Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης PC

Mad_MaxRC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , θα ήθελα την βοηθεια σας για την αγορά οθόνης PC μιας και η παλιά παρέδωσε πνεύμα.

Την θέλω για παιχνίδια και ίντερνετ εφαρμογές. Το κόστος να μην ξεπεράσει τα 400-500 ευρω.

Θα ήθελα προερετικά αν υπάρχει και τέτοια οθόνη να έχει 2 HDMI και να κάνει PIP σε αυτά....

Ευχαριστω.....

Δημοσ.

Όντως η U2410 έχει PIP τελικά. Έχει ένα HDMI κι ένα DVI που μετατρέπεται εύκολα σε HDMI με αντάπτορα. H VGA σου έχει display-Port?

Βρήκα και 3 φθηνότερα, αλλά TN panels:

Samsung B2230HD 22"

Asus VE258Q 25"

Asus VE278Q 27"

Δικά σου είναι τα ευρώ, απλά εγώ να πω πως τα αξίζει τα λεφτά της to IPS σε σχέση με τα TN. Δες και τις διαστάσεις: 22/24/25/27. Κι αυτό μπορεί να παίζει ρόλο για σένα

Δημοσ.

Όντως η U2410 έχει PIP τελικά. Έχει ένα HDMI κι ένα DVI που μετατρέπεται εύκολα σε HDMI με αντάπτορα. H VGA σου έχει display-Port?

Βρήκα και 3 φθηνότερα, αλλά TN panels:

Samsung B2230HD 22"

Asus VE258Q 25"

Asus VE278Q 27"

Δικά σου είναι τα ευρώ, απλά εγώ να πω πως τα αξίζει τα λεφτά της to IPS σε σχέση με τα TN. Δες και τις διαστάσεις: 22/24/25/27. Κι αυτό μπορεί να παίζει ρόλο για σένα

Οι κάρτες γραφικών μου έχουν DVI έξοδο.... Όσο για τις διαστάσεις θα έλεγα οτι 23 με 24 είναι ok!!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου... ως ώρας έχω καταλήξει στην Dell. Βρήκα και αυτή τι λέει Alienware OptX AW2310 σε σχέση U2410???

Δημοσ.

δε θα εχεις ηχο ομως ετσι,μιας και οι οθονες δεν εχουν ηχεια

Τον ήχο θα τον δώσω απο τον δέκτη σε είσοδο στην κάρτα ηχου και θα παίζει στα ήχεια του PC.

Δημοσ.

Όπως είπώθηκε παραπάνω η Alienware OptX AW2310 είναι ένα ΤΝ πανελ το οποίο δεν νομίζω ότι έχει PIP. Το "πλεονέκτημα" της είναι ότι έχει 120Hz, κάνοντάς την κατάλληλη για 3dGaming (με κατάλληλα γυαλιά/VGA πάντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...