Προς το περιεχόμενο

Φραγή κλήσεων απ το μενού του τηλεφώνου

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,προσπαθω να μπλοκαρω/κανω φραγη...διεθνείς κλήσεις απ το μενου του τηλεφωνου μου. Νοκια 6710 , symbian... Παλιοτερα,σε ολα τα sony ericsson, ( Τ610 , Κ750, W800 ) μπορουσα απ το μενου να κανω φραγη κλησεων,οτι ηθελα, εισερχομενων,εξερχομενων,διεθνων κλπ. Στο συγκεκριμενο τηλεφωνο, παω στο μενου->ρυθμισεις->ρυθμισεις τηλεφωνου-> φραγη κλησεων, και παω να βαλω φραγη πχ στις διεθνείς κλησεις και λεει: Εμπλοκη κωδικου φραγης. Το περιεργο ειναι οτι πανω απο 2 φορες δεν ειχα δοκιμασει ποτε μου, ουτε μου ζηταει PUK 1 ή 2 ή ΡΙΝ2 για να ξεμπλοκαρει.απλα μου λεει εμπλοκη κωδικου φραγης.... Παιρνει αυστηρα 4ψηφιο νουμερο, δοκιμασα τα 4 μηδενικα (0000) κ το 1234 τζιφος. Εκανα επανακινηση του τηλεφωνου και ξαναμπηκα, δοκιμασα κανα 2 συνθηματικα που ειχα παλια και ως pin μπας κ ειναι αυτα, τιποτα. Υπαρχει κανα software για να το ξεκλειδωσω... ή γενικα καποια λυση ? ευχαριστω εκ των προτερων !

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο που προσπαθεις να κανεις γινεται απο το μενου μονο αν εχεις τον κωδικο φραγης που στον δινει ο παροχος. Αρα καλεις τον παροχο και τον ρωτας τον κωδικο. Δεν ξερω αν παιζει χρεωση για την υπηρεσια.

Εναλλακτικα ισως βγαλεις ακρη με τα fixed dial contacts. Πας εδω CONTACT >> OPTION >> SIM CONTACTS >> FIXED DIAL CONTACTS και οριζεις εσυ ποιες κλησεις θελεις να γινονται (λογικα του τηλεφωνικου σου καταλογου). Το κακο ειναι πως ετσι δεν μπορεις να κανεις γενικα κλησεις εκτος καταλογου.

Εναλλακτικα κατεβαζεις καποιο software. Αν σε ενδιαφερει αυτη η λυση πες μου να σου βρω τιποτα.

Δημοσ.

και πως στο καλο γινοτανε στα παλιοτερα σονυ εριξον ???? :fear: βεβαια δεν ειχα δοκιμασει (απ οσο θυμαμαι, μπορει να το χα κανει μια φορα αλλα δε ειμαι σιγουρος) να καλεσω εξωτερικο, αλλα μια δυο φορες ειχα βαλει φραγη εισερχομενων κλησεων και οποιος με καλουσε εκανε τουτ-κατειλημενο ... :/ Αλλα δε θελω αυτο, θελω για τις διεθνεις κλησεις ...

η Q (wind ουσιαστικα) ξερουμε αν εχει ....default κωδικο ???? :rolleyes:

οχι δε θελω να χω μονο της σιμ ... παντως σιγουρα θυμαμαι οτι στο w800 ή στο Τ610 ειχε 1234 κωδικο και τον ειχα αλλαξει εγω σε κατι λιγο πιο δυσκολο ,και το τηλεφωνο το δεχοτανε, ελεγε φραγη κλησεων ενεργη... το αλλαξανε απο τοτε μηπως??? :devil:

• Moderators
Δημοσ.

και πως στο καλο γινοτανε στα παλιοτερα σονυ εριξον ???? :fear: βεβαια δεν ειχα δοκιμασει (απ οσο θυμαμαι, μπορει να το χα κανει μια φορα αλλα δε ειμαι σιγουρος) να καλεσω εξωτερικο, αλλα μια δυο φορες ειχα βαλει φραγη εισερχομενων κλησεων και οποιος με καλουσε εκανε τουτ-κατειλημενο ... :/ Αλλα δε θελω αυτο, θελω για τις διεθνεις κλησεις ...

η Q (wind ουσιαστικα) ξερουμε αν εχει ....default κωδικο ???? :rolleyes:

οχι δε θελω να χω μονο της σιμ ... παντως σιγουρα θυμαμαι οτι στο w800 ή στο Τ610 ειχε 1234 κωδικο και τον ειχα αλλαξει εγω σε κατι λιγο πιο δυσκολο ,και το τηλεφωνο το δεχοτανε, ελεγε φραγη κλησεων ενεργη... το αλλαξανε απο τοτε μηπως??? :devil:

Παιζει να ισχυε λογω διαφορετικης πλατφορμας.

Στα νοκια ειναι 6ψηφιος νομιζω ο κωδικος.

Still, παρε τηλεφωνο στην υποστηριξη της Q και ζητησε τον κωδικο. Αλλιως με software :)

Δημοσ.

Παιζει να ισχυε λογω διαφορετικης πλατφορμας.

Στα νοκια ειναι 6ψηφιος νομιζω ο κωδικος.

Still, παρε τηλεφωνο στην υποστηριξη της Q και ζητησε τον κωδικο. Αλλιως με software :)

δεν με αφηνει να βαλω πανω απο 4 ψηφια! Παλιοτερα ειχα ενα προγραμματακι που "διαβαζε" το τηλεφωνο αν το συνδεες με usb... δε το θυμαμαι γμτ το ονομα του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...