naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Χρειάζομαι κάτι για να μετατρέψω τις βιντεοκασετες [VHS] σε dvd. Έχετε να προτείνετε κανέναν οικονομικό τρόπο για να γίνει αυτό? Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?keyphrase=video+capture Αν ψάξεις ίσως βρεις και λίγο ποιο φτηνά
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?keyphrase=video+capture Αν ψάξεις ίσως βρεις και λίγο ποιο φτηνά Ναι αλλά δεν βλέπω κανένα γνωστό μαγαζί. Είναι αξιόπιστα αυτά? Α και αφού το πάρω αυτό μετά τι πρέπει να κάνω?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Απλά σου δείχνω τη χρειάζεται και είναι η ποιο φτηνή λύση,μπορείς να αγοράσεις κάτι ανάλογο από όπου εμπιστεύεσαι ή και κάρτα γραφικών με video-in απλά θα είναι ποιο ακριβά. Αφού πάρει ο,τι πάρεις θα συνδέσεις το vhs player σου μέσου αυτού με των Η/Υ σου και θα κάνεις εγγραφή,θα τα εξηγεί και στο εγχειρίδιο.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Απλά σου δείχνω τη χρειάζεται και είναι η ποιο φτηνή λύση,μπορείς να αγοράσεις κάτι ανάλογο από όπου εμπιστεύεσαι ή και κάρτα γραφικών με video-in απλά θα είναι ποιο ακριβά. Αφού πάρει ο,τι πάρεις θα συνδέσεις το vhs player σου μέσου αυτού με των Η/Υ σου και θα κάνεις εγγραφή,θα τα εξηγεί και στο εγχειρίδιο. Βασικά δες... την μετατροπή θέλω να την κάνω γιατί χάλασε το vhs player και δεν μπορώ να δω πια τις κασέτες. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν. Και δυστηχώς δεν πουλούν πια τέτοια. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Βασικά δες... την μετατροπή θέλω να την κάνω γιατί χάλασε το vhs player και δεν μπορώ να δω πια τις κασέτες. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν. Και δυστηχώς δεν πουλούν πια τέτοια. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος? Για να κάνεις οτιδήποτε με τις βιντεοκασέτες σου πρέπει να έχεις κάτι που να παίζει vhs. Κοντά στο νου και η γνώση. Δεν χρειάζεται να ψάξεις για vhs player, υπάρχουν και τα combo dvd recorder (http://www.skroutz.gr/s/331299/LG-RCT689H.html). Με κάτι τέτοιο θα μπορέσεις να μεταφέρεις τις κασέτες σου σε dvd και να γράφεις και ότι θέλεις από την τηλεόραση. Στο ebay μπορείς να βρεις και πιο φθηνά. Μια άλλη λύση είναι, αν δεν έχεις πολλές κασέτες, να πας σε ένα φωτογραφείο που να κάνει τέτοιες μετατροπές. Μερικοί παλιοί φωτογράφοι μπορεί να έχουν ακόμα vhs players. Οι καινούργιοι δεν νομίζω.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πανάκριβο... Θα προσπαθήσω αν είναι να βρω ένα vhs player από κανέναν συγγενή και να μετατρεψω τις κασέτες με το παραπάνω που μου προτείνατε. Δυστηχώς έχω πολλες κασετες και δεν μπορώ να παω σε φωτοτυπειο. Σε real-time δεν μετατρέπονται αυτά?
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Σε real-time δεν μετατρέπονται αυτά? Ω,ναι ...και καλό είναι να βρεις κάποιο vhs της προκοπής δηλαδή με μια κάποια ποιότητα αναπαραγωγής και stereo(δεν είναι στάνταρ στα vhs)αν σε ενδιαφέρει αυτό.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δυστηχώς δεν έχω άλλη επιλογή. Μόνο ένας συγγενής μου έχει ένα vhs player και είναι το μόνο που μπορώ να βρω. Δεν υπάρχει άλλη λύση... :/ Να ρωτήσω κάτι: έχω αυτήν εδώ την κάρτα τηλεόρασης ήδη Link Μπορώ να το συνδέσω σε αυτήν? Την έιχα αγοράσει για να παίζω ps2. Έχει και 3 υποδοχές μπροστά με χρώματα κόκκινο άσπρο κίτρινο και μία θήρα που λέει video in. Τι λέτε?
vlasiospakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πάνω στο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω παιδιά αν γίνεται να συνδέσω το βίντεο με την τηλεόραση και την τηλεόραση με ενα laptop μέσω HDMI και να κάνω την εγγραφη της βιντεοκασέτας ετσι στο laptop???
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί συνήθως οι συνδέσεις τις τηλεόρασης είναι μόνο video in. Εκτός αν το αναφέρει η τηλεόραση στις δυνατότητες της, αν και δεν το πιστεύω.
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και με τι καλώδιο μπορώ να συνδέσω το vhs player με αυτό το tv tuner? Γιατί το vhs player έχει scart...
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Με κάνα 2-3€ στα ηλεκτρονικάδικα έχει και στα carefour και τα λοιπά αλλά μάλλον λίγο ποιο ακριβά.
kurkosdr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Χωρίς να θελω να κανω διαφημιση, στο θεμα της κάρτας capture θα σου πω μια λεξη: Pinnacle. Ολες οι υπολοιπες ειτε εχουν χαλια συνοδευτικο software, που και χαλια capture κανει λογω κακου συμπιεστη (encoder), και δεν συνεργάζεται καλα με προγραμματα επεξεργασιας βιντεο (σε περιπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις τον encoder του προγραμματος επεξεργασιας). Ειτε μολις βγει η επομενη εκδοση του λειτουργικου δεν βγαζουν drivers. Στο λεω γιατι εχω καει καμποσες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα