Προς το περιεχόμενο

asus p5kc αναβαθμιση bios - πως ?

michaelred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο bios της ASUS P5KC αλλά δεν υπάρχουνε drivers στην ASUS για

windows 7 64bit ,καμιά βοήθεια η πληροφορία ?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα BIOS δεν έχουν σχέση με την έκδοση των windows. Κατέβασε την 1203 από εδώ και είσαι εντάξει.

πήγα να κάνω την αναβάθμιση μέσω ΕΖ FLASH 2 με usb stick και όταν πήγε να γίνει το φλασάρισμα-update μου έβγαλε το εξής μύνημα:

Bios data does not match the file content! ενώ έχω ακολουθήσει τα βήματα σωστά, καμιά βοήθεια ?

Το C.P.R πως επιτυγχάνεται ? ειμαι noob

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλό είναι να μην κάνουμε update το bios μέσα από τα Windows γιατί είναι αρκετά επικίνδυνο .

Βάλτο σε ένα φλασακι και πέρνα το

Δημοσ.

πήγα να κάνω την αναβάθμιση μέσω ΕΖ FLASH 2 με usb stick και όταν πήγε να γίνει το φλασάρισμα-update μου έβγαλε το εξής μύνημα:

Bios data does not match the file content! ενώ έχω ακολουθήσει τα βήματα σωστά, καμιά βοήθεια ?

Το C.P.R πως επιτυγχάνεται ? ειμαι noob

ευχαριστώ!

Αποσυμπίεσες το αρχείο που κατέβασες να υποθέσω ε; Κάνε ένα φορμάτ το USB σε Fat32, κατέβασε πάλι το αρχείο BIOS και ξαναπροσπάθησε. EZ FLASH μέσα από τα BIOS ε;

Δημοσ.

Καταρχάς πες μας ποιο ΒIOS έχεις τώρα.

Και η γενική αρχή για το BIOS-update είναι ότι δεν κάνουμε αν δεν χρειάζεται. Δεν πάει με την λογική των drivers, έβαλα τον πιο καινούριο πάει πιο γρήγορα. Αν βάλεις πχ μια version του BIOS που υποστηρίζει καινούριους επεξεργαστές, υπάρχει πιθανότητα να έχεις αστάθειες σε περίπτωση που έχεις παλιότερο επεξεργαστή.

Με άλλα λόγια ΑΝ το σύστημα σου είναι stable και χωρίς προβλήματα, ξέχνα το bios-update.

Και μια ακόμα συμβουλή. Μην κάνεις update πρώτη φορά μόνος σου αν δεν γνωρίζεις τι είναι και πως γίνεται. Μαζί με έναν φίλο που γνωρίζει ώστε να μάθεις κι εσύ

Δημοσ.

αποσυμπίεσα το αρχείο που μου έδωσες και πήγα μέσω bios για αναβάθμιση του και μου έβγαλε το μύνημα απλά επειδή θα του περάσω νέες κάρτες μνήμης RAM και δίαβασα σε ξένα site μέσα από συζητήσεις για αναβάθμιση πριν τις βάλω,γιαυτό ξεκίνησα τις δοκιμές ή μάλλον καλύτερα έπαιζα με τη φωτιά...

http://www.pnpshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2577&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=2

για asus p5kc

σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...