nick_81 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά..σας δηλώνω εξ αρχής άσχετος με τους υπολογιστές αν και ασχολούμε αρκετά χρόνια..σήμερα παράγγειλα λαπτοπάκι αλλά θέλω να προχωρήσω και σε αναβάθμιση του σταθερού μου (αν γίνεται..) γιατί τον λυπάμαι να τον σουτάρω..τον έχω 7,5 χρόνια από το 2004..1800 ευρώπουλα τότε τρομάρα μου..Με Pentioum 4 στα 3,06, 512 μνήμη DDR2, 60 GB σκληρό και 128 κάρτα γραφικών..format έχει να γίνει μια 5ετία σχεδόν (έχει γεμίσει άχρηστα πράγματα) και αν και τον χρησιμοποιώ μόνο για internet πλέον σέρνεται και κάνει θόρυβο σαν ποταμόπλοιο..Τί προτείνεται?Αξίζει να τον αναβαθμίσω και αν ναι τι πρέπει να αλλάξω?Σκέφτηκα να βάλλω 2GB μνήμη και 512 κάρτα γραφικών και τα 2 με ένα 50αρι ευρώπουλα από ότι είδα..θα είμαι εντάξει?Sorry για το μεγάλο κείμενο..βοήθηστε εναν άσχετο..
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 η ram ειναι το βασικοτερο αφου το θες για internet παρε μια στα 1000 mhz 2gb καρτα γραφικω και με 256 μια χαρα εισαι (αφου το θες για νετ) σκληρο θα προτινα αμα τον θες για download η για καποιο αξιοπρεπες λογισμικο στα 250 gb επεξεργαστη μια χαρα εισαι κανε ενα φορματ να καθαρισει απο ολα τα πραγματα που θα εχει μαζεψεικαι βαλε μονο λογισμικο και drivers εκει. και αυτα που λες καλα ειναι αλλα μου φενεται μεγαλη η καρτα γραφικον μονο για νετ... Υ.Γ. Μεγια το laptop Α ο θορυβος απο που ερχεται μοιπος θελει κανα καθαρισματακι ???
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Γκούχου-Γκούχου... Το PC του φίλου παίρνει DDR2 και οι χιλιάρες είναι πολύ ακριβές και φυσικά ούτε λόγος για Internet. Φαντάζομαι αναφερόσουν σε ddr3-1066 ώστε να του βγει φθηνά αλλά δεν @nick_81 πρέπει να μας γράψεις αναλυτικά το PC σου, με μοντέλα και ειδικά την MB για να δούμε τι VGA σηκώνει. Και φυσικά αν είσαι μόνο για ΝΕΤ, άχρηστη η νέα κάρτα. Πολύ σημαντικό και το PSU σε περίπτωση αλλαγής της! Πρώτη σου πηγή οι Αγγελίες εδώ για κάτι μεταχειρισμένο. Μετά πας σε καινούρια
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 οντως δεν το σκεφτηκα καν τη psu σηκωνει αλλα τι στο καλο του 04 λεει οποτε 300-400w δεν θα ειναι? και ναι αυτη τη ραμ ενοουσα. Μπα εγω νομιζω οτι θελει μονο μια καλη ram αφου το θελει μονο για internet τωρα......
nick_81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μπορώ να βάλλω ότι μνήμη θέλω?Εννοώ σε mhz ή παίζει ρόλο τι είναι η παλιά?Σκληρό δεν θέλω γιατί δεν κατεβάζω και τίποτα..Καθάρισμα θέλει σίγουρα αλλά και πέρυσι που το καθάρισα με ένα σπρέι δεν είδα και καμιά διαφορά..Τη μνήμη και την κάρτα παίζει να την αλλάξω μόνος μου ή θα τα διαλύσω όλα μέσα στο κουτί? Γκούχου-Γκούχου... Το PC του φίλου παίρνει DDR2 και οι χιλιάρες είναι πολύ ακριβές και φυσικά ούτε λόγος για Internet. Φαντάζομαι αναφερόσουν σε ddr3-1066 ώστε να του βγει φθηνά αλλά δεν @nick_81 πρέπει να μας γράψεις αναλυτικά το PC σου, με μοντέλα και ειδικά την MB για να δούμε τι VGA σηκώνει. Και φυσικά αν είσαι μόνο για ΝΕΤ, άχρηστη η νέα κάρτα. Πολύ σημαντικό και το PSU σε περίπτωση αλλαγής της! Πρώτη σου πηγή οι Αγγελίες εδώ για κάτι μεταχειρισμένο. Μετά πας σε καινούρια Να τα γράψω δεν έχω αντίρρηση αλλά αμα ήξερα και που θα τα βρώ θα με βοηθούσε ιδιαίτερα..VGA-PSU???Δεν έχω ιδέα τι είναι.. Και για κάρτα γραφικών είπα ότι χρειάζεται γιατί μερικές φορές κολλάει η εικόνα και σταματάνε τα πάντα γι αυτό είπα μήπως φταίει αυτή..
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 vga = καρτα γραφικων psu = τροφοδοτικο ποσο w ειναι? αυτο με την εικονα που λες εμενα μου κανει για motherboard δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως
nick_81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Η κάρτα 128 είναι τώρα για μοντέλο θα σε γελάσω όπως επίσης και για τo τροφοδοτικό..Μπορώ να τα τσεκάρω από κάπου στο σύστημα?
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 μονο αμα ανοιξεις το κουτι και δεις το πινακα στο τροφοδοτικο δεν γινεται αλιως βασικα ανεβασε καμια φοτογραφια απο τον πινακα του τροφοδοτικου να δουμαι αν δεν μπορις να το βρεις και μια φοτο την καρτα γραφικον απο κατω εκει που ειναι ηψυκτρα της για να καταλαβουμαι τη μοντελο ειναι.
nick_81 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Παίδες επανέρχομαι και σόρυ για την καθυστέρηση. Λοιπόν κατέβασα το everest και βλέπω τα εξής στο PC μου: -CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) -Motherboard Name Asus P4S800 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, LAN) -Memory DIMM1: BM 512M PC400 CL2. 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-7 @ 166 MHz) -Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) (128 MB) -Disk Drive ExcelStor Technology J360 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) (Είναι δυνατόν σε PC του 2004 να είναι ο σκληρός στις 7200???) Χρειάζεται να αναφέρω κάτι άλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.