eko13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ i3-370m, 4GB ram, 500GB γραφικα, 310m Επειδη πρωτη φορα εχω δικο μου λαπτοπ εχω καποιες ερωτησεις Μπορω στο 500ρι σκληρο να κανω οπως ειναι (χωρις format) παρτισιον (F πχ) και να του βαλω xp? Το εχω κανει στο Pc, το θεμα ειναι αν γινεται και οταν εχεις πρωτα 7 και μετα να βαλεις επιπλεον XP. CD για τα 7 δεν εχει, εχει D σκληρο 30ρι και εκει κανει μπακ απ με OneKey recovery...
eko13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εκτος απο το ντουαλ μπουτ που λογικα γινεται, αλλα δεν το ψαχνω ακομα Σημερα εχω τρελο προβλημα, αγορασα το πολυμηχανημα hp deskjet 4500 g510g Η συνδεσμολογια που εχω σπιτι ειναι ντεσκτοπ με καλωδιο στο ρουτερ, και λαπτοπ ασυρματα με το ρουτερ. Συνδεσα το πολυμηχανημα στο ρουτερ με καλωδιο. Με το ντεσκτοπ ολα εγκατασταθηκαν κομπλε (προπολεμικο, Windows 7 ultimate) ενω και χωρις δικτυο εγκατασταθηκε και με το Usb κανονικα και εγινε και η εγκατασταση του προγραμματος απο το cd. Το λαπτοπ βλεπει το πολυμηχανημα σαν δικτυο αλλα δεν γινεται τιποτα. (δεν ειναι wireless το πολυμηχανημα, αλλα ουτως συ αλλως συνδεεται ενσυρματα στο ρουτερ.) Τελως παντων σβηνω το δικτυο και βαζω το cd να κανω εγκατασταση στο λαπτοπ για να το χρησιμοποιω με καλωδιο, το προγραμα δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση και σταματαει, κατα την εγκατασταση πριν δεχτεις τους ορους βγαζει μια σελιδα αλαμπουρνεζικα (σαν λαθος κοδικωποιηση) και την επομενη ελληνικα, στο ντεσκτοπ και οι δυο σελιδες ηταν ελληνικα. Τι μπορει να φταιει? Και με χειροκινιτο προγραμμα οδηγησης και με χειροκινιτη επιλογη εγκατασης δεν γινεται τιποτα. Φταιει το λαπτοπ? Στην καλητερη περιπτωση μου βγαζει μονο το σκανερ ή εκτυπωτη που οταν πας να εκτυπωσεις λεει δεν ξεκινησε η ουρα και βγαζει σφαλμα... Κατεβαζω απο το σαητ τους ντραηβερς αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος...
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τα win7 είναι αγγλικά? Αν ναι, τσέκαρε τη ρύθμιση για τα non-unicode προγράμματα (control panel, regional settings).
eko13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Eλληνικα ειναι, και εκει εχει παλι ρυθμιση ελληνικη, δεν ξερω τι φταει, κατεβασα απο το σαητ τους ντραηβερς προχωρησε παραπανω απο ρπιν αλλα στο τελευταιο σταδιο ξαναεβγαλε σφαλμα...
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πόσο καιρό έχεις το laptop? Μήπως να δοκιμάσεις κάποιο linux live cd?
Cham Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το συγκεκριμένο laptop το είχα και το είχα κάνει και αυτό Dual βοοτ με osX Snow και Win 7 στο osx δεν δουλεύει το wifi και είχα αγοράσει ένα usb και όλα Super.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.