Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...άμα πρώτα δεν ψηθεί να κάνει το άλλο.

*fire, έχει γράψει ότι ήδη χρησιμοποιεί το HD Sentinel (και της λέει όλα οκ)

Ok, δεν ήξερα τι είναι το HD Sentinel. Τότε μένει να δει το I/O usage, αν γίνεται σε Windows.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ξαναρωτήσω μιας και την προηγούμενη φορά δεν μου είχες απαντήσει. Μήπως όταν στο κάνει έχεις ανοιχτο το utorrent να κάνει upload?

Δημοσ.

Ναι. Συνέχεια. Και σίγουρα έχει mounted Games αυτού του δίσκου.. Νομίζω όμως ότι το έχω δοκιμάσει να το κλείσω, και πάλι κόλλαγε.

...

Το PowerISO δεσμεύει μεγάλο τμήμα της RAM όταν έχεις mounted image (ιδιαίτερα αν είναι DVD). Κάνε unmount τα πάντα και επανεκκίνηση.

Δημοσ.

κλεισε το indexing και οτιδηποτε παρομοιο

Done από τις ιδιότητες του σκληρού που έχει το πρόβλημα.. Δεν άλλαξε τίποτα.

Θα ξαναρωτήσω μιας και την προηγούμενη φορά δεν μου είχες απαντήσει. Μήπως όταν στο κάνει έχεις ανοιχτο το utorrent να κάνει upload?

Όχι, συμβαίνει και σε Startup που δεν άνοιξε καν το uTorrent.

Το PowerISO δεσμεύει μεγάλο τμήμα της RAM όταν έχεις mounted image (ιδιαίτερα αν είναι DVD). Κάνε unmount τα πάντα και επανεκκίνηση.

Done. Δεν άλλαξε τίποτα.

http://winhlp.com/node/10

Για έλεγξε αυτό, κάλου κάκου.

Γιατί μου βάζεις φωτιές.. Αυτό δε το έκανα, πονάει το κεφάλι μου.. μόνο που το είδα και βλέπω και εσένα που μου λες να το κάνω "καλού κακού", και είπα για την υγεία μου να το αποφύγω.

Συγνώμη μάγκες που άργησα, αλλά δεν έχω τόσο φρι χρόνο τελευταία και...

ΌΤΙ μου έχετε πει, μέχρι του TheELF το post.. τα έχω δοκιμάσει. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Με το που ανοίξω το PC.. μόλις μπω στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκληρό και προσπελάσω τους φακέλους ανοίγοντας ίσως φακέλους ή movies ή οτιδήποτε, η Physical Memory (RAM) φτάνει στο 90-95% και τότε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. ΌΧΙ σε συγκεκριμένο χρόνο, ΟΧΙ σε συγκεκριμένο φάκελο, μερικές φορές γρήγορα.. άλλοτε καθόλου.

Έβγαλα παρακάτω τον Task Manager που μου τον ζητήσατε, για να δείτε ΤΙ τρώει την RAM. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικά πράγματα..

29wswa8.png

Έκανα να ανοίξω το Task Manager περίπου 1 λεπτό. :-(

Δημοσ.

Στην σελίδα που σου δίνω απλά πατάς το here και το εκτελείς ή απλά το σώζεις και το τρέχεις.

1. Internet Explorer: click, Firefox: right-click here.

Λέω καλού κακού επειδή δεν ξέρω αν υφίσταται καν σε εξωτερικούς δίσκους αλλά από την στιγμή που τους βλέπει σαν SATA λέω ότι αξίζει η δοκιμή.

Αφού αν δεν είναι όλα τα άλλα δεν μένουν και πολλά και αν γύρισε σε PIO Mode εξηγούνται η καθυστερήσεις.

The alternative, slow and inefficient data transfer mode is called PIO, Programmed Input-Output, where the central processor transfers data byte for byte or word for word. This requires many processor commands for each data word and therefore causes a high and unwanted processor load.
Δημοσ.

Το δεύερο Quote λογικό ακούγεται. Ίσως δείχνει να κλατάρει η RAM, αλλά μου φαίνεται ότι όντως κλατάρει ο CPU.

Για πες μου όμως πως το σώζω σε κάτι exe-like, γιατί ούτε ο Chrome το κατεβάζει, ούτε ο FF.

