Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν κανω τρομερο λαθος , δεν την εχουν δειξει οχι

Ηταν η γραμματεας του Λουις

Δεν τρελαθηκα παντως με το φιναλε , περιμενα κατι πιο δυνατο

Δημοσ.

η σειρα παει απο το κακο στο χειροτερο. Ο Harvey εχει χασει την ακεραιοτητα του και εχει σπασει αρκετα σαν χαρακτηρας, η ιδιοφυια δεν μου γεμιζε ποτε το ματι ουτε σαν ηθοποιος ουτε σαν χαρακτηρας , το υπολοιπο καστ ανιαρο/αδιαφορο και η σειρα εχει εξελιχτει σε σαπουνοπερα. 

E μην την βλεπεις ψηλε μου και χαλιεσαι, δες κατι αλλο. Υπαρχουν πολλες καλες σειρες εκει εξω.

• Like 1
Δημοσ.

Μην τολμησει κανεις και πει την αποψη του για τη σειρα, ετσι; Κρατα την αποψη σου για τον εαυτο σου αν δεν εχεις να πεις κατι θετικο. Ακους εκει....

Δημοσ.

Μην τολμησει κανεις και πει την αποψη του για τη σειρα, ετσι; Κρατα την αποψη σου για τον εαυτο σου αν δεν εχεις να πεις κατι θετικο. Ακους εκει....

Mα δεν ειπα να μην πει την αποψη του, ειπα οτι αφου βρισκει το συνολο του καστ ανιαρο/αδιαφορο/δεν του γεμιζει το ματι, γιατι βλεπει την σειρα? Για τα βυζγια της Ντονας ή για την θεα απο το γραφειο της Jessica?

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα. Μ'ενοχλει η ολη σταση γενικοτερα με την ατακα "Αμα σε χαλαει, γιατι το βλεπεις?". Ειναι απιστευτα εκνευριστικο να την διαβαζεις τοσο συχνα καθε φορα που ενας δεν συμφωνει με μια αρνητικη αποψη. 

Ο τυπος εδωσε την αποψη του για το πως εχει αλλαξει σαν σειρα προς το χειροτερο. Απολυτως κατανοητο. Ουτε τρολαρε, ουτε τιποτα. Προφανως κατι του αρεσε στην αρχη και αρχισε να τη βλεπει και τον χαλαει τωρα. Αν την ειδε απο το πρωτο επεισοδιο και δεν του αρεσε, αλλα συνεχιζει 4 σεζον, ναι τοτε παω πασο και ειναι μαλλον μαζοχας.

Και για τα βυζια της Ντονα να την βλεπει, οσο εξηγει γιατι δεν του αρεσει κατι, ειναι δεκτο και στην τελικη ποσως με ενδιαφερει γιατι το βλεπει ακομα.

Οσο για την σειρα, ειναι watchable ακομα κατ'εμε αλλα εχει χασει την φρεσκαδα της και καποιες ιστοριες εχουν γινει απλα για να γινουν.

Δημοσ.

Πολυ δυνατο το τελευταιο επιεισοδιο της σεζον εκλεισε οπως θα ηθελα με την θεα. Ο αλλος τελικα ειναι χειροτερος απο εμενα σε αυτα τα θεματα ολικη τυφλωση εχει :P

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα. Μ'ενοχλει η ολη σταση γενικοτερα με την ατακα "Αμα σε χαλαει, γιατι το βλεπεις?". Ειναι απιστευτα εκνευριστικο να την διαβαζεις τοσο συχνα καθε φορα που ενας δεν συμφωνει με μια αρνητικη αποψη. 

Ο τυπος εδωσε την αποψη του για το πως εχει αλλαξει σαν σειρα προς το χειροτερο. Απολυτως κατανοητο. Ουτε τρολαρε, ουτε τιποτα. Προφανως κατι του αρεσε στην αρχη και αρχισε να τη βλεπει και τον χαλαει τωρα. Αν την ειδε απο το πρωτο επεισοδιο και δεν του αρεσε, αλλα συνεχιζει 4 σεζον, ναι τοτε παω πασο και ειναι μαλλον μαζοχας.

Και για τα βυζια της Ντονα να την βλεπει, οσο εξηγει γιατι δεν του αρεσει κατι, ειναι δεκτο και στην τελικη ποσως με ενδιαφερει γιατι το βλεπει ακομα.

Οσο για την σειρα, ειναι watchable ακομα κατ'εμε αλλα εχει χασει την φρεσκαδα της και καποιες ιστοριες εχουν γινει απλα για να γινουν.

Mα δεν καταλαβες τι εγραψα. Την σειρα την εχω κατακρινει κι εγω στο παρελθον, δεν ειμαι φανμποης, γυρνα μερικες σελιδες πισω και θα δεις.

Η κριτικη του φιλου και η αιτιολογηση του οτι η σειρα παει απο το κακο στο χειροτερο ειχε να κανει με τους ηθοποιους και τις ερμηνειες τους. Περα απο τον harvey δηλαδη εβγαλε το συνολο του καστ ανιαρο/αδιαφορο/δεν του γεμιζει το ματι.

Σε μια σειρα δηλαδη που το 95% ειναι character development εβγαλε το συνολο του καστ αμπαλους. Ε σορρυ ρε μαν, αλλα αμα εχεις δει 40 ωρες suits χωρις να σου αρεσουν οι ηθοποιοι τοτε εισαι γκομενα ή μαζοχας ή hater. Ε μαλλον ψιλομαζοχιζει ο φιλος οποτε κι εγω του προτεινα να δει κατι αλλο.

images?q=tbn:ANd9GcS-stV2CEhyoBBzrYiMDDf

Μου εκανες την μουρη κρεας αγαπητε. Αντε να αποδωσω τωρα.

Δημοσ.

θα παρακαλουσα να μην  καταφευγουμε σε προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμους  :-)

μείνετε στο θέμα αδέρφια!

58488d1367147671-asus-6970-2gb-gddr5-vs-

@linkin βρήκα την αγαπημένη σου ταινία

url21.jpeg

:ph34r:

On topic τώρα:

Πόσο κουλο που η Ντονα πηγε με τον Lewis? Σαν 15χρονο μου φαινεται οτι κανει

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρά είναι απίστευτα καλή και εμένα προσωπικά δεν με έχει χαλάσει κανένα επεισόδιο ως τώρα!
Το μόνο αρνητικό είναι πως ... έπρεπε να είχε τουλάχιστον 24 επεισόδια η κάθε σαιζόν!
Είναι κάπως κουραστικό πάνω που αρχίζεις και γουστάρεις να περιμένεις μήνες μέχρι την επόμενη σαιζόν! :-(

Όσο για την Νόρμα, κάτι δεν μου κολλάει εδώ για να τελειώσει το θέμα έτσι! Πιστεύω θα έχει και συνέχεια η υπόθεση στην επόμενη σαιζόν! Να μας δείξουν τουλάχιστον ποια ήταν ...., λέτε να το είπε ψέμματα ο πονηρός για να κάνει την Ντόνα να τον λυπηθεί για να την αρπάξει στο γραφείο του???

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...