kuzko21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Λοιποοοοον, καλησπερα σας. Ηρθε για αλλη μια ακομα φορα η ωρα που χρειαζομαι τη βοηθεια σας... Εχω ενα sony vaio vgn fw51mf με gpu την ati mobility radeon hd 4650. Κοιτωντας μεσα απο το system info , ειδα οτι εχει drivers για την καρτα γραφικων απο το 2009. Θελω να περασω μεσα τους τελευταιους drivers παρολαυτα οταν κατεβαζω τους σωστους drivers απο το Site της μου λεει οτι δεν μπορει να τους εγκαταστησει μιας και δεν βρισκει συμβατοτητα υλικου. Αυτο συμβαινει γιατι , η ati ή κατασκευαστριες εταιριες λαπτοπ , εχουν αποφασησει να υποστηριζουν τις καρτες γραφικων οι ιδιες και οχι ο κατασκευαστης των καρτων. δηλαδη το update γινεται μεσω του vaio update που εχει περασμενο μεσα στο συστημα...το θεμα ειναι οτι αυτο δεν γινεται με αποτελεσμα να μενει πισω σε ενημερωσεις η gpu. Οποτε παρακαλω θα ηθελα τη βοηθεια σας, εαν καποιος εχει το ιδιο προβλημα και εαν το εχει λυσει.... ευχαριστω εκ των προτερων! ΥΓ γ@μ# τη Sony!
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Φαντάζομαι ότι κατεβάζεις τους drivers για mobility radeon και όχι τους desktop, έτσι; http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2 Στο δικό μου laptop με nvidia βάζω κανονικά τους επίσημους drives από την nvidia και δεν ασχολούμαι με την fujitsu.
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ναι , προφανως...εκει που λεει Notebook. Και οντως αυτο δε συμβαινει με ολες τις εταιριες , αλλα με συγκεκριμενες . η vaio ειναι μια απο αυτες καθως και η hp κλπ...:@
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι , προφανως...εκει που λεει Notebook. Και οντως αυτο δε συμβαινει με ολες τις εταιριες , αλλα με συγκεκριμενες . η vaio ειναι μια απο αυτες καθως και η hp κλπ...:@ Η HP ηταν δεν είναι πλεον.. εγώ κανονικα περνάω drivers από AMD!! Μόνο οι καμένοι στην Sony τις συνεχίζουν κατι τετοιες π@π@ριες!!
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλα ολα αυτα ρε παιδια και εω μαζι σας με τη σονυ, καμια λυση εχουμε ή....
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κατέβασε το mobility modder και ακολούθησε τις οδηγίες που είναι στο τέλος της σελίδας. (http://www.hardwareheaven.com/modtool.php) Θα πατσάρει τους official drivers της ati ώστε να μπορέσουν να στηθούν σε λάπτοπ. Έχει και για nvidia.
kuzko21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 στο site τους λεει οτι πρεπει αν κατεβασουμε του τελευταιους desktop drivers. παρολαυτα μιας και εγω δεν εχω desktop αλλα laptop ( ) δε μπορω να βρω το μοντελο της gpu μου εκει. η σειρα ειναι η ΑΤΙ mobility radeon 4650. εαν κατεβασω τους drivers για τα λαπτοπ , δε με αφηνει να τους κανω extract και κολαω στο βημα 3(η 4, εκει που λεει για το extraction...) any ideas?
juno12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 στο mobility modder επειδή έχει σταματήσει η ανάπτυξή του πλέον, ο τελευταίος οδηγός που υποστηρίζει καλά είναι ο desktop 9.3.
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ποιους drivers (έκδοση) δίνει η sony; Τι λειτουργικό έχεις; Απενεργοποίησες το UAC που λέει στο 1ο βήμα του οδηγού; Από την ati κατέβασε τους drivers για ati radeon hd4xxx (είναι η γενική σειρά 4000. Βασικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί θα σου βγάλει τους ίδιους drivers ότι σειρά hd και να επιλέξεις. Βάλε το λειτουργικό σου και κατέβασε τους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κολλάς στο βήμα του extraction. Δεν θα έπρεπε. Έκανα μια δοκιμή με τους drivers για 7/vista 32bit και το έτρεξα σε xp. Τους αποσυμπίεσε κανονικά, αλλά έβγαλε μετά μήνυμα ότι δεν είναι το σωστό λειτουργικό. Ο φάκελος όμως με τα αποσυμπιεσμένα αρχεία έμεινε. Μήπως σε μπλοκάρει κανένα antivirus ή το uac; @juno12: Το ξέρω ότι η έκδοση του modder είναι από το 2009 αλλά μπορεί και να δουλέψει. Αλλιώς μένουμε με τους stock drivers της sony και περιμένουμε πότε θα σκύψει πάνω από τους κοινούς θνητούς και θα δώσει πιο καινούργιους drivers.
juno12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το είχα δοκιμάσει με πάρα πολλές εκδόσεις από 9.3 και μετά, αλλά καμμία δεν μπορούσε να τη μονταρει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.