(Δοκίμασα κείμενο -> .exe)

<noob>

Δημοσ.

εκτιμώ ότι κάποιο βίντεο στην κάνει την ζημιά προσπαθώντας ο explorer να του φτιάξει το thubnail κολάι σε κάποιο codec module και ανεβάζει μνημη και cpu.

θα πρότεινα μια να φτιάξεις τους φακέλους σου σε λίστα και αφού ξανά ανοίξεις τον δίσκο με τα βίντεο να προσπαθήσεις να εντοπίσεις το προβληματικό βίντεο απλά πατώντας με το ποντίκι ένα ένα τους φακέλους.

ελπίζω να το βρεις :)

Δημοσ.

...μόνο που, όπως έχεις πει, είναι ζήτημα υπερχησιμοποίησης RAM, κι όχι αλλαγής mode σκληρού - κι όπως επίσης έχεις πει, το "σύρσιμο" γίνεται περιοδικά κατά την προσπέλαση. Σε PIO mode, δεν υπάρχει "περιοδικότητα" στο φαινόμενο ταζωαμουαργίασης του δίσκου - απλά ο δίσκος μπαίνει μόνιμος στο Δημόσιο και τα ξύνει (τα platters) 24/365.

Έλφη, που είπε ότι ο ντισκ είναι εξτέρναλ, μπέημπι; (Πες αν παίζει, γιατί τον τελευταίο σα να νιώθω το Αλτσχάιμερ να μου κάνει DoS attacks και θέλω είτε επιβεβαίωση, είτε να ξεκολλήσω απ' την ιδέα. Σε κάθε περίπτωση θα ηρεμήσω). Τεσπα μπορεί απλά να τσεκάρει το mode στο οποίο τρέχει ο δίσκος, σε κάποιο απ' τα tabs του ΗD Sentinel, για να τελειώνει.

...Μπουμπούκα_Για_Πισί, γιατί λες "όλα τα έκανες"; Αν σε νοιάζει να ξεκαθαρίσεις αν είναι ζήτημα λειτουργικού ή ζήτημα σκληρού, κάτι σου προτάθηκε που δεν το έκανες.

Δημοσ.

εκτιμώ ότι κάποιο βίντεο στην κάνει την ζημιά προσπαθώντας ο explorer να του φτιάξει το thubnail κολάι σε κάποιο codec module και ανεβάζει μνημη και cpu.

θα πρότεινα μια να φτιάξεις τους φακέλους σου σε λίστα και αφού ξανά ανοίξεις τον δίσκο με τα βίντεο να προσπαθήσεις να εντοπίσεις το προβληματικό βίντεο απλά πατώντας με το ποντίκι ένα ένα τους φακέλους.

ελπίζω να το βρεις :)

Κοίτα να δεις που το βρήκε ο τύπος. Στάνταρ το βρήκε!

Κάνω list, ξετικάρω thumbnails, και ξεκινάω μια μια τις ταινίες..

Φτάνω στο J όπου σκάει και το Jackass 3D. Εκεί και τρελαίνεται! Κάνω RR, πάω αμέσως στο Jackass 3D, τρελαίνεται αμέσως! Όταν είναι το πρώτο Video που ανοίγω, κάνει για να γεμίσει η πράσινη μπάρα φόρτησης/ανάγνωσης (ξέρετε που έγινε μόδα στα Vista, στο όνομα τίτλου/Path πάνω..) κάτι λεπτά, και όσο γεμίζει η RAM φουσκώνει. Ακόμα και αν κλείσω όμως το φάκελο του Jackass, θα γεμίσει η RAM δε το γλυτώνει το 95%!

Το θέμα είναι πως δε μπορώ να τη διαγράψω! Απλό Delete, φορτώνει μέχρι το άπειρο. Drag n Drop στα σκουπίδια, δε το συζητάμε. Δοκίμασα FileAssassin, μου λέει πως τη διέγραψε επιτυχώς, αλλά ακόμη εκεί είναι η π***ανα!

Άντε τη βρήκαμε.. πως τη διαγράφουμε όμως που δε μπορώ ούτε μετ/μασία να της κάνω; :P

(Arbitary είσαι πολύ παίχτης ρε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...