lefi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Είχα στον υπολογιστή αρχικά 1 χρήστη και δημιουργώ άλλον ένα τυπικό χρήστη. Στον δεύτερο χρήστη δημιουργούνται μερικά προβλήματα: 1) Δεν ξεκινάει η εφαρμογή CoreTemp (πολύ χρήσιμη τώρα το καλοκαίρι) 2) Καμία φορα ο 2ος χρήστης δεν μπορεί να διαγράψει αρχεία που βρίσκονται "στον δικό του χόρο" κυρίως στην επιφάνεια εργασίας 3) Μερικά προγράμματα δεν τρέχουν (Σημ. ναι τα εγκατέστησα για κάθε χρήστη και δεν τα έχω μπλοκάρει με κάποιο τρόπο όπως ο γονικός έλεγχος) Εν το μεταξύ τα 1 & 2 δεν συμβαίνουν όταν συνδέεται ο 1ος χρήστης αποσυνδέεται και συνδέεται ο 2ος. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μάλλον ο 2ος χρήστης μπλοκάρεται από το UAC, του οποίου η υλοποίηση στα vista είναι αρκετά προβληματική. Κάνε τον 2ο χρήστη διαχειριστή και δες αν λύνεται το πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Βασικά σκέψου και για την λύση των 7 αυτα τα vista δεν παλεύονται
lefi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μάλλον ο 2ος χρήστης μπλοκάρεται από το UAC, του οποίου η υλοποίηση στα vista είναι αρκετά προβληματική. Κάνε τον 2ο χρήστη διαχειριστή και δες αν λύνεται το πρόβλημα. Αν και ήθελε να το αποφύγω θα το δοκιμάσω και θα γράψω τι έγινε. Βασικά σκέψου και για την λύση των 7 αυτα τα vista δεν παλεύονται Αυτό έχω βαρεθεί να το ακούω κλασική λύση για vista, αυτή τη στιγμή ούτε λεφτά έχω για νέο λειτουργικό ούτε όρεξη να ψάχνω για παράνομο, ίσως αργότερα ή στα 8 κατευθείαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.