Etherovamon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εδώ και κάποιο καιρό παιδιά αγόρασα ένα φθηνό turbox dvdplayer που είχε την ένδειξη πως αναπαράγει και αρχεία .avi (divx). Από όλα τα αρχεία avi όμως που του έχω βάλει να παίξει (μέσω usb ή dvd) το μηχάνημα παίζει μόνο κάποια επιλεκτικά! Για παράδειγμα κάποια επεισόδια μιας σειράς τα παίζει ενώ άλλα όχι.Έχω απελπιστεί γιατί το κάνει και σε ταινίες..Επειδή μου είναι δύσκολο να ψάχνω να βρω τις ίδιες ταινίες από άλλα sites,μπορώ να κάνω κάτι στο turbo x για να το διορθώσω;Εάν όχι, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει ποιο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μετατρέψω αυτά που κατεβάζω και δεν αναπαράγονται, σε μια μορφή που να την παίξει σίγουρα το μηχάνημα (codec, frames, audio...); Δε με απασχολεί εάν θα αλλοιωθεί κάπως η ποιότητα της εικόνας. Ευχαριστώ προκαταβολικά
flik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Στην αρχή θεώρησα σίγουρο πως μερικά θα είναι σε divx-xvid και άλλα με άλλο codec συμπιεσμένα, γι' αυτό δεν τα παίζει. Ψάξε στο google για mediainfo, και δες τις διαφορές ανάμεσα σε ένα αρχείο που παίζει και σε αυτά που δεν παίζουν. Σε ενδιαφέρει κυρίως το codec ID και το format για το video. Δες επίσης στο manual της συσκευής τις προδιαγραφές για το τι αρχεία υποστηρίζει ακριβώς. Λογικά θα αναφέρει.
parsifal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κατέβασε το ISO image του DivX Test CD v2.0 από εδώ: http://www.mpeg4-players.info/download/DivX.Test.CD.v2/DivXTestCDv2.0.by.bbdoc_forum.surdvd.com.iso και κάνε τα tests VID-2A, VID-2B, VID-3A έως VID-3H. Εξηγήσεις για το τί τεστάρει το καθένα από αυτά υπάρχουν στο PDF manual που βρίσκεται στον root κατάλογο του image.
Arbitary Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 μπορεί με κάποια αναβάθμιση να διορθωθούν αρκετά από τα προβλήματα του για τσέκαρε μια και στο σιτε του.
Etherovamon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ανταπόκριση.Αρχίζω μελέτη...
spyrage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 και τι εγινε τελικα? το ελυσες το προβλημα φιλε? κι εμενα το turbo x τα ιδια κανει, και ακόμα - καποια εργα που τα παιζει τα σταματαει στην μεση - λες και τελειωσαν - ενω εχει ακομα μισο εργο? παίζει καμμια λύση τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα