Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

... και ωραίο επισόδειο.

Πολύ καλή η όλη ιστορία με τον Mike και το transcript και μου άρεσε που έδειξαν ότι ο Harvey δεν είναι "άτρωτος" (=δεν πετυχαίνει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του).

Δημοσ.

Ειχα μεχρι το 3-10 και θεωρησα  πως ειχε σταματησει ο 3ος κυκλος .Τωρα ειδα  οτι συνεχιζουν να βγαινουν και αλλα.Μπραβο Sellers  θα δεις και εγω στον γαμο σου !

Δημοσ.

Tελικα την "απαυτώνει" την αφεντικίνα ο Χαρβι; Δεν μας το ξεκαθαριζει ο σεναριογραφος.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξεκαθαρίσει οτιδήποτε σχετικό, εφόσον δεν έχει αφεθεί καμία τέτοια υπόνοια μέχρι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση: Αυτος ο Χαρβευ γραφει πολυ καλα στο φακο, πως και δεν τον εχουμε δει σε ταινιες?? δλδ εγω δεν το εχω δει αλλα βλεπω αρκετο σινεμα θα ελεγα. Τεσπα ειναι λιγο οφτοπικ αλλα πηρα ευκαιρια απο παρομοια κουβεντα στο Big Bang..

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0831887/combined

αν και δεν την έχω δει...

και σε 4-5 άλλες γνωστές...

Θενξ για την απαντηση Θρες, ειδα οτι παιζει σε δευτερους ρολους γιαυτο δεν μου εκανε κλικ. Στο love & other drugs ας πουμε τον θυμηθηκα αφου ειδα την λιστα στο Imdb..

Δημοσ.

Στο 12ο επεισόδιο, ο ηθοποιός που παίζει τον περίεργο ηθικό καθηγητή του Χάρβαρντ είναι ο πατέρας του ηθοποιού που παίζει το Χάρβεϊ. :)

• Like 4
Δημοσ.

oh donna mia!!μηπως να κανουμε καμια ψηφοφορια για τα μωρα του suits?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...