Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ανάθεμα αν το έχετε ξαναδεί. Το αντιμετωπίζω εδώ και εβδομάδες. Το είχα ξαναναφέρει στο 4um, επειδή είχα βρει λήμματα ιών και αλόγων είχαμε κλείσει ότι αυτό έφτεγε. Τελικά συνεχίζει, και νομίζω πως απομόνωσα το πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο Z:\ (1,5TB φρεσκότατος σκληρός, έχει και uTorrent folder, και Games), μετά από λίγη ώρα προσπέλασης των φακέλων, η RAM φτάνει στο 95% και τα πάντα ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. Μετά από 2-3 λεπτά πάει στο 15% ! Αλλά θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να συνέλθει το σύστημα. Κάτι έχει ο HD ε; Τον checkαρα με HD Sentinel και είναι σε υπεράψογη κατάσταση. What the fuck is happening;
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απο task manager τι σου τρωει την ram; edit δοκιμασε να κλεισεις το indexing στον συγκεκριμενο σκληρο
washcloud Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πρακτικά κι αν στατέτχιασου τα αρχεία που περιέχει, το γρηγορότερο συμπέρασμα για την πάρτη του θα το βγάλεις πατώντας του ένα low-level-format με το LLF Tool (εμπνευσάρα η ονομασία του) και αφού (μετά από ρηστάρτ του πισιού) του κάνεις re-initialization (αν δεν βγάλει ο Γκέητς από μόνος του τον σχετικό οδηγό με το που θα δεις την επιφάνεια εργασίας, πας στην Διαχείριση Δισκων και θα το κάνεις απ' εκεί) και κατόπιν δημιουργία συστήματος αρχείων (=format). Λίγο βάρβαρα δραστικό όλο το προηγούμενο, αλλά. Αν συνεχίσει να κάνει τα δικά του, τον δοκιμάζεις σε άλο σύστημα, εφ' όσον είναι αυτό εφικτό (και τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα πρώτα να τον δοκιμάσεις αλλού). Πάντως δεν αποκλείεται να έχει ζόρι, και το HDS να λέει ότι σκάει από υγεία (το ότι είναι φρεσκότατος δε λέει τίπτα). Αν κάνεις το llf, ξανατρέξε μια το HDS μετά το ρηστάρτ, να δεις αν αλλάξει τροπάρι. Σε κάθε περίπτωση, η τελική κίνηση που οφείλεις να κάνεις είναι να τον τυλίξεις καλά σε μια πετσέτα (πχ με μπόλικο σελοτέηπ γύρω απ' την πετσέτα) και να πας μια βόλτα στον πάνω όροφο απ' τα σκαλοπάτια (ή στον κάτω όροφο, αν είσαι ρετιρέ) και στην διαδρομή να αναφωνήσεις "ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ" και ενστικτωδώς να πιάσεις το κεφάλι σου. Αν ο δίσκος μετά της πετσέτας δεν έχουν καμμία διάθεση ν' αψηφίσουν τον νόμο της Παγκόσμιας Έλξης, θα κατέβουν ως ένα σώμα τα σκαλιά, κουτρουβαλώντας. Μετά, κι αφού θα έχεις αφαιρέσει την πετσέτα, θα τους τον πας στο σημείο αγοράς και θα τους πεις "...δε δουλεύει!" και θα τους ζητήσεις να στον αντικαταστήσουν ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 αν πω κάνε clean windows 7 install θα θεωρηθώ υπερβολικός? διότι θυμάμαι ότι είχες κάνει upgrade από Vista...
