wizzy Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Συμφωνώ! Το 15 (προτελευταίο) λειτούργησε κάπως ως "όχημα" για το τελευταίο, δεν υστέρησε κάπου, αλλά σαν τα 13 και 14 δεν ήταν.
mindtrapper Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το βλέπω το preview να προσπαθεί να μας μπερδέψει, δηλαδή να μην τον έχουν πιάσει για τη χακιά που έκαναν στο bar αλλά για άσχετη υπόθεση. Γιατί αν τον έχουν πιάσει για τη χακιά, και είναι σίγουροι ότι το έκανε, έχει τελειώσει η σειρά, δεν πρόκειται να του κάνει deal η US government ούτε το bar να συνεχίσει να το παίζει δικηγόρος επειδή είναι τόσο γαμάτος και του πάνε τα κοστούμια. Που δεν του πάνε...
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλή σκέψη... Από την άλλη, προφανώς το preview αφήνει "θολές περιοχές" επίτηδες, αλλά ακόμα και να συμβαίνει αυτό που λες στο spoiler, η Pearson-Specter βρίσκεται σε κίνδυνο.
nickmanak Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Season finale ηταν το σημερινο; Γιατι δεν βρισκω στοιχεια για το επομενο επεισοδιο.
Fotis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Season finale ηταν το σημερινο; Γιατι δεν βρισκω στοιχεια για το επομενο επεισοδιο. Το 15? η πηγε μεχρι 16?
Zaknafein Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για το 16 λέει, είναι διαθέσιμο στα γνωστά στέκια... 1
3leven Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πολυ δυνατο το finale. Σποιλερ αλερτ: To μονο που δεν μου αρεσε ηταν που την κανει ο Μαικ. Παιζει οντως να συνεχισει η σειρα ετσι? Δηλαδη να εχει ο Μαικ σαν δικηγορο του τον Χαρβει και να παιζουν μπαλα ετσι? Δυσκολο πολυ μου φαινεται.. Αλλα ακομα και να μην παει , και να μεινει θα καταντησει κουραστικο , ηδη την απερρηψε μια φορα τη δουλεια , να το κανει και 2η?
mindtrapper Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πολύ καλό επεισόδιο. Εμένα μου άρεσε που φεύγει ο Mike. Θα καταντούσε βαρετό αν το τράβαγαν με αυτόν σαν associate και συνέχεια με τον κίνδυνο να τον ανακαλύψουν. Ενώ τώρα ελπίζω να έχουμε περισσότερο development και λίγο καινούργιο setting με περισσότερους χαρακτήρες (στην εταιρία που πάει ο Mike). Προβλέπω ενδιαφέρουσα 4η σαιζόν...
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ελπιζω να προλαβω να τα δω μεσα στο σαββατοκυριακο ,αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος .
Sellers Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Επειδή κάπου το χασα, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει την ιστορία με το bar, γιατι δεν θυμάμαι καν σε ποιο επεισόδιο έγινε.
Sog96Ch Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Παιδια υποτιτλοι ποτε λετε να βγουν για το τελευταιο (στα ελληνικα)
wizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Επειδή κάπου το χασα, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει την ιστορία με το bar, γιατι δεν θυμάμαι καν σε ποιο επεισόδιο έγινε. Βασικά, όπως θα θυμάσαι, ο Mike, δεν πήγε ποτέ Harvard, άρα δεν έχει πτυχίο δικηγορικής. Επίσης, για να εξασκήσει κάποιος δικηγορία στις ΗΠΑ (και σε άλλες χώρες), πρέπει να δώσει και να περάσει τις εξετάσεις του τοπικού/εθνικού δικηγορικού συλλόγου - στις ΗΠΑ ονομάζεται "L.L.M Bar". Ο Mike δεν έδωσε ποτέ τις εξετάσεις, άρα δεν είναι μέλος του Bar της Νέας Υόρκης, άρα κανονικά δεν μπορεί να εξασκεί δικηγορία. Σε ένα από τα επεισόδια της 1ης ή της 2ης season, ο Harvey και o Mike προσπαθούσαν - παράλληλα με τον χειρισμό μιας υπόθεσης - να συμφιλιώσουν έναν πλούσιο πατέρα με την "επαναστάτρια" κόρη του (Lola Jensen), η οποία είναι master hacker whatever. Στο τέλος του επεισοδίου, η τύπισσα hackάρει τα αρχεία του Harvard και "τοποθετεί" τον Mike στους απόφοιτους της Νομικής του Harvard - άρα η πρώτη προϋπόθεση για να εργάζεται στην εταιρία εκπληρώθηκε, απλά κανείς δεν ασχολήθηκε παραπάνω για να δει εάν είναι όντως μέλος του Bar ή όχι. Στα δύο τρία τελευταία επεισόδια, λόγω διάφορων γεγονότων, προέκυψε κίνδυνος να αποκαλυφθεί ότι ο Mike είναι "απάτη", οπότε η πρώτη σκέψη του ήταν να επικοινωνήσει με τη Lola Jensen για να τον "τοποθετήσει" και στο αρχείο του Bar, σκέψη την οποία τον απέτρεψε ο Harvey να κάνει πράξη, διότι θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο "έγκλημα" από αυτό που ήδη διαπράττει (το ότι εξασκεί δικηγορία ενώ δεν έχει πτυχίο - ή ακόμα χειρότερα, έχει ψεύτικο πτυχίο). Με τα πολλά και μετά την απόφαση του Mike να μείνει στην εταιρία, τα κανόνισε με τη Lola Jensen και εκείνη τον "έκανε" μέλος του Bar, έτσι ώστε, εάν κάποιος, κάποτε, αρχίσει και ψάχνει την υπόθεση του Mike, να βρεθεί μπροστά στο γεγονός ότι έχει πτυχίο από το Harvard και ότι είναι μέλος του Bar - άρα δεν υπάρχει υπόθεση - και με τον τρόπο αυτόν να απομακρυνθεί η "Δαμόκλειος σπάθη" από τα κεφάλια όλων όσων ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει (Harvey, Jessica, Donna κτλ). Υ.Γ.: Μου άρεσε η εξέλιξη και το τέλος του επεισοδίου και πραγματικά περιμένω να δω τι θα κάνουν στην επόμενη season μιας και φαινομενικά, η απευθείας συνεργασία του Harvey με τον Mike, έφτασε στο τέλος της . Υ.Γ.: Ή δεν βλέπω καλά ή κάτι πάει λάθος με το menu πάνω από το box των απαντήσεων. Δεν βρίσκω "κουμπί" για τα spoiler tags και κάθε φορά πρέπει να γράφω το [/ spoiler] (χωρίς το κενό). 1
3leven Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Υ.Γ.: Ή δεν βλέπω καλά ή κάτι πάει λάθος με το menu πάνω από το box των απαντήσεων. Δεν βρίσκω "κουμπί" για τα spoiler tags και κάθε φορά πρέπει να γράφω το [/ spoiler] (χωρίς το κενό). Το 3ο πολυχρωμο κουμπακι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα