Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ps2,πρόβλημα στην οθόνη...

kounelos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το PS2 του γιού μου,υπόψιάζομαι πως κάτι πάτισε γιατί μου είπε πως έβγαλε κάποιο μενού το οποίο δεν το βγάζει συνήθως και προφανώς άλλαξε εκεί κάποιες ρυθμίσεις άθελά του.Το θέμα είναι πως όποτε ανοίγουμε την κονσόλα για να παίξουμε κάποιο παιχνίδι η εικόνα φαίνεται πολύ χαμηλά απ' το κανονικό,σα να παίζει απο την μέση και κάτω και το υπόλοιπο μαύρο,σα να κατέβηκε η εικόνα δηλ.πιο κάτω.Τι συνέβει;μπορεί να μου πει κάποιος;πως ενεργοποιείται το συγκεκριμένο μενού στο ps2;έχω πατήσει όλα τα πλήκτρα,έχω κάνει σχεδόν όλους τους συνδιασμούς πλήκτρων μπας και βγεί το μενού αυτό που μου λέει ο γιός μου αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.:Συγνώμη αν το έχω βάλει το θέμα σε λάθος μέρος αλλά δεν βρήκα τίποτε άλλο.Αν δεν γίνεται να μείνει εδώ ας μου πεί κάποιος ,κάποιο ελληνικό site που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν μας έλεγες και ποιό τσιπάκι φορούσε θα βοηθούσες την κατάσταση, σίγουρα είναι κάποιος συνδιασμός πλήκτρων που πατάς πρίν ανοίξει η κονσόλα, δοκίμασε με το R1 και γενικά όλα τα πίσω κουμπιά και πές μας αν κατάφερες τίποτα.

Δημοσ.

Αδερφέ το δοκίμασα αυτό που είπες αλλα δεν κάνει τίποτα μήπως έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο;

Το μοντέλο που μου είπες,αυτό που βρήκα είναι :Console SCPH-75004 PS2 SLIM

Δημοσ.

Μολις πατησεις Power να ανοιξει η κονσολα,πατα κρατημενα στο χειριστηριο ταυτοχρονα Τριγωνο και κυκλο.

Αν ειναι το τσιπακι modbo, θα εμφανιστει ενα μενου με επιλογες.

Στην πρωτη και δευτερη επιλογη που βλεπεις, βαλτο στο off και πατα start(απο το χειριστηριο)

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστώ πολύ το πρόβλημα αυτό λύθηκε,να σαι καλά.

Μια ερώτηση ακόμη,επειδή μερικά παιχνίδια αντεγραμμένα εννοώ δεν μου τα παίζει και στο συγκεκριμένο μενού που μου είπες να ενεργοποιήσω και ενεργοποίησα είδα μια επιλόγη που λέει dvd region αν θυμάμαι καλά,σε μένα είναι στο 8,εκεί πρέπει να είναι?

Ευχαριστώ πολύ,πολύ,πολύ.

Δημοσ.

Η επιλογη που λες εχει να κανει με ταινιες.

Δεν επηρεαζει τα παιχνιδια.

Στο μενου που ειδες υπαρχουν 13 επιλογες.

Ρυθμισε το ετσι

Ξεκινα απο πανω προς τα κατω.

ΟFF

OFF

ON

ON

ON

ON

ON

ON

4

ON

AUTO

4

ON

κα πατα start να αποθηκευσει τις ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...