Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για gtx 295

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα. Έχω και εγώ την GTX 295 την είχα πάρει πριν δυο χρόνια 550 ευρό και πριν δυο μέρες στα παιχνίδια μετά από κανένα εικοσάλεπτο άρχιζε να ανεβάζουν στροφές τα ανεμιστηράκια από όλο το μηχάνημα . Τον πήγα στον τεχνικό νομίζοντας ότι έχουν μαζέψει σκόνη. Μου είπε ότι είχε σταματήσει να δουλεύει το ανεμιστηράκι της κάρτας και επειδή την ζόριζα με τα παιχνίδια κάηκε κάποιο chip . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι έχει εγγύηση? Είναι αγορασμένη 7/5/2009 . Ευχαριστώ παλίκαροι.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απόδειξη απο την εγγύηση έχεις , και απο ποιό κατάστημα την έχεις πάρει ?

Επίσης ποιας εταιρίας ειναι

Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω δίνει 2 χρόνια για τι κάρτες γραφικών. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις απο το μαγαζί που την πήρες

Δημοσ.

Τελικά 6πινος ήταν αυτός μου έδωσε ο άλλος σήμερα.... Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω 8-πινο ? (Καλώδιο τροφοδοσίας για την κάρτα γραφικών ) Είμαι από Σέρρες!

Δημοσ.

Δοκίμασε με τα δυο εξάπινα προς το παρον... το εξαπινο μπαινει σταντερ εκει μου μπαινει το 8πινο απλα μενουν δυο πιν κενα!! Εγω μια 2900ΧΤ που είχα και είχε οκταπινο έτσι την είχα μεχρι να βρω ανταπτορα για 8πινο!!

Δημοσ.

Δεν την σήκωσε την gtx295 το Thermaltake toughpower 750W Τελικά!!!

Σου εβγαλε καποιο μυνημα στην οθονη; μηπως δεν καλυψες ολα τα απαιτουμενα pins που ζηταει η καρτα γραφικων απο το τροφοδοτικο;

Δημοσ.

όχι όλα ήταν οκ! Και τα καλώδια... Δεν ξεκινούσε η gpu, ήθελε περισσότερο ρεύμα! Κάναμε πατέντα και βάλαμε 2ο psu ! ένα powertech 620W ! Βγάλαμε το πάνω fan του haf 932 Και τ βάλαμε από έξω! Θα ανεβάσω Photos. Τρελή φάση! Πόσο λέτε να αντέξει το 2ο psu?

Δημοσ.

+ Κάτι άσχετο ... Δοκίμασα τις μνήμες σε όλα τα slots με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς Και μου δείχνει οτί έχω ακόμα 4gb ενώ έχω 8... Λέτε να φταίει το bios? και να θέλει Update? Τα windows είναι 64bita....

Να το λοιπόν 2 τροφοδοσίες ! Πάνω και κάτω! http://imageshack.us/photo/my-images/143/img0952h.jpg/ , + Crazy Fan http://imageshack.us/photo/my-images/148/img0953qi.jpg/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...