Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Νταξ', Suits χωρίς Luis δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε τώρα;

Είδα το trailer του επόμενου επεισοδίου και πραγματικά διερωτούμαι κι εγώ, τι στον π****ο έκανε ο Mike; Κάτι το οποίο θα φέρει πίσω τον Luis, αλλά θα κάνει εκείνον να φύγει (ξανά); Τι να πω, συνεχίζω να περιμένω το cliffhanger του 10ου επεισοδίου και μακάρι να είναι τέτοιο που να ανανεώσει το ενδιαφέρον για την 5η season.

• Like 1
  • Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΑΚΑΡΙ να παρατήσει την σκυλομούρα την Ρέιτσελ και να κάνει τίποτα με καμιά Κατρίνα/Έιμυ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ την Ρέιτσελ ρε USA Network!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ΜΑΚΑΡΙ να παρατήσει την σκυλομούρα την Ρέιτσελ και να κάνει τίποτα με καμιά Κατρίνα/Έιμυ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ την Ρέιτσελ ρε USA Network!!!!!!!!!!

Ρε man, αυτό που θέλεις δεν έχει σχέση με τον Luis! :-) 

Η Amy είναι out of the picture και η Katrina είναι out of reach, ειδικά η δεύτερη του πέφτει "πολλή" του μικρού!

Δημοσ.

Ρε man, αυτό που θέλεις δεν έχει σχέση με τον Luis! :-) 

Η Amy είναι out of the picture και η Katrina είναι out of reach, ειδικά η δεύτερη του πέφτει "πολλή" του μικρού!

Το ξέρω, αλλά δεν μπορώ με τις βλακείες του Μάικ. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον την εφτασα και εγω μεχρι το 9ο , η σειρα   συνεχιζει να ειναι πολυ καλη κρατα αμειωτο το ενδιαφερον χωρις να κανει "κοιλια" για 4η σεζον πραγμα που ειναι σπανιο .

Εδω θελω να τονισω πως η σειρα ειναι το προτυπο  Specter  ,η κολαση Dona και ο Litt. Eκει πρεπει να εστιασει το σεναριο και να δωσει το μεγαλυτερο μερος του χρονου .Κατι ποντικια που εχουν γλυκαναλατες εμετικες σχεσεις  με τον Μike  ειναι περιττα  και ανουσια .

Δωσε Dona  με λιγο απο Κatrina  στο κοινο να γουσταρουμε .Ανυπομονω για το 10ο επεισοδιο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.

-Πληρώθηκε απο την παραγωγή και πηγε σπιτι.

-Επρεπε να φυγει το κουταβι απο το καστ, κατ` εμέ.

-Το κορμι της σειρας ειναι η κατρινα αλλα την εθαψαν οι σεναριογραφοι. Ισως την κρατουν καβατζα για μετα.

-Νομιζω η Ντονα θα πηδηχτει κάποτε με Μαικ ως ξεπέτα μαλλον.

-Ευχομαι να γυρισει και ο Χαρντμαν για μερικα επεισοδια να αναψουν τα αιματα. Πιστευω οτι σκοπιμα αναφερθηκε το ονομα του στο επ.09.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι στην αρχη της τεταρτης.

Δεν του πάει του Μαικ να ειναι Σπέκτορ. Όπως εγραψε και καποιος εδω, η φατσα του ειναι γεννημένη για τσιράκι.

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις είδα και το τελευταίο. Τελικά είναι πολύ παραπλανητικά αυτά τα promo videos.

Αναφερεσαι στο 

What did you do??

??

Επεσε και κανενος αλλου το σαγονι στην ιστορια με το κλειδι; :P

• Like 1
Δημοσ.

Αναφερεσαι στο 

What did you do??

??

Επεσε και κανενος αλλου το σαγονι στην ιστορια με το κλειδι; :P

Ναι και ναι. :P

Μπορώ άνετα να φανταστώ τι θα γίνει στις αρχές της επόμενης σεζόν..........

Δημοσ.

Η σειρα εχει ανοδικη πορεια και παρολο που δεν ειναι το ειδος που μου αρεσει την βλεπω ευχαριστα και ειμαι και στην πριζα μεχρι να βγουν τα καινουρια.

Κοιτα να δεις ρε γαμωτο που 

πανω που υπηρχε ενα ιχνος συμπαθειας προς τον Μαικ απο  πλευρας τζεσικα

παλι στραβωσε η δουλεια  :mad:

Δημοσ.
Πολυ καλο το φιναλε:

-Επιτέλους ο ΛΛ φύτρωσε αρχ!δ1α και εδειξε τα δοντια του στη Τζ. και τον Χαρβει που τον ειχαν για πεταμα τοσο καιρο. Ελπιζω στο νεο κυκλο να πιασουν οι απειλες του και να μπει στην ταμπελα, εκτος αν βρουν παραθύρι και τον αδειάσουν.

-Καλή η Τζεσικα ως η απολυτη μαυρη σεξι μιλφαρα  που εχω δει ποτέ σε σειρα, αλλα η συμπεριφορα της στην εταιρεια ειναι ΓΤΠ. Φερεται σαν σκουπιδι τους παντες, ακομα και τον εραστη της. Καλυτερα θα ηταν να εφευγε απο την εταιρεια αλλά χλωμό. Καποιος πρεπει να της στρωσει χαρακτηρα, μακαρι να ειναι ο ΛΛ.

-Ο Χαρβει σε αυτο τον κυκλο ηταν απλά ο ποζεράς της σειρας με τις ατακες, χωρις να προσφερει κατι ουσιώδες στην πλοκή.

-Μπράβο στο σεναριογραφο που εριξε βαρος στον ΛΛ γιατι τον ειχαν παρατημενο σε πολλά επεισοδια και ως ηθοποιός γ@μεί εκει μέσα σε σχέση με τους υπολοιπους αταλαντους.

-Βλέπω και την Κατρινα να παιρνει περισσοτερο τηλεοπτικο χρονο απο την παραγωγη γιατι την ειχαν πεταμενη τοσο καιρο, ενω ειναι η μόνη αληθινη κορμάρα εκει μέσα.

-Για τον Μαικ τα εχω ξαναπει: Σερβιτορος και τσιρακι για παντα θα μεινει το παλληκάρι.

-Ρειτσελ: διωξτε τη σκυλομούρα και φερτε καμμια καλή Νιουγιορκέζα να παίξει γμτ μου.

-Ντονα: Περιμενουμε χρόνια μια ξεπέτα με τον Χαρβει στο γραφείο, αντε να δουμε πότε.

• Like 3
Δημοσ.

Τρομερό season finale...

Όντως η σκηνή με το κλειδί η κορυφαία σκηνή ως τώρα σε όλη την σειρά...από ερμηνείες μέχρι διάλογο και twist factor. Γέμισε το πάτωμα σαγόνια...

Η επόμενη σεζόν πάει να μπει πολύ δυνατά με τις σχέσεις πλέον όλων να είναι στο όριο...

Η Τζέσικα-Χάρβευ-Λιούις στην έχθρα μεταξύ τους όλοι με όλους..η Ντόνα στην μπούκα του Λιούις..ο Μάικ στην μπούκα της Τζέσικα...

Λιούις κράτα την Κατρίνα και μάμησε τους όλους!!!

Ο τύπος είναι με διαφορά ο καλύτερος ηθοποιός στην σειρά...μια κατηγορία μόνος του.

Ξέρουμε πότε ξεκινάει η επόμενη σεζόν?Θα είναι 4η σεζόν part 2 ή 5η σεζόν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...