June Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα! Είχα ένα ατύχημα σήμερα και είπα να πάρω κάποια δεύτερη γνώμη για το αν αξίζει να την πάω για service ή όχι! Η φωτογραφική είναι η SONY DSC HX5V, και μου έπεσε από ύψος περίπου 1 μέτρου στον δρόμο, με αποτέλεσμα να κάνει ένα βαθούλωμα γύρω από το φακό. Ανοίγει κανονικά, αλλά όταν πάει να ανοίξει και βγαίνει ο φακός προς τα έξω κάνει έναν θόρυβο σαν να ψιλοζορίζεται και κάνει επίσης έναν παρόμοιο όταν πάω να κάνω ζουμ! Οι φωτογραφίες βγαίνουν κανονικά όπως πριν... Υπάρχει περίπτωση αν δεν το πάω για σέρβις (μιας και πτώση δεν νομίζω να καλύπτει η εγγύηση...) όσο την χρησιμοποιώ να καταπονώ περαιτέρω τη μηχανή; Γιατί αν μου πουν από το σέρβις 100-150€ μιας και χτύπησε ο φακός δεν νομίζω να αξίζει να τα δώσει κανείς σε μία μηχανή 270€... Αν έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο ας βοηθήσει! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 μια πιθανοτητα ειναι σε εκεινο το σημειο να μην εχει μηχανισμο.το μονο που μπορει να συμβει ειναι να φαγωθουν ελαφρια τα δυο κυλινδρα που προεκτεινοντε και δινουν το ζουμ,οποτε και θα σταματησουν να ακουγοντε οταν πεσουν κατω απο ενα οριο παχους,μικρο εννοειτε.αλλα υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα σε εκεινο το σημειο να βρισκονται τα πλαστικα γραναζια των κυλινδρων και να τα τρωει σιγα-σιγα,οποτε και θα χασεις το ζουμ της.σαν εκτος εγγυησης,στο σερβις θα σου πουν οτι συμβαινει το δευτερο οποτε θα σκασεις το 100αρικο,γιατι αν δεν το σκασεις ,θα χασεις μια βασικη δυνατοττητα αυτης της μηχανης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Η δική μου μετά από παρόμοιο χτύπημα και αφού δούλεψε για λίγο καιρό έβγαζε μήνυμα λάθους για τον φακό και έκλεινε μόνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Οπότε το πάω από Δευτέρα να δω τι θα μου πουν και άμα είναι μπορώ να την χρησιμοποιώ μέχρι να σταματήσει να δουλεύει το ζουμ (αν σταματησει) και να την παω τοτε... Το θεμα ειναι ότι δε νομίζω να αξιζει να δωσεις 100€ για μια μηχανη που πλέον την βρίσκεις 179€ απ' ότι βλέπω στο skroutz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 μιας και ειναι πλεον εκτος εγγυησης,γιατι δεν δοκιμαζεις να την ανοιξεις μονος σου??δεν θα πειραχτει τπτ,βγαινουν τα σωθικα μονοκοματα,και φτανεις στο χτυπημενο μεταλο,το πιεζεις-χτυπας αντιθετα,να βγει προς τα εξω,και ξαναβαζεις τα σωθικα μονοκοματα.δεν θα ζοριστεις.αν το πας στο σερβις,εχει δεν εχει προβλημα,θα σου πουν οτι εχει χοντρο προβλημα και θα σκασεις το 100αρι....γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις μονος σου πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 αν το πας στο σερβις,εχει δεν εχει προβλημα,θα σου πουν οτι εχει χοντρο προβλημα και θα σκασεις το 100αρι....γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις μονος σου πρωτα. αυτό ρε π****η μου γιατι να συμβαίνει παντού... δεν καταλαβαίνουν οτι χάνουν την αξιοπιστία τους και τους πελάτες τους όλες οι ******* εταιρίες/μαγαζιά... ? πήγα πρόσφατα τον ενισχυτή μου να μου τον φτιάξουν (μέσα στην εγγύηση) και εκτός οτι μου ζητάνε 30 ευρώ μου λέει ο "τεχνικός" οτι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλήμα και οτι για να έγινε αυτό πρέπει να του έκανα μεγάλη ζημιά εγώ αποκλείεται να το έπαθε μόνο του. :mad: :mad: [/off topic mode] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ωραία... Ξεβίδωσα όλες τις βίδες εκτός από μία που ήταν κολλημένη και δεν άνοιγε με τίποτα. Μετά από πολύ ζόρι κατάφερα να "φάω" όλη τη βίδα και τώρα να μη γίνεται να ανοίξει με κανένα τρόπο... Η πλάκα είναι ότι πρέπει πρώτα να ξεβιδωθεί αυτή για να ανοίξει όλη η μηχανή! Θα την πετάξω σε κανα τοίχο μου φαίνεται όπως είναι να ησυχάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 παντα ετσι γινεται.......εγω στην θεση σου θα μουλαρωνα .............μεχρι να την ανοιξω...........δεν μπορει ενα γκατζετακι να μας κανει οτι θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ας ενημερώσω τι έγινε τελικά με τη μηχανή. Στο κέντρο επισκευής της SONY μου χρέωσαν 20€ μόνο και μόνο για να δουν την μηχανή και να υπολογίσουν το τελικό κόστος επισκευής της. Σε περίπτωση που αποφάσιζα να την επισκευάσω τα 20€ αφαιρούνταν από το τελικό κόστος. Μία μέρα μετά με κάλεσαν να μου πουν ότι η μηχανή έχει "σοβαρό" πρόβλημα και ότι για την επισκευή χρειάζονται 120€... Λέω, 170€ έχει καινούρια, δεν αξίζει να την φτιάξω, θα περάσω να την παραλάβω. Και αφού λέω αυτό, μου λένε ότι με 60€, μπορούν να την ανοίξουν όλη, να χτυπήσουν το σημείο προς τα έξω ώστε να στρώσει ο φακός και να μην κάνει θόρυβο. Τελικά το επέλεξα, μιας και μου έδωσαν και 3 μήνες εγγύηση της επισκευής. Έδωσα επιπλέον 40€ και την παρέλαβα σήμερα. Ούτε πρόβλημα πλέον, ούτε τίποτα! (μόνο το σημαδάκι, αλλά δε βαριέσαι...) Α, η φαγωμένη βίδα αλλάχτηκε με καινούρια (για να την φάω κι αυτήν την επόμενη φορά λογικά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μία μέρα μετά με κάλεσαν να μου πουν ότι η μηχανή έχει "σοβαρό" πρόβλημα και ότι για την επισκευή χρειάζονται 120€... αυτά που λέγαμε παραπάνω... να δείς που και τα 60 στα πήραν απλά για να στα πάρουν, παίζει να μην είχε και καθόλου πρόβλημα (αλλα δεν θα στο λέγαν ποτέ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 αυτά που λέγαμε παραπάνω... να δείς που και τα 60 στα πήραν απλά για να στα πάρουν, παίζει να μην είχε και καθόλου πρόβλημα (αλλα δεν θα στο λέγαν ποτέ)... Παίζει κι αυτό που λες, το θεμα ειναι οτι ειχα διαλυσει τη βιδα, οποτε δε μπορουσα να δοκιμασω κατι μονος μου! Το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι στο μαγαζι ειχαν εναν πινακα με το μεγιστο κοστος επισκευης για καθε συσκευη. Στις φωτογραφικες εγραφε 120€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καρτελ...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michael_69 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Mου έπεσε κάτω η φωτογραφική μου μηχανή από ύψος περίπου 1 μέτρου....Είναι μια SONY Cyber-shot DSC-W570. Το αποτέλεσμα είναι να ανοίγει αλλά η οθόνη είναι φωτισμένη χωρίς να δείχνει τι τραβάει ο φακός....(φωτογραφίες τραβάει χωρίς να το δείχνει όμως).Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει πάθει και αν είναι μεγάλη η ζημιά? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Yπάρχουν και ανεξάρτητα service sονυ και για αλλες ψηφιακές φωτογ.μηχανές για να τσεκάρεται τιμές.Eνα τέτοιο βρίσκεται επί Κολοκοτρώνη και Αιόλου γωνία σε όροφο στην Αθήνα για να μην κάνουμε και διαφήμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgw123gwgw Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Mου έπεσε κάτω η φωτογραφική μου μηχανή από ύψος περίπου 1 μέτρου....