Προς το περιεχόμενο

xbox 360 περιεργη κατασταση με hdd

tasoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα με ένα xbox 360 και επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται(αν και διάβασα αρκετά πράγματα τις τελευταίες μέρες) θα ήθελα την γνώμη ατόμων που γνωρίζουν.

η κατάσταση έχει ως εξής. xbox 360 πηγαίνει σε κατάστημα για mod(software h hardware δεν ξέρω αλλά πρέπει να είναι software θα μου πείτε εσείς).

μετά από λίγες μέρες πέφτει κάτω το xbox και πλέον δεν αναγνωρίζει τον δίσκο παρ’ολ’αυτά γίνεται να παίξεις κατεβασμένα games.

βγάζω τον δισκο,βρίσκει bad sectors και προσπαθώ να τον διορθοσω. σε κάποια φάση τον βάζω στο xbox και τον βλέπει.

Πάω να κάνω format μέσω του xbox αλλά τίποτα (εχω δει video με την διαδικασία του format).Στην περίπτωση μου αφού έβαλα το serial δεν έκανε τίποτα και συνεχίζει να τον βλέπει σαν δίσκο,ο οποίος χρειάζεται format.

Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα ένα κατεβασμένο παιχνίδι(dvd), προτού αρχίσω την διαδικασία με την διόρθωση του δίσκου και το format από το xbox, και έπαιζε απλά δεν εσωζε. μετα το format που δεν έκανε ποτέ το xbox, δεν μπορώ να παίξω. δοκίμασα to aideluxe(προσπαθησα να παρω backup της eeprom γιατι διαβασα οτι ειναι σημαντικο) αλλά μου βγάζει πως χωρίς δίσκο δεν μπορεί να παίξει original game(?).

1) Άρα υπάρχει περίπτωση το mod που έγινε στο xbox να ηταν στον δίσκο????και μετά από όσα έκανα να χάθηκε?

2)Τι μπορώ να κάνω τώρα με τον δίσκο?

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα

ps: αυτή τη στιγμή έχω βάλει το hdd regenerator και διορθώνει τα bad sectors, θα μπορέσω αργότερα να σας πω εάν παίξει ο δίσκος στο xbox.

Δημοσ.

1) Όχι.

2) Να τον αντικαταστήσεις. Αν δούλευε το ΧΒΟΧ όταν έπεσε κάτω κατά πάσα πιθανότητα κράσαραν οι κεφαλές του δίσκου οπότε δεν σώζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...