leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα κοροϊδίας του κοινού. Αφενός δεν σου βάζει κανένας το πιστόλι στο κεφάλι για να πας σε μια συναυλία, αφετέρου όλοι ήξεραν τι παίζει με την Winehouse. Εξάλλου οι περισσότεροι έχουν internet πλέον, ξέρεις τι θα δεις. Από κάποιο σημείο και μετά, το αν θα γίνει σκηνικό σε συναυλία της ήταν καθαρά θέμα τύχης. Λυπητερό μεν, αλλά τι να κάνεις. Εδω φίλε μου διαφωνώ. Ξέρω οτι είναι λίγο στον κόσμο της αλλα θέλω να πάω να την δω. Πληρώνω 20-30-50 € για το εισητήριο και αυτή δεν μπορεί να μου αρθρώσει λέξη. Ε δεν είναι κοροιδία απο την Amy προς εμένα?
slipknot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλύτερα να την θυμάται ο κόσμος (και ειδικά τα μικρά παιδιά που την έχουν ως πρότυπο) για νεκρή από ναρκωτικά ώστε να τα αποφύγουν παρά για τα τραγούδια της. Αυτή η φάρσα με τα πρότυπα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Είναι απαραίτητο μια κοπελίτσα που έχει σαν είδωλο την Winehouse, να σκέφτεται "Μια μέρα θα αρχίσω να σνιφάρω κόκες»; Δεν μπορεί να θαυμάζει τη φωνή της, τα μαλλιά της ή τα νύχια της; Ο καθένας λαμβάνει διάφορα ερεθίσματα από καλλιτέχνες -οποιονδήποτε τομέα κι αν υπηρετούν- και απομονώνει τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει. Από 'κει και πέρα δε ζούμε στο 70, όλοι ξέρουν τι μπορούν να προκαλέσουν τα ναρκωτικά. Τα παιδιά μεγαλώνουν με πρότυπα, δεν μεγαλώνουν τα πρότυπα τα παιδιά. Πρώτο και αυθεντικό πρότυπο για ένα παιδί είναι η οικογένεια του. Εδω φίλε μου διαφωνώ. Ξέρω οτι είναι λίγο στον κόσμο της αλλα θέλω να πάω να την δω. Πληρώνω 20-30-50 € για το εισητήριο και αυτή δεν μπορεί να μου αρθρώσει λέξη. Ε δεν είναι κοροιδία απο την Amy προς εμένα? Άμα συνήθιζε να παρουσιάζει επαγγελματική συμπεριφορά και μια φορά, εντελώς ξαφνικά γινόταν κάτι τέτοιο, όχι μόνο κορόιδο θα ένιωθε κανείς, αλλά θα είχε και πολλά νεύρα. Όταν όμως γίνεται συνήθειο, δεν μπορείς να πέφτεις απ' τα σύννεφα. Όταν έμαθα πως θα ερχόταν στο φετινό Ejekt, αναρωτιόμουν κατά πόσο θα τα καταφέρει. Τελικά, δεν. Και το ειρωνικό είναι πως πλέον, οι Έλληνες fans θα μείνουν με την ξενέρα που δεν την είδαν, έστω και σε εμφάνιση τύπου Βελιγραδίου.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 παιδιά όλοι οι πίνουν κόκα πριν τη σκηνή, μην το ψάχνετε. Απο τη βίσση μέχρι τους prodigy απλά αυτή εχασε τον έλεγχο τελείως. Η Βισση?
mikrovios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ρε guys είναι γνωστό ότι "ουσιάζονται" άπαντες σε αυτά τα επαγγέλματα. Οι αντοχές που απαιτούνται όχι απλώς για να φέρουν σε πέρας μια εμφάνιση με κάποια διάρκεια πάνω από μία ώρα, αλλά να είναι και καλή, και αντάξια όλων αυτών που τους πιστώνουν, και να αφήσουν ικανοποιημένους όλους αυτούς που ήρθαν περιμένοντας δε ξέρω τι, είναι συχνά -και με τα σημερινά δεδομένα- πάνω από τη δύναμη πολλών. Το "χημικό" υπόβαθρο θα παίξει όπως και να'ναι. Υπάρχουν κι αυτοί που λένε πως δεν κάνουν χρήση ναρκωτικών, αλλά ειδικών τονωτικών, βιταμινών