Είναι μια SONY Cyber-shot DSC-W570. Το αποτέλεσμα είναι να ανοίγει αλλά η οθόνη είναι φωτισμένη χωρίς να δείχνει τι τραβάει ο φακός....(φωτογραφίες τραβάει χωρίς να το δείχνει όμως).Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει πάθει και αν είναι μεγάλη η ζημιά? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλημερα, ακριβως το ιδιο επαθε και η δικη μου ψηφιακη μηχανη. ειναι panasonic ομως. στην πολη μου δεν υπαρχει κανενα service. μιλησα με την Panassonic και μου ειπαν να την στειλω Αθηνα με courier. Το courier Κοστιζει 30 ευρω και ο ελεγχος 20 ευρω. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω? Ευχαριστω! Mου έπεσε κάτω η φωτογραφική μου μηχανή από ύψος περίπου 1 μέτρο. Ειναι panasonic DMC-FS42. Aνοίγει κανονικά, φωτογραφίες τραβάει χωρίς να τις δείχνει όμως. Γιατι το φοντο ειναι μαύρο οποτε και οι φωτογραφιες βγαινουν ολες μαυρες. Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει πάθει και αν είναι μεγάλη η ζημιά? Στην πολη μου δεν υπαρχει κανενα service. Μιλησα με την Panassonic και μου ειπαν να την στειλω Αθηνα με courier. Το courier Κοστιζει 30 ευρω πανε-ελα και ο ελεγχος αλλα 20 ευρω. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω? Ευχαριστω! μια πιθανοτητα ειναι σε εκεινο το σημειο να μην εχει μηχανισμο.το μονο που μπορει να συμβει ειναι να φαγωθουν ελαφρια τα δυο κυλινδρα που προεκτεινοντε και δινουν το ζουμ,οποτε και θα σταματησουν να ακουγοντε οταν πεσουν κατω απο ενα οριο παχους,μικρο εννοειτε.αλλα υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα σε εκεινο το σημειο να βρισκονται τα πλαστικα γραναζια των κυλινδρων και να τα τρωει σιγα-σιγα,οποτε και θα χασεις το ζουμ της.σαν εκτος εγγυησης,στο σερβις θα σου πουν οτι συμβαινει το δευτερο οποτε θα σκασεις το 100αρικο,γιατι αν δεν το σκασεις ,θα χασεις μια βασικη δυνατοττητα αυτης της μηχανης. Γειας σας, κι εμενα μου έπεσε κάτω η φωτογραφική μου μηχανή από ύψος περίπου 1 μέτρο. Ειναι panasonic DMC-FS42. Aνοίγει κανονικά, φωτογραφίες τραβάει χωρίς να τις δείχνει όμως. Γιατι το φοντο ειναι μαύρο οποτε και οι φωτογραφιες βγαινουν ολες μαυρες. Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει πάθει και αν είναι μεγάλη η ζημιά? Στην πολη μου δεν υπαρχει κανενα service. Μιλησα με την Panassonic και μου ειπαν να την στειλω Αθηνα με courier. Το courier Κοστιζει 30 ευρω πανε-ελα και ο ελεγχος αλλα 20 ευρω. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω? Ευχαριστω! Γειας σας, κι εμενα μου έπεσε κάτω η φωτογραφική μου μηχανή από ύψος περίπου 1 μέτρο. Ειναι panasonic DMC-FS42. Aνοίγει κανονικά, φωτογραφίες τραβάει χωρίς να τις δείχνει όμως. Γιατι το φοντο ειναι μαύρο οποτε και οι φωτογραφιες βγαινουν ολες μαυρες. Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει πάθει και αν είναι μεγάλη η ζημιά? Στην πολη μου δεν υπαρχει κανενα service. Μιλησα με την Panassonic και μου ειπαν να την στειλω Αθηνα με courier. Το courier Κοστιζει 30 ευρω πανε-ελα και ο ελεγχος αλλα 20 ευρω. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερει κατι παραπανω? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα