρια που έγινε κάργα σαπουνόπερα που πλέον το ό,τι είχε να κάνει με δικηγόρους και δίκες έχει περάσει σε τρίτη (ούτε καν δεύτερη) μοίρα.

Έχει καταντήσει σειρά με 5 ατάκες με υφάκια και καθόλου ουσία. Με το ίδιο σενάριο μπορείς να κάνεις μια σειρά με καθαρίστριες και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Αυτά. Τα είπα και ηρέμησα.  :-D

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω πως στα κοντά θα το σταματήσω. Δεν μπορώ να βλέπω τον "Mike" που φορούσε σταράκια με κουστούμι και είχε το cool skill να θυμάται τα πάντα να μου έρχεται με λίγδα μαλλί χτενισμένο πίσω, υφάκι και αξύριστο look. Χώρια που έγινε κάργα σαπουνόπερα που πλέον το ό,τι είχε να κάνει με δικηγόρους και δίκες έχει περάσει σε τρίτη (ούτε καν δεύτερη) μοίρα.

Έχει καταντήσει σειρά με 5 ατάκες με υφάκια και καθόλου ουσία. Με το ίδιο σενάριο μπορείς να κάνεις μια σειρά με καθαρίστριες και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Αυτά. Τα είπα και ηρέμησα.  :-D

Δυστυχώς κάπως έτσι. ΟΚ δεν περίμενα να βλέπω και το Law and Order ή σειρές με δικαστικούς και δικηγόρους αλλά πιστεύω πως έχει παρατραβήξει το θέμα.

Δημοσ.

Ωραίο το 5ο επεισόδιο.

Η ιστορία με τον JS φαίνεται ότι έφτασε σε ένα τέλος ή τουλάχιστον αυτό το μέρος της ιστορίας, γιατί κανείς δεν αποκλείει ότι θα υπάρξει συνέχεια... Ο Harvey θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να βγάζει "τους σκελετούς από την ντουλάπα", αν και you DO NOT talk badly about a guy's mother, period!

Δημοσ.

Γι αυτό τη βρίσκεις εξαιρετική :P

Ελα κακιες.Επειδη παντα βλεπω βαθμολογιες στο imdb ξερω τι να περιμενω και στις υπολοιπες σεζον.Ποτε δεν με εχει απογοητευση το imdb ειδικα στο θεμα σειρες.Τσεκαρε lost/dexter/himym/bbt βαθμολογιες πρωτων σεζον με την τελευταια.Εχουν τεραστιο accuracy.

Δημοσ.

Όχι αστειευόμουν με αφορμή τα σχόλια των παιδιών πιο πάνω για σαπουνόπερα κλπ.

Προσωπικά δεν έχω παράπονο ακόμα.

edit:

Η 5η πόσα επ. είναι???????

TqAWaMf.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...