mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μόλις είδα και το 8ο. Καλό ήταν. Είχε εξελίξεις. παρ' όλα αυτά, επί σχεδόν όλο το επεισόδιο ήλπιζα πως ήμασταν ένα βήμα πιο κοντά στο Μάικ + Κατρίνα που έλεγα τόσον καιρό, και έρχονται τα τελευταία δευτερόλεπτα να μου το χαλάσουν....
Backpacker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλό ήταν. Είχε εξελίξεις. παρ' όλα αυτά, επί σχεδόν όλο το επεισόδιο ήλπιζα πως ήμασταν ένα βήμα πιο κοντά στο Μάικ + Κατρίνα που έλεγα τόσον καιρό, και έρχονται τα τελευταία δευτερόλεπτα να μου το χαλάσουν.... Ναι ρε γαμώτο και εγώ αυτό ήλπιζα... Στην αρχή που τον καλωσόρισε με την αμήχανη αγκαλιά και τους έβλεπε η άλλη λέω όπα εδώ είμαστε..φόρτσα Κατρίνα...ε στο τέλος μας το χάλασαν..ούτε ένα επεισόδιο δεν κράτησε χαρακτήρα ο κερατοΜάικ... 1
mathsrule Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι ρε γαμώτο και εγώ αυτό ήλπιζα... Στην αρχή που τον καλωσόρισε με την αμήχανη αγκαλιά και τους έβλεπε η άλλη λέω όπα εδώ είμαστε..φόρτσα Κατρίνα...ε στο τέλος μας το χάλασαν..ούτε ένα επεισόδιο δεν κράτησε χαρακτήρα ο κερατοΜάικ... Ψήνεις μαζικά email στην USA Network; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2014 από mathsrule
wizzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Στο 8ο επεισόδιο, δεν θα έδινα τον χαρακτηρισμό "filler", αλλά θα το χαρακτήριζα "μεταβατικό". Standard στο 9ο θα γίνει της κακομοίρας και το 10ο θα "κλείσει" τη season με cliffhanger (fuck!) μέχρι την επόμενη season. Η απορία είναι πλέον, ποιο θα είναι το θέμα του cliffhanger...
hexenlord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 wizzy, χαμος στο ενατο. Τι να περιμενω στο τελευταιο δεν ξερω. Μα καλα μετα απο τεσσερα χρονια να παθει αυτο που επαθε. Δλδ wtf??? 1
ask Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω γτ δν εχει μεριδιο στις αποφασεις ο σπεκτερ τοσο οσο η τζεσικα.αφου ειναι name partners δεν ειναι ισοτιμοι?και απο κει που ο λουις ειναι κ καλα εν δυναμει αξιος να μπει το ονομα του τον εχον παρουσιασει σαν γκαφατζη σεολη τη σεζον.λιγο αντιφατικο μ κανει.παντως αλλο ζευγαρι εχει προετοιμαστει πιστευω για τν αλλη σεζον.η υπερτατη donna με χαρβει!!
omghi2u Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 οπως εχει υποθει πολλες φορες. ο λουις οσο καλος και να ειναι ... ε ειναι πολυ EMO. αυτο ειναι τεραστια αδυναμια. σχετικα με τις αποφασεις και την "ισοδυναμια". η τζεσικα ειναι το Α και το Ω. it is known.
mathsrule Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εγώ, πάλι, άλλη απορία έχω: Αφού το σπίτι είναι του Μάικ, γιατί έφυγε εκείνος και δεν έδιωξε την Ρέιτσελ όταν (υποτίθεται πως) χώρισαν; 1
hexenlord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 οπως εχει υποθει πολλες φορες. ο λουις οσο καλος και να ειναι ... ε ειναι πολυ EMO. αυτο ειναι τεραστια αδυναμια. σχετικα με τις αποφασεις και την "ισοδυναμια". η τζεσικα ειναι το Α και το Ω. it is known. it is known λεει, αχαχαχαχα γελασα ρε φιλε
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΙΚ;;;;;;;;;; Ουσιαστικά αυτό δεν μας λέει το επόμενο Promo Trailer;
genius_13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δεν θα το αντέξω πάλι Mike vs Harvey/Jessica, ας βρουν κάτι άλλο , και ελπίζω ο Λουις να μην την έκανε οριστικά απ την σειρά έτσι ;
linkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω γτ δν εχει μεριδιο στις αποφασεις ο σπεκτερ τοσο οσο η τζεσικα.αφου ειναι name partners δεν ειναι ισοτιμοι?και απο κει που ο λουις ειναι κ καλα εν δυναμει αξιος να μπει το ονομα του τον εχον παρουσιασει σαν γκαφατζη σεολη τη σεζον.λιγο αντιφατικο μ κανει.παντως αλλο ζευγαρι εχει προετοιμαστει πιστευω για τν αλλη σεζον.η υπερτατη donna με χαρβει!! Στην τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου εξηγησε ο ιδιος ο Λουις γιατι δεν ειναι αξιος να μπει το ονομα του εκει. ps: Ρε παιδια, τι ηθοποιαρα ειναι ο τυπος? Aπο την μια αυτος ο ρολος θα απογειωσει την καριερα του, απο την αλλη προσωπικα θα μου ειναι πολυ δυσκολο να τον δω σε αλλο ρολο. Απιστευτος. 2
mathsrule Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ps: Ρε παιδια, τι ηθοποιαρα ειναι ο τυπος? Aπο την μια αυτος ο ρολος θα απογειωσει την καριερα του, απο την αλλη προσωπικα θα μου ειναι πολυ δυσκολο να τον δω σε αλλο ρολο. Απιστευτος. Όντως, πάρα πολύ καλός! Δες εδώ άλλους ρόλους του: http://www.imdb.com/name/nm0389069/?ref_=tt_cl_t5 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα