Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια σκηνη εδειξε την ταρατσα του κτιριου, στην οποια ειχαν στρωσει σιδηροδρομικη ράγα. Πως το εξηγειτε αυτο; Εγω δεν καταλαβα που χρησιμευει.

Γενικα η συγκεκριμενη σκηνη ειναι κακιστη κ σωστα τρωει κραξιμο , ειναι ο ορισμος του κακου green screen . Φαινεται ψευτικη απο την αρχη μεχρι το τελος

Κατα τα αλλα ο Lewis συνεχιζει να ειναι dick , εντελως punchable face

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε, ναι βγήκε χτες το βράδυ στις ΗΠΑ, διαθέσιμο στα γνωστά μέρη από σήμερα τα ξημερώματα.

για το S04E12 δεν λες? αν ναι χθες το πρωί το κατέβασα...

Δημοσ.

Γενικα η συγκεκριμενη σκηνη ειναι κακιστη κ σωστα τρωει κραξιμο , ειναι ο ορισμος του κακου green screen . Φαινεται ψευτικη απο την αρχη μεχρι το τελος

Λεω κι εγω μόνο σε μένα φάνηκε σκατά.

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα εχασαν την σκηνη γυρισματος , τωρα πως δεν το ξερω

Aλλα ενταξει , τα λογια ειναι περιττα

PwZBRmU.jpg

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα εχασαν την σκηνη γυρισματος , τωρα πως δεν το ξερω

Aλλα ενταξει , τα λογια ειναι περιττα

PwZBRmU.jpg

Καλά χώρια το τραγικό green screen...χώρια τις καραάκυρες ράγες...

Αυτός που τοποθέτησε τα πλακάκια πρέπει να ήταν μεγάλος "πλακατζής"! Ούτε με LSD τέτοιο σκορπιοχώρι!!Μετά από έκρηξη πιο νορμάλ μπορεί να στρώσουν!

Δημοσ.

4x14

Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά μου φάνηκε αστείο το θέμα με την Ντόνα.Θα μπορούσαν να βρουν κάποιον άλλο τρόπο για να την φέρουν σε αυτήν την θέση .. υποτίθεται δουλεύει με τους καλύτερους .. τέτοια λάθη ούτε φοιτητές της νομικής.
Να δούμε που θα το πάνε , έμειναν άλλα δύο για season finale.

Προβλεπόμενο και το φινάλε του επεισοδίου .. έκανε μπαμ στο "άλλο ένα ποτάκι" τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι, μ' αρέσει αρκετά περισσότερο ο Luis από τους υπόλοιπους. Η υπεργαματοσύνη των Harvey, Mike με έχει κουράσει. Ειδικά στο επεισόδιο με το roadtrip και τα flashback.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, σαν ερμηνεία, ακριβώς επειδή ο ρόλος το υπαγορεύει να είναι πιο (συν)αισθηματικός, αυθόρμητος, απρόβλεπτος, πιο "χύμα" ρε παιδί μου, σίγουρα ο Luis είναι από τους κορυφαίους της σειράς.

Αλλά έχει μια τάση να τα γ@μ@ει όλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...