getwinner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 έχω πάρει μια κεραια προκειμενου να συνδεθω στο ελευθερο δικτυο της πολης μου.συνδεομαι κανονικα αλλα δεν μου ανοιγει σελιδες ..το σημα ειναι αρκετα καλο..μπορει καποιος να βοηθησει?
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ξεκινα απο το πιο απλο. dns ξερεις να περνας στην ασυρματη καρτα;
getwinner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 οχι φιλε μου , πιστευεις πως θα βοηθησει?και αν ναι πως μπορω να το κανω?
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 δεν ξερω αν φταιει αυτο, ψαχνωντας το παμε! λοιπον, για xp:δεξι κλικ στο δικτυο κατω δεξια, ανοιγμα συνδεσεων δικτυου, δεξι στην ασυρματη και ιδιοτητες, διπλο στο πρωτοκολλο internet, χρηση των παρακατω dns και γραψε:208.67.222.222 / 8.8.8.8 για vista/7 παλι δεξι κλικ κατω, κεντρο δικτυου, αλλαγη ρυθμισεων προσαρμογεα (7) διαχειριση συνδεσεων δικτυου (vista), δεξι στην ασυρματη και ιδιοτητες, διπλο στο πρωτοκολλο internet v4 και βαζεις τα ιδια νουμερα. σορρυ που στα ειπα μαζεμενα, απλα πρεπει να φυγω, θα δω αργοτερα αν ειχε αποτελεσμα! Επισης, αν πιο πανω απο τους dns εχει νουμερα στο ip κλπ βαλτα αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.