Προς το περιεχόμενο

κάτι περίεργο

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω προσέξει κάτι πολύ περίεργο , που ακόμα και σε εμενα φαίνεται περίεργο δεν μπορώ να το χωνέψω ούτε να το εξηγήσω. Είναι ένας καθρέφτης σπίτι μου στον οποιο όταν κοιτάζομε για να φτιάξω τα μαλλιά μου φαίνομαι όπως με θυμάμαι, δηλαδή ίδιος όπως με ξέρω , αλλα στο γυμναστήριο όταν τελειώνω την γυμναστική και πάω στα αποδυτήρια κοιτάζομε στον καθρέφτη για να φτιάξω τα μαλλιά μου και να νίψω το πρόσωπο μου και να το σκουπίσω αλλα μοιάζω διαφορετικός λες και είμαι άλλος. Έχω την υποψία πως έχουν βάλει πειραγμένο καθρέφτη για να μην σου αρέσεις ποτε και να συνεχίσεις να πηγαίνεις γυμναστήριο (δεν με αφορά βεβαια γιατί δεν πάω περιστασιακά) αλλα προχτές είδα κάποιον που κοιταζόταν στεναχωρημένος στον καθρέφτη και μου φαίνεται πολύ κακό αν όντως ισχύει. Δηλαδή τους πληρώνεις και σε προβάλουν αλλοιωμένο για να έχουν έσοδα?

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις. :mellow:

Δημοσ.

Διολου απιθανο.Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν εχουν παραμορφωτικο καθρεπτη για να φαινεσαι 10 κιλα παχυτερος .Και μεσω της αναγκης που σου δημιουργουν να σε εχουν μονιμο υποχειριο τους για την εξυπηρετηση των σκοτεινων σκοπων τους , που ως γνωστο ειναι η νεα παγκοσμια ταξη πραγματων. :D

Δημοσ.

Θες να πεις οτι αυτος που σκεφτηκε να βαλει καθρεφτη που σε ασχημαινει (πουλανε και τετοιους?), δεν σκεφτηκε οτι ολοι οι πελατες εχουν-εχετε κανονικο καθρεφτη στο σπιτι τους?

Το πιστευεις δηλαδη οτι υπαρχει "σχεδιο" απτην πλευρα του γυμναστηριου? :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό για τα γυμναστήρια αλλα το ιδιο φαινόμενο από την αντίστροφη πλευρά -μαγαζιά ρούχων με καθρέφτες που σε κολακεύουν- είναι παλιά ιστορία.

Δημοσ.

Κάθε καθρέπτης έχει ένα όριο. Απότι φαίνεται ο καθρέπτης του γυμναστηρίου σου έχει μικρό αυτό το όριο που σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε δείξει όσο ωραίος είσαι, γιατί περνάς το όριο αυτού του καθρέπτη.

Ο καθρέπτης του σπιτιού σου μάλλον είναι ακριβός και έχει μεγάλο όριο και μπορεί και σε δείχνει όπως είσαι, δεν το ξεπερνάς.

Το όριο στους καθρέπτες το βλέπεις γραμμένο κάτω αριστερά στο περιθώριο όταν τον κρατάς ανάποδα νύχτα με πανσέληνο.

Τσέκαρε τα νούμερα να δεις ότι όντως είναι αυτό

Δημοσ.

μην αστειεύεστε παρακαλώ , είναι σοβαρό , σκεφτόμουν μέχρι και καταγγελία να κάνω . Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ? υπάρχει κάποιο αρμόδιο όργανο ?

Δημοσ.

Όποιος έχει τον καθρέφτη, από το παραμύθι της Χιονάτης (και μάλιστα σπίτι του), παρακαλείται να τον επιστρέψει πίσω.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...