Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για gtx 295

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 τροφοδοτικα; Κανένας βλαμενος τεχνικός θα το εκανε!

Αν έκανες τον ελαχιστο κοπο να διαβάσεις απο την αρχή το θέμα πριν αρχίσεις να λες χαζά, θα καταλαβαινες πως και γιατι κατέληξε το μηχανιμα με δύο τροφοδοτικά!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απορια, και πως το εξτρα τροφοδοτικο ενεργοποιηται?????? αφου κατα την εκκίνηση του υπολογιστη το ενα αναβει, το αλλο πως ενεργοποιείται????????

Δημοσ.

καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ρωταω εδω, αγορασα μια ati rage 2 πολυ δυνατη καρτα παιζει πακμαν με φοβερη αναλυση αλλα το τροφοδοτικο μου ειναι μονο 1200W και δεν την σηκωνει αν ειναι το παλικαρι που κανει τις πατεντες με τα δυο τροφοδοτικα να μου στειλει email να κανονισουμε να φτιαξει και το δικο μου ηλεκτρονικο υπολογιστη. ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ρωταω εδω, αγορασα μια ati rage 2 πολυ δυνατη καρτα παιζει πακμαν με φοβερη αναλυση αλλα το τροφοδοτικο μου ειναι μονο 1200W και δεν την σηκωνει αν ειναι το παλικαρι που κανει τις πατεντες με τα δυο τροφοδοτικα να μου στειλει email να κανονισουμε να φτιαξει και το δικο μου ηλεκτρονικο υπολογιστη. ευχαριστω

1200watt και δεν φτάνουν??????? τι ρουφήχτρα κάρτα είναι αυτή????? εσύ δεν θέλεις δεύτερο τροφοδοτικό αλλά υποσταθμό της ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

να υποθεσω οτι ο φιλος κανει πλακα και προκειται για μουσιακη καρτα η ati rage 2

Δημοσ.

το άλλο τροφοδοτικό το σβήνουμε κατά το κλείσιμο και τ ανοίγουμε πριν ξεκινήσουμε το pc. Είδες photos πάνΟ? Τσέκαρε το Fan πάνω στο κουτί, χαχαχαχαχα!!

Δημοσ.

απορια, και πως το εξτρα τροφοδοτικο ενεργοποιηται?????? αφου κατα την εκκίνηση του υπολογιστη το ενα αναβει, το αλλο πως ενεργοποιείται????????

Το τροφοδοτικο για να ανοιξει (εφοσον δεν συνδεθει με την μητρική) πρέπει να γεφυρωσεις απο το 24πινο βυσμα το πρασινο καλωδιο με καποιο μαυρο. (πρασινο = διακοπτης τροφοδοσιασ ATX, μαυρα = γειωση). Αφου γινει η γεφυρα, πατωντας τον διακοπτη του τροφοδοτικου αυτο ανοιγει.

Ο Gongor ειχε την τυχη να έχει το tower θεσεις για 2 τροφοδοτικα.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο για να ανοιξει (εφοσον δεν συνδεθει με την μητρική) πρέπει να γεφυρωσεις απο το 24πινο βυσμα το πρασινο καλωδιο με καποιο μαυρο. (πρασινο = διακοπτης τροφοδοσιασ ATX, μαυρα = γειωση). Αφου γινει η γεφυρα, πατωντας τον διακοπτη του τροφοδοτικου αυτο ανοιγει.

Ο Gongor ειχε την τυχη να έχει το tower θεσεις για 2 τροφοδοτικα.

Και υπαρχει καποια ειδικη γεφυρα που το κανει αυτο;

Δημοσ.

Ειδική γέφυρα δεν υπάρχει.

Ένα κομματι καλώδιο από ένα παλιό τροφοδοτικό απογυμνωμένο στις 2 άκρες, στερεωμένο στο βύσμα με λιγη μονωτική ταινία ή σιλικόνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όχι όλα ήταν οκ! Και τα καλώδια... Δεν ξεκινούσε η gpu, ήθελε περισσότερο ρεύμα! Κάναμε πατέντα και βάλαμε 2ο psu ! ένα powertech 620W ! Βγάλαμε το πάνω fan του haf 932 Και τ βάλαμε από έξω! Θα ανεβάσω Photos. Τρελή φάση! Πόσο λέτε να αντέξει το 2ο psu?

Μια χαρα αρκει το thermaltake, δεν ειναι απαραιτητο το δευτερο psu, ομως θες σιγουρα 8pin adaptor. Πληροφοριακα να ξερεις κι εγω εψαχνα μεχρι σε service καταστηματων ρωτουσα αλλα τιποτα, γι αυτο πηρα ενα απο ebay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...