livewire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μήπως στο utorrent folder υπάρχει κάποιος φάκελος \emo? Αν ναι, κάντου shift+del, restart και ξένοιασες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Συγνώμη για τη καθυστέριση παιδιά. απο task manager τι σου τρωει την ram; edit δοκιμασε να κλεισεις το indexing στον συγκεκριμενο σκληρο Ναι. Το δοκίμασα το Indexing, και με απενεργοποιημένο το κάνει. αν πω κάνε clean windows 7 install θα θεωρηθώ υπερβολικός? διότι θυμάμαι ότι είχες κάνει upgrade από Vista... Αυτά είναι λύσεις για τις ξανθιές. U r MIGHTY THRESH, U can do better man.. Μήπως στο utorrent folder υπάρχει κάποιος φάκελος \emo? Αν ναι, κάντου shift+del, restart και ξένοιασες. Σταμάτα. Ο δίσκος είναι της σειράς green ? Όχι. Ελάτε ρε παιδιά, think of something! κάνα late diskeeper του θείου παίζει;
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απλά μια σκέψη, διότι είχα παρατηρήσει κι εγώ ανάλογο σκηνικό με ένα δίσκο και, αφού έσπασα το κεφάλι μου ψάχνοντας τις πιο απίθανες λύσεις, αποδείχθηκε ότι έφταιγε κάτι πολύ απλό: Μήπως ο δίσκος σου είναι "οριακά" γεμάτος; Μήπως ακόμα, έχεις κάποιο πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων "χύμα στο κύμα" (π.χ. 600 ταινίες, ή ...50,000 mp3, μέσα σε ένα φάκελο χωρίς subfolders;) Στη δική μου περίπτωση, όταν είχα κάνει την ίδια μ...κία, και η μνήμη φουλάριζε και χρειαζόταν μια αιωνιότητα για να εμφανιστούν τα περιεχόμενα του δίσκου, μετά το διπλό κλικ.
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απλά μια σκέψη, διότι είχα παρατηρήσει κι εγώ ανάλογο σκηνικό με ένα δίσκο και, αφού έσπασα το κεφάλι μου ψάχνοντας τις πιο απίθανες λύσεις, αποδείχθηκε ότι έφταιγε κάτι πολύ απλό: Μήπως ο δίσκος σου είναι "οριακά" γεμάτος; Μήπως ακόμα, έχεις κάποιο πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων "χύμα στο κύμα" (π.χ. 600 ταινίες, ή ...50,000 mp3, μέσα σε ένα φάκελο χωρίς subfolders;) Στη δική μου περίπτωση, όταν είχα κάνει την ίδια μ...κία, και η μνήμη φουλάριζε και χρειαζόταν μια αιωνιότητα για να εμφανιστούν τα περιεχόμενα του δίσκου, μετά το διπλό κλικ. Σωστός +1
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εργαλείο αντίστοιχο του iotop υπάρχει στα Windows ; Το S.M.A.R.T. του δίσκου λέει τίποτε, τα logs του συστήματος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αυτά είναι λύσεις για τις ξανθιές. U r MIGHTY THRESH, U can do better man.. μάντεψε τι θα κάνεις σε λίγες μέρες
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μήπως χρησιμοποιείς PowerISO? Ναι. Συνέχεια. Και σίγουρα έχει mounted Games αυτού του δίσκου.. Νομίζω όμως ότι το έχω δοκιμάσει να το κλείσω, και πάλι κόλλαγε. Απλά μια σκέψη, διότι είχα παρατηρήσει κι εγώ ανάλογο σκηνικό με ένα δίσκο και, αφού έσπασα το κεφάλι μου ψάχνοντας τις πιο απίθανες λύσεις, αποδείχθηκε ότι έφταιγε κάτι πολύ απλό: Μήπως ο δίσκος σου είναι "οριακά" γεμάτος; Μήπως ακόμα, έχεις κάποιο πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων "χύμα στο κύμα" (π.χ. 600 ταινίες, ή ...50,000 mp3, μέσα σε ένα φάκελο χωρίς subfolders;) Στη δική μου περίπτωση, όταν είχα κάνει την ίδια μ...κία, και η μνήμη φουλάριζε και χρειαζόταν μια αιωνιότητα για να εμφανιστούν τα περιεχόμενα του δίσκου, μετά το διπλό κλικ. 700GB από τα 2TB είναι μωρέ.. δεν είναι τίποτα. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε όγκο τα αρχεία (BRs + Games), και όχι τόσα σε αριθμό. + Program Files, δηλαδή μερικά installed Games. Εργαλείο αντίστοιχο του iotop υπάρχει στα Windows ; Το S.M.A.R.T. του δίσκου λέει τίποτε, τα logs του συστήματος; Δε σε έχω αδερφέ. Steps please..
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μπορείς με κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει το S.M.A.R.T. (νομίζω το HDtune το κάνει σε Windows) να δεις αν αναφέρει λάθη. Τα logs των Windows είναι στα Εργαλεία διαχείρισης, και μπορείς και εκεί να ελέγξεις για τυχόν σφάλματα.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 μάντεψε τι θα κάνεις σε λίγες μέρες ...άμα πρώτα δεν ψηθεί να κάνει το άλλο. *fire, έχει γράψει ότι ήδη χρησιμοποιεί το HD Sentinel (και της λέει όλα οκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα