panos_vas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Θελω να βρω mozilla firefox ελληνικο της 4 σειρας γιατι της 5 μου σπαει τα νευρα!!!!!!! Μπορει κανενας να μου δωσει καποιο link να κατεβασω????????
Predatorkill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 http://www.filehippo.com Κανε αναζητηση "firefox", κανε κλικ στο firefox 6 beta και στα δεξια θα σου εμφανισει ολες τις version.
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 εδω εισαι αλλα τι δε σου αρεσει ακριβως; εμφανισιακα ιδιοι ειναι
panos_vas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μου την εσπασε γιατι δεν υποστηριζει google toolbar και τους drivers του εκτυπωτη μου.....και θελω να ξανα βαλω την προηγουμενη εκδοση που ειχα που ηταν πληρως λεοτουργικη!!!!!! Καλα, για τον explorer 9 δεν τον συζητω, εφυγε σούμπιτος!!!!!!!
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 κλεισε τα updates που κανει μονο γιατι θα σε ξαναπαει στην 5
panos_vas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 κλεισε τα updates που κανει μονο γιατι θα σε ξαναπαει στην 5 το λινκ που μου εδωσες ειναι ελληνικος mozilla ή αγγλικος??? Επισης πως απενεργοποιω τα update?
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απο ελληνικο site το βρηκα.δες και εδω αν δεν ειναι Link. εργαλεια, επιλογες, για προχωρημενους, updates
panos_vas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 απο ελληνικο site το βρηκα.δες και εδω αν δεν ειναι Link. εργαλεια, επιλογες, για προχωρημενους, updates Ευχαριστω φιλε!!!!!! Να σαι καλα!!! Ελληνικος ειναι!!!!!!! Ωραιος man!!!!!! Δουλεψε!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.