Προς το περιεχόμενο

crazy sundays eshop 24/7 προσφορές

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας λάτρης της φωτογραφίας δεν αγοράζει φωτογραφική των 55ευρω..

android.png

Πολυ σωστο κι αυτο :-D

Ηθελα να αναφερθω σε ανθρωπους που βγαζουν πολλες φωτογραφιες με τον ορο λατρης της φωτογραφιας :-D

Φυσικα κι ενας κυριολεκτικος λατρης της φωτογραφιας δεν θα επαιρνε ποτε αυτη τη φωτογραφικη, νομιζω οτι ειναι αυτονοητο

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PS3, iphone κλπ, το πλυστικο δεν θα ειναι?

μαλλον εννοoυσε οτι ειναι μαιμου εταιρια με "γερμανικο" ονομα

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έχει... το θέμα είναι να αλλάζει γρήγορα κανάλια και να έχει και καλή εικόνα. Ξέρει κανείς τίποτα για το MSD7828 chipset που φοράει?

εχει ελληνικα σαν δεκτης ειναι καλος ελληνικο EPG σαν player αργος δεν παιζει dts

Δημοσ.

εχει ελληνικα σαν δεκτης ειναι καλος ελληνικο EPG σαν player αργος δεν παιζει dts

Κανάλια αλλάζει γρήγορα? Έχει καλή εικόνα? Όταν λές σαν player είναι αργός? Πως αργός δηλαδή.

Δημοσ.

Κανάλια αλλάζει γρήγορα? Έχει καλή εικόνα? Όταν λές σαν player είναι αργός? Πως αργός δηλαδή.

σαν δεκτης ειναι καλος και η εικονα του ειναι καλη και οι ευκολιες του οπως το epg ολα καλα αλλα σαν player με ενοχλησε οτι δεν βλεπει dts και πρεπει να μπω στον κοπο να κανω μετατροπη τις ταινιες μου θα κοιταξω να δω τι μπορω να κανω με το egreat 31b που εχω απλα θελω ενα που να παιζει τα παντα και να εχει dtv αν γωριζει καποιος ας προτεινει ευχαριστω

Δημοσ.

σαν δεκτης ειναι καλος και η εικονα του ειναι καλη και οι ευκολιες του οπως το epg ολα καλα αλλα σαν player με ενοχλησε οτι δεν βλεπει dts και πρεπει να μπω στον κοπο να κανω μετατροπη τις ταινιες μου θα κοιταξω να δω τι μπορω να κανω με το egreat 31b που εχω απλα θελω ενα που να παιζει τα παντα και να εχει dtv αν γωριζει καποιος ας προτεινει ευχαριστω

λεν σε αλλο forum οτι δεν παιζει ηχο στο mkv, αυτο εννοουν δηλαδή, οτι δεν παιζει dts;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

off topic τωρα που δεν ειναι προσφορά...

ρε παιδιά, δεν παίζει συγχρονισμένα τον ήχο με την εικόνα σε ματροσκες που δοκίμασε. εχει κανεις το ιδιο προβλημα; ειναι ελαττωματικό; διορθώνεται; βασικα οσο περναει η ωρα στην ταινια ξεφευγει περισσότερο...για τον ψηφιακο αποκωδικοποιητη μιλαω του πρωτου ποστ

Δημοσ.

off topic τωρα που δεν ειναι προσφορά...

ρε παιδιά, δεν παίζει συγχρονισμένα τον ήχο με την εικόνα σε ματροσκες που δοκίμασε. εχει κανεις το ιδιο προβλημα; ειναι ελαττωματικό; διορθώνεται; βασικα οσο περναει η ωρα στην ταινια ξεφευγει περισσότερο...για τον ψηφιακο αποκωδικοποιητη μιλαω του πρωτου ποστ

Πήγαινε τον σε ένα κατάστημα να τον στείλουν για σέρβις. Αφου είναι στην εγγύηση άλλωστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...