3leven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δυσκολο να ξερεις απο τωρα , αλλα αν λαβεις απο τις προηγουμενες season , early 2015..
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις ειδα και το τελευταιο επεισοδιο της σεζον , ερμηνευτικο ρεσιταλ απο απο τον Litt αλλωστε ειναι και ο μονος πραγματικος ηθοποιος απο το καστ . Δυνατο επεισοδιο σιγουρα απλα το τελος δεν ηταν κατι συγκλονιστκο κλαιν το clifhanger...Ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες.<br><br> Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2014 από Fotis13 1
Johny Q Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Νομιζω ειναι το 1ο επεισοδιο που βλεπουμε τις ερμηνευτηκες ικανοτητες του Λουις. Τρομερα αδικημενος χαρακτηρας, αλλα αναγκαστικα αυτο θα αλλαξει στην επομενη σεζον
ask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 είναι ελπιδοφόρο και για κατρινα.τωρα που θα παρει πρωταγωνιστικοτερο ρολο λογικα θα εχει περισσοτερο χρονο συμμετοχης και το τσιρακι του..ααχ..κοριτσαρος 1
speedman_26 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το τελευταιο επεισοδιο του suits ηταν κορυφη. ποιος περιμενει μεχρι το χειμωνα τωρα
Sellers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ωραία ντροπή πήραν τα πράγματα. Ο Λούις indeed, 10 κλάσεις πάνω απο όλους (20 πάνω απο την Ρέιτσελ, που σχεδόν δεν την λες ηθοποιό) αλλά και παλι... μμμμμ... καλουτσικος. Παίζει αρκετά υπεβολικά για τα γούστα μου.
wizzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ουάου, νόμιζα ότι είχα γράψει για το τελευταίο επεισόδιο, αλλά από ότι φαίνεται... ΟΚ, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό κτλ κτλ, η απορία μου είναι η εξής: Γιατί τόση κάψα ο Lewis να γίνει name partner; Μόνο και μόνο για λόγους prestige; Είναι όντως τόσο σημαντικό να είσαι name partner;
omghi2u Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αναγνωριση και εκτιμηση θελει... και πιστευει οτι θα την παρει τουλαχιστον ψυχολογικα με το να γινει name partner. ετσι το βλεπω.
linkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ουάου, νόμιζα ότι είχα γράψει για το τελευταίο επεισόδιο, αλλά από ότι φαίνεται... ΟΚ, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό κτλ κτλ, η απορία μου είναι η εξής: Γιατί τόση κάψα ο Lewis να γίνει name partner; Μόνο και μόνο για λόγους prestige; Είναι όντως τόσο σημαντικό να είσαι name partner; Γενικα ο Λουις νιωθει αδικημενος καθοτι εχει συνεισφερει πολυ στην φιρμα και δεν εχει αναγνωριστει. Επισης εχει ξενερωσει επειδη ο Χαρβευ ειναι το αγαπημενο παιδι της jessica και ο οποιος παροτι εχει κανει τα απειρα λαθη, εχει γινει name partner. Aκομα, προφανως σε τοσο υψηλο επαγγελματικο επιπεδο, το να υπαρχει το επιθετο σου στο ονομα σου της εταιριας κανει τεραστια διαφορα απο αποψη καταξιωσης και αναγνωρισιμοτητας. 1
Just4fuN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Την εχω δει την σειρα εδω και καιρο, αλλα τωρα εντοπισα το thread. H σειρα απλα γαμα**, την θεωρω top μαζι με breaing bad (για εντελως διαφορετικους λογους το καθενα προφανως). Αλλα ρε παιδια, αυτος ο Lit, seriously. Δεν στεκει σαν χαρακατηρας, απλα δεν. Θα μπορουσε να ειχε γινει name partner για ΠΛΑΚΑ, αλλα κανει χοντρες λαλακιες ΚΑΘΕ φορα, και αντι να κατσει καποιος να του ΕΞΗΓΗΣΕΙ το γιατι δεν τον κανουν name partner, ολο πιπες βλεπω. Γενικα τα τελευταια επεισοδια ηταν ουσιαστικα 2- 3 "πεταμμενα" επεισοδια. Το πιο απλο που θα μπορουσαν να κανουν και να μπουν ολα σε ταξη θα ηταν, μολις μαθαινε ο Litt για τον Μike και αρχιζει και απειλει / κλαιγεται στους παντες, να τον βαλει κατω ενας και να του πει"Γιαυτο δεν σου λεγαμε τοσο καιρο την αληθεια, και γιαυτο δεν σε κανουμε name partner. Γιατι εισαι επικυνδινος και εκδικητικος, δεν ειναι να σε εμπιστευεται ψυχη και μολις μαθεις ενα "μυστικο" ή καποιος σου πει ΟΧΙ θα το χρησιμοποισεις εναντιον μας." Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουν κατι τετοιο και αντ'αυτου παλευουν να κανουν καλα τον Litt. Θα μου πεις τωρα, και πως θα βγαζαμε νεα επεισοδια....
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κάπου διάβασα ότι η 4η season επανεκκινεί 28/01/2015. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 είναι ελπιδοφόρο και για κατρινα.τωρα που θα παρει πρωταγωνιστικοτερο ρολο λογικα θα εχει περισσοτερο χρονο συμμετοχης και το τσιρακι του..ααχ..κοριτσαρος Πραγματικά την τύπισσα την παντρεύομαι! Για Ρέιτσελ θέλει δουλειά για να δείξει ότι είναι ηθοποιός! Λίγο κουραστικό που ο Χάρβεϊ έχει πάντα δικιο ή ιδέα μου;
mathsrule Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πραγματικά την τύπισσα την παντρεύομαι! Για Ρέιτσελ θέλει δουλειά για να δείξει ότι είναι ηθοποιός! Λίγο κουραστικό που ο Χάρβεϊ έχει πάντα δικιο ή ιδέα μου; Υποτίθεται ότι έχει την εμπειρία, είναι εύστροφος και ξέρει την δουλειά καλύτερα απ' όλους εκεί μέσα.... άρα λογικό μου φαίνεται. Κατρίνα FTW!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα