bati9 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους Ο βασικος μου σκοπος ειναι να βαλω λεφτα σε ενα λογαριασμο paypal καποιου που μου εχει κανει καποια εξυπηρετηση,χωρις ομως να δει τα στοιχεια μου Υπαρχει τροπος να του στειλω λεφτα μεσω paypal και αυτος να μην δει κανενα αλλο στοιχειο μου περαν του mail? Απο το λιγο που εψαξα νομιζω οχι. Οποτε ειδα οτι υπαρχουν καποιες αλλεσ επιλογες Μια ειναι το paysafe to paypal αλλα απ οτι βλεπω ενα σαιτ που φαινεται καπως αξιοπιστο το εχει suspended και μαλλον εδω και πολυ καιρο(περα απο τα fees που εχει) Αλλη λυση ασχετη με paypal θα ηταν να του δωσω κωδικουσ paysafe σε περιπτωση που επαιζε στοιχημα αλλα δυστυχως δεν... και στην τριτη που μαλλον καταληγω και εδω θα ηθελα γνωμες καποιων που ασχολουντε περισσοτερο ειναι η εξης: Φτιαχνω ενα λογαριασμο paypal με ψευτικα στοιχεια(χωρις καρτα τραπεζασ κλπ),στελνω απο τον κανονικο μου τα λεφτα στον ψευτικο και απο τον ψευτικο πληρωνω τον τυπο που θελω Γινεται? και αν ναι ποια ειναι τα ορια που μπορει να παρει/στειλει ενασ unverified user?εγω θελω να στειλω 100 βαρια 200 ευρω Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.