Προς το περιεχόμενο

OS X upgrade

baggs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερες και σορυ για την αρχαριες ερωτησεις ειμαι νεος στο μηλο.

1. Εχω ενα macbook pro με 10.5. Μπορω να το αναβαθμισω σε 10.6 ή 10.7 μεσω του site της apple κανονικα με πληρωμη;

2. Εχω κατεβασει το 10.6 σε .dmg. Το εκαψα με Disk Utility σε DUal Layer. Διαβαζει το DVD σαν Mac OS Installation DVD αλλα δε μπορω να bootarw απο αυτο για να κανω την εγκατασταση.

Δωστε φως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερες και σορυ για την αρχαριες ερωτησεις ειμαι νεος στο μηλο.

1. Εχω ενα macbook pro με 10.5. Μπορω να το αναβαθμισω σε 10.6 ή 10.7 μεσω του site της apple κανονικα με πληρωμη;

2. Εχω κατεβασει το 10.6 σε .dmg. Το εκαψα με Disk Utility σε DUal Layer. Διαβαζει το DVD σαν Mac OS Installation DVD αλλα δε μπορω να bootarw απο αυτο για να κανω την εγκατασταση.

Δωστε φως

1) μπορεις να βαλεις το Snow η το lion.

2) οταν ανοιγεις τον υπολογιστη κρατας πατημενο το alt ετσι ωστε να κανει boot απο το δισκακι;

2. Το δοκιμασα αλλα δε μου δινει επιλογη το DVD.

Επισης οταν παω να τρεξω το installer απο το mounted δισκακι μου λεει οτι υπαρχει σφαλμα: "An error occured while preparing the installation..."

2. Το δοκιμασα αλλα δε μου δινει επιλογη το DVD.

Επισης οταν παω να τρεξω το installer απο το mounted δισκακι μου λεει οτι υπαρχει σφαλμα: "An error occured while preparing the installation..."

Υπαρχει σφαλμα τοτε, δοκιμασε να το ξανα κατεβασεις απο αλλη πηγη.Και γραψε το σε χαμηλη ταχυτητα 2Χ για λογους συμβατοτητας με το dvd σου,και οτι αλλο χρειαστεις ρωτα με!!!

Μπορείς να αγοράσεις και κατεβάσεις το 10.7 (lion) από το Mac App Store. Κοστίζει 24ευρώ. Μόνο που το Mac App Store δεν δουλεύει στο 10.5 που έχεις τώρα. Άρα θα πρέπει να βάλεις πρώτα το 10.6 (Snow Leopard).

Τελικα το ιδιο download το εβαλα σε USB εγκατεστησα 10.6. Αυτο που προσεξα ηταν πως για να διαβασει το USB στο boot επρεπε να το βαλω αφοτου ειχα σταματησει το bootloader με το 'option'. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...