FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 τωρα το ψαχνω και δεν εχει κανα update η συσκευη.Το δοκιμασες στο δικο σου τηλεφωνο και ειδες οτι λειτουργει? http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx αυτο το σιτε λεει για update στην συσκευη δε θελει update. απλα καντου reset και βαλε ελλαδα
lepaterious Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) δε θελει update. απλα καντου reset και βαλε ελλαδα Απο τι ειδα τωρα στο marketplace βαλανε και αλλες κατηγοριες στα apps.Τωρα θα δοκιμασω.. δε θελει update. απλα καντου reset και βαλε ελλαδα http://support.microsoft.com/kb/2564553 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2011 από lepaterious
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 http://support.microsoft.com/kb/2564553 α κριμα. νομιζα οτι θα επαιζε χωρις το mango βεβαια αν βαλεις την mango beta θα πρεπει να παιξει
lepaterious Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 α κριμα. νομιζα οτι θα επαιζε χωρις το mango βεβαια αν βαλεις την mango beta θα πρεπει να παιξει Και πως βαζω την beta?ξερεις?
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Και πως βαζω την beta?ξερεις? ρωτησε στο καταλληλο subsection
Cygnus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Και πως βαζω την beta?ξερεις? Me developer registration και unlock της συσκευής.
Domveo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Παίδες εγώ έχω το LG E900 Optimus 7 και είμαι υπερευχαριστημένος.Μη τα ψιρίζουμε πολύ όμως.Το marketplace δουλεύει απο τώρα δε χρειάζεται το mango.Το χω δοκιμάσει ήδη.WP7 είμαι φαν . Μια χαρά λειτουργικό είναι.Και το κινητό πολύ καλό.
chios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Παίδες εγώ έχω το LG E900 Optimus 7 και είμαι υπερευχαριστημένος.Μη τα ψιρίζουμε πολύ όμως.Το marketplace δουλεύει απο τώρα δε χρειάζεται το mango.Το χω δοκιμάσει ήδη.WP7 είμαι φαν . Μια χαρά λειτουργικό είναι.Και το κινητό πολύ καλό. το ίδιο κινητό έχω και είμαι ευχαριστημένος με χαλάει λίγο το ότι δεν μπορείς να στείλεις και να λάβεις αρχεία μέσο bluetooth.
Rocco2K10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εμενα μου λεει ακομα Marketplace is not yet available in your region...
StavrosD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Πριν κανά μισάωρο "μετακόμισα" από Ιρλανδία στην Ελλάδα. Τώρα μου εμφάνισε το μήνυμα: "Service unabailable at the moment. Check again in a little while." Λέτε να είναι έτοιμο σήμερα το Ελληνικό marketplace; update Δυστυχώς μου εμφανίζει πλέον ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2011 από StavrosD
StavrosD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Επίσημα διαθέσιμο το Mango Windows Phone “Mango” – Released to Manufacturing http://windowsteambl...ufacturing.aspx Είναι θέμα χρόνου τώρα να το δούμε στα κινητά μας από μέρα σε μέρα. (βέβαια μπορεί να πάμε και Φθινόπωρο, αλλά τουλάχιστον μπορεί κάτι να διαρρεύσει) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2011 από StavrosD
Rocco2K10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγω, παω να κανω το update February 2011 απο το ZUNE και μου βγαζει error οτι δεν εχω ιντερνετ, ενω ολα λειτουργουν κανονικα! Υπαρχει αλλος τροπος να κανω το update?
flik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Κάνε uninstall-reinstall το zune. Ή δοκίμασε απο άλλο pc πρώτα καλύτερα. Είμαστε λίγο offtopic όμως.
AfterForever Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Λοιπόν έκανα reset και έβαλα το κανονικό (ελληνικό) windows live ID μου. Μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές είναι η αλήθεια (και πληρωμένες και δωρεάν), αλλά πολύ λίγες! Πχ το tune in radio, βασικά βρίσκω πολύ λίγες. Αναγκάζομαι να τις βάζω manually (μιας και έχω ξεκλειδώσει το LG). Παιχνίδια δε βρίσκει. Απλά να το έχετε υπόψιν όσοι το επιχειρήσετε. Κουτσό marketplace εδώ στο Ελλάντα.
Rocco2K10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 εγω το εκανα reset και παλι τα ιδια λεει... marketplace is not yet available at your location...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα