jmallen3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 εχω βαλει αυτόν τον σκληρο στο λαπτοπ μου και θα ηθελα να μου πειτε αν τα windows ανοιγουν με την ταχυτητα του ssd που εχει η με τον κανονικο δισκο που ειναι στις 7200 rpm?? επισης οποιος εχει τον ιδιο θα ηθελα να μου πει θερμοκρασιες που εχει ο σκληρος αυτος στο μηχανημα του.
ektor7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το εχω στο (HP tx2-1020us touchsmart Tablet=AMD Turion X2 Ultra ZM-82(2.20GHz) 12.1" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 5400rpm DVD Super Multi ATI Radeon HD 3200) και τα windows ανοιγουν πολυ πιο γρηγορα απο τους απλους 7200!Αλλα λιγο πιο αργα απο τον ssd μου(που δεν ειναι και ο πιο γρηγορος ssd)! Οι θερμοκρασιες του δυσκου, κυμαινονται απο 45-50βαθμους!Αλλα το νετμπουκ ειναι λιγο ζεστο γενικα!
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 εδω η βαθμολογια του δυσκου στα wei(στη πρωτη βαθμολογιση ηταν στα 5.9).
jmallen3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 και εμενα στα 5.9 ειναι στη βαθμολογια και η θερμοκρασια οσο και εσενα,45-50 βαθμους.ποση ωρα σου κανει μεχρι να ανοιξει κανονικα το λαπτοπ στην επιφανεια εργασιας φιλε?
Destruction Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πρόσφατα πήρα και εγώ έναν τέτοιο δίσκο για να τον βάλω στο laptop μου (Lenovo R61)και επειδή πρόκειται αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο να τον περάσω και να στήσω λειτουργικό. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ λόγω ότι είναι υβριδικός να φτιάξω 2 διαμερίσματα για να περάσω στο ένα linux και στο άλλο win. Η δεν επηρεάζει η υβριδικότητα και συμπεριφέρεται όπως οι κοινοί μηχανικοί δίσκοι στα partition ;;;
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 και εμενα στα 5.9 ειναι στη βαθμολογια και η θερμοκρασια οσο και εσενα,45-50 βαθμους.ποση ωρα σου κανει μεχρι να ανοιξει κανονικα το λαπτοπ στην επιφανεια εργασιας φιλε? Τρεξε το 2φορες συνεχομενα κ θα δεις οτι την δευτερη φορα,θα στο τρεξει με τον ssd και θα φτασει τα 7.2! Δε το μετρησα,αλλα το υπολογιζω καπου στα 40-50 δευτερολεπτα! Πρόσφατα πήρα και εγώ έναν τέτοιο δίσκο για να τον βάλω στο laptop μου (Lenovo R61)και επειδή πρόκειται αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο να τον περάσω και να στήσω λειτουργικό. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ λόγω ότι είναι υβριδικός να φτιάξω 2 διαμερίσματα για να περάσω στο ένα linux και στο άλλο win. Η δεν επηρεάζει η υβριδικότητα και συμπεριφέρεται όπως οι κοινοί μηχανικοί δίσκοι στα partition ;;; νομιζω,οτι δε θα επιρεασει,απλα τα προγραμματα που χρησημοποιεις πιο συχνα θα ανοιγουν πιο γρηγορα,ασχετα απο πιο λογισμικο,θα το τρεχεις!
Destruction Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ok Ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνοντας στο Google υπάρχουν και άλλοι με αυτόν τον δίσκο που έχουν 2 λειτουργικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.