vagelisv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Αλλαζονικοί χαρακτήρες ανώτερου IQ σε συνδυασμό με πανάκριβα κοστούμια. Φοβερό καστ και πολύ καλη ροή. Νομίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε http://www.youtube.com/watch?v=SYUQKm2nZNE 1
Achilleas007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αλλαζονικοί χαρακτήρες ανώτερου IQ σε συνδυασμό με πανάκριβα κοστούμια. Φοβερό καστ και πολύ καλη ροή. Νομίζω ότι ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε Suits Talking About business , HELL YEAH You Know What , η σειρά είναι more than must. Μόλις είδα και το 8ο επεισόδιο . Απίστευτη πλοκή και εξέλιξη της σειράς . Όσο αφορά τους ηθοποιούς , Just one word -> άπαιχτοι όλοι τους. Κάθε επεισόδιο όλο και καλύτερο , όλο και ποιο ενδιαφέρον . ΑΝΤΕ ΝΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ 9ο [can't fucking wait] Τελικά ο πιτσιρικάς την γλίτωσε όσο αφορά το δίπλωμα [από το Harvard] http://www.imdb.com/title/tt1632701/
kabamaru21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και εγω ψήθηκα το απογευμα.. και τωρα κατεβαζω το 4ο επεισοδιο! ειναι πολυ καλη σειρα ριξτε ολοι ενα βλεφαρο, θα κολλήσετε απο τον πιλοτο!
Achilleas007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 με εψησες φιλε, το στελνει ο θειος αποστολή accomplished
john1987 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Παιδες το αρχισα πριν 3 μερες! Αρκετα καλο.
kabamaru21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 παντως παιζουν καλα γκομενετα στην σειρα! αυτη η ξανθια γραμματέας ειναι για πολυ fap
arxaggelos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 subs υπάρχουν πουθενά; όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου. 1
Achilleas007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 subs υπάρχουν πουθενά; όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου. μπααααααα, προς το παρόν τίποτα , English only
john1987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 και english στο tv subtitles δεν ειχε 2 επεισοδια.
yanc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 και english στο tv subtitles δεν ειχε 2 επεισοδια. addic7ed θα κοιτας...
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 xmmm δεν ξερω εαν συμεριζομαι τον ενθουσιασμο σας. Βεβαια ειδα μολις τελειωσα τον πιλοτο και αναρωτιεμαι αν πρεπει να δω και 2ρο. βασικα η αποψη μου ειναι οτι η σειρα ειναι κατι σαν το damages αλλα για τινειτζερς!! Οκ δεν ειναι του στυλ χαζορομαντσα, βρυκολακες με αισθηματα....κτλπ, αλλα παραβγαζει ενα ψευτοκουλ υφακι και παραειναι απλοικη και αναλαφρη για να την παρεις στα σοβαρα εως δικηγορικη. Ομορφοι ανθρωποι (και μονο), ωραια κουστουμια, σουπερ ντουπερ γραφια, ο αλλος ειχε την μηχανη μεσα στο διαμερισμα λολ, σε λιγο θα παρκενει και το αμαξι εκει....... Ολα στυλαρισμενα για το ματι, αλλα απο σεναριο.. Φερνει βεβαια και σε Boston legal ακομα και eli stone. Πχ στο eli stone η σειρα με τον τροπο που παρουσιαζοτανε, δεν σε πειραζε οτι ο τυπος εβλεπε οραματα και το μελλον, ηταν μια χαρουμενη, συμπαθητικια, σειρουλα. Αλλα εδω ειναι ολιγον ακυρο το πως ο τυπος παρουσιαζεται ως αλλος rainman/forest gump αλλα παραμενει και γαμαουα και οχι παραουα! Σορυ δηλαδη αλλα με τετοια προσοντα δεν θα πρεπε να περιμενει ενα δικηγορικο γραφειο για να ποιασει την καλη. οι καταστασεις που δειχνουνε στον πιλοτο ηταν εντελως απλοικες και βολικες, το πως βγαζουν τα συμπερασματα και πως λυνουν υποθεσεις η οτιδηποτε προβληματα, οσω και αν θελουν να φαινετε εξυπνο, εμενα μου φαινοτανε τυπου πριζον μπρεικ. Σαν να μην υπαρχει σεναριο, απλα βολικη μεταβιβαση σκηνων με οτι κουλο μας κατεβει. Αααα με ηθοποιους και γενικα ακτιγκ δεν ειναι καθολου κακο. Απλα ο πιλοτος ηταν οτι να ναι. Εχχμμμ και ειναι ψηλο αστειο, οτι ο μεγαλοδικηγορος ειμαι σιγουρος οτι εχει διαλεχτει για να παιζει στο ιδιο στυλακι με τον αλλο τυπο απο το mad men. 1
john1987 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Boston Legal βασει χαρακτηρων και διαλογων κλασεις πανω απο Suits. Damages απο πλευρας σεναριου/δραματουργιας/ερμηνειων κλασεις πανω επισης,αλλα πολυ πιο αργο/ατμοσφαιρικο. Eli Stone ειναι πιο πολυ στο υφος αν και μαλλον και αυτο το προτιμω. Καποιες σειρες δεν τις βλεπεις just for fun ρε Τζινο?Εγω εχω 2-3 που δεν τις βλεπω προφανως για το σεναριο,οπως ειναι πχ το Burn Notice ή το White Collar. Αυτο για το Mad Men πως σου ηρθε?Καμμια σχεση οι χαρακτηρες μεταξυ τους περα απο τα ωραια κοστουμια.
tzinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 φυσικα και βλεπω, οπως πχ το eli stone που αναφερα, αναλαφρη, μιγμα ρεαλιστικου κοσμου με οτι ναναι ψιλοφαντασια (εβλεπε οραματα), χαβαλεδιαρικια. Αλλα η σειρα δεν επαιρνε το εαυτο της στα σοβαρα, δεν παρουσιαζοτανε σαν δικηγορικο δραμα, προσφεροτανε για τσιλαρισμα χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις. Εκει το αποδεχεσαι μια χαρα οτι ο αλλος εβλεπε το μελλον και τον τζορτζ μαικλ να τραγουδαει στο σαλονι του. Η στο chuck, εκατσε και ειδε ενα κλιπακι και εγινε interface και διανοια, who cares? το πιστευουμε, γουσταρουμε, αποδεχομαστε οτι ανα πασα στιγμη μπορει να βρει μια λυση επειδη εχει το interface. Εδω απλα δεν χωνευεται η ευκολια που πρωχορανε ολα. Ο τυπος ειναι ενας ρεαλιστικος χαρακτηρας, μεσα σε μια σοβαρη δικηγορικη φιρμα, οπου ολα λυνονται δια μαγειας διοτι εχει την απιστευτη φωτογραφικη μνημη, μιλαμε οτι μπορει να διαβασει μια αποθηκη ολοκληρη με αρχεια σε μια νυχτα, να διαβασει με μια ματια ολο το δικηγορικο δικαιο και να το αποστηθησει.....κτλπ. Δεν εχει λογο υπαρξης βασικα η σειρα, η διαφοροποιηση ποια ειναι δηλαδη, οτι φορανε γαμουα κουστουμια?? Το σεναριο των 2 επεισοδειων που ειδα (ειδα και 2ρο, τελευταιο μου) δεν ελεγε τιποτα ωστε να σε κρατησει. Τα twists ειναι εντελος προχειρα και βολικα. Ωπ τι εγινε, συζητουσα με τον αλλο στην τουαλετα και μου εδωσε την λυση για την υποθεση. Ωπ τι ξαναγινε, ημουν χαμενος, ειπε η αλλη duress και δια μαγειας βρηκα ξανα ακρη στην υποθεση. Η αλλη κρυβοτανε χρονια για την σεξουαλικη παρενοχληση, πως την επεισες λεει να βγει μπροστα, πολυ απλα της ειπα σκεψου την κορη σου, μπαμ case closed high five... τελος παντον, απλα δεν βρηκα κατι να με κρατησει, ακομα και οι shameless just for fun σειρες, θελουν να σε τραβηξουν με κατι. Στο chuck πχ ειναι το χιουμορ και 5-6 χαρακτηρες. Και παρολο που τα περισοτερα στορυ ειναι γτπ, το βλεπεις ανετα. Αν θελο cooloσυνη, στυλακια, γκομενακια...κτλπ...μενω στο entourage. Ααα για mad men, ειπα μονο για τον χαρβι σε σχεση τον john ham (don draper), μου μοιαζει οτι αντιγραφουν λιγο τον δυναμισμο, το στυλακι, το γκομενιλικι, το ρετρο βαιμπ, το γλυμενο μαλλι.... Μην το ψαχνεις, μου μπενουν συχνα τετοια κοληματα που ισως να τα βλεπω και μονο εγω. Δηλαδη τον ειδα και μου ρθε στο μυαλο συζητηση με executives που συζητουσαν πως να τον κανουμε να φερει λιγο, επειδη το αλλο ειχε επιτυχια. Και ειμαι σιγουρος οτι οταν φτοιαχνουν μια τετοια σειρα, τετοιες συζητησεις γινονται. Απο οτι καταλαβαινεις δεν θελω πολυ για να χαλαστω με κατι σε μια σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα