Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με sync subs

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να συγχρονίσω κάτι srt υπότιτλους με βάσει VOBs, ωστόσο και το Subtitle Workshop και το VirtualSubSync δεν παίζουν τον ήχο (και τους υπότιτλους) στο preview. Η μπάρα διάρκειας τερματίζει στο 0.0084 (ή κάτι τέτοιο, χιλιοστά του δευτερολέπτου δλδ), ενώ το βίντεο συνεχίζει να παίζει κανονικά.

Η ταινία παίζει κανονικά παρεπιμπτόντως, και με VLC βλέπω και τους υπότιτλους.

Any clue? :huh:

Δημοσ.

Η ταινία παίζει κανονικά παρεπιμπτόντως, και με VLC βλέπω και τους υπότιτλους.

Πρώτον σιγουρέψου ότι οι υπότιτλοι είναι στα ίδια FPS με την ταινία,κατά τα άλλα στο vlc

πάνε tools->track synchronization και δες πόσο ms διαφορά έχουν

και στα δύο προβλήματα με το Time Adjuster μπορείς να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να είναι ανάγκη να τα παίζει τα αρχεία.

Δημοσ.

Πρώτον σιγουρέψου ότι οι υπότιτλοι είναι στα ίδια FPS με την ταινία,κατά τα άλλα στο vlc

πάνε tools->track synchronization και δες πόσο ms διαφορά έχουν

και στα δύο προβλήματα με το Time Adjuster μπορείς να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να είναι ανάγκη να τα παίζει τα αρχεία.

με track sync στο vlc δεν μου λέει πόση διαφορά έχουν, μόνο με αφήνει να ρυθμιζω εγώ την ταχύτητα, κάνω κάτι λάθος; Στο subs speed λέει 1 fps.

το θέμα είναι γιατί δεν παίζει ο ήχος στο preview:

prob.jpg

Δημοσ.

με track sync στο vlc δεν μου λέει πόση διαφορά έχουν, μόνο με αφήνει να ρυθμιζω εγώ την ταχύτητα, κάνω κάτι λάθος; Στο subs speed λέει 1 fps.

το θέμα είναι γιατί δεν παίζει ο ήχος στο preview:

Ναι μπορείς να «παίξεις» με την καθυστέρηση(Advance of subtitles over video) μέχρι να είναι συγχρονισμένη αυτήν την τιμή μπορείς να την βάλεις σε όποιο πρόγραμμα για υπότιτλους θες και να σου τους αλλάξει,και στα τέτοια σου αν δεν παίζει των ήχο άλλοστε μόνο τον υπότιτλο πειράζει.

Αν θες οπωσδήποτε να φτιάξεις το πρόγραμμα να παίζει ήχο πρέπει να δεις τη codec ήχου έχει(MediaInfo) και να των περάσεις στο σύστημα.

Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε να φτιάξεις το πρόγραμμα να παίζει ήχο πρέπει να δεις τη codec ήχου έχει(MediaInfo) και να των περάσεις στο σύστημα.

αφού στο vlc έχω κανονικά τον ήχο, έχω και τον codec, έτσι δεν είναι; ή δεν κατάλαβα σωστά;

Δημοσ.

Ο vlc έχει ενσωματωμένους codec,άσχετα αν εσύ έχεις και άλλους περασμένους στο σύστημα.

AC-3 λέει το Mediainfo, τώρα πως κάνω το VSS να το αναγνωρίσει; Κατεβάζοντας απλά ένα codec pack (πχ ffdshow tryouts);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...