Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μάγκες να ξέρετε, κατάφερα και έσβησα εκείνη τη ταινία και το πρόβλημα συνεχίζει μόνιμα. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δηλαδή με το καιρό αρχίζω και το συνηθίζω κιόλας και ανησυχώ. Ο ένας σκληρός μου είναι στο Health 55% και τέτοια issues δεν έχει. Τι σκατά έχει παιχτεί; Τσεκ για ιούς έκανα.. τίποτα..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Είναι μερικά μυστηριώδη Thread του Insomnia.gr, που κανένας από τους χιλιάδες Users δεν μπορεί να τα επιλύσει. Είμαι η τυχερή.
VasKag Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 παντως για καλο και για κακο, αν εχει κατι σημαντικο ο σκληρος αυτος μεσα, κρατα ενα αντιγραφο. ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ξημερωσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχεις δίκιο.. αλλά είναι 2TB. Άντε βρες τώρα 1ΤΒ backup-disk...
VasKag Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ολα οσα ειναι μεσα ειναι χρησιμα? το θεμα ειναι αν υπαρχει κατι που δεν μπορει να ξαναβρεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Και μια συλλογή HD ταινιών, άχρηστη δε τη λες.. ..άλλοι κάναν δωμάτια ταινιοθήκες, από ράφια και DvD. 2ΤΒ, πάλι καλά να λέω.
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 απλα εννοουσα να κρατησεις αυτα που ειναι αναντικαταστατα. σε καθε περιπτωση παντως σου ευχομαι να μη συμβει τιποτα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και μια συλλογή HD ταινιών, άχρηστη δε τη λες.. ..άλλοι κάναν δωμάτια ταινιοθήκες, από ράφια και DvD. 2ΤΒ, πάλι καλά να λέω. αμα ειναι 1080και καλες ταινιες σε βοηθαω εγω στο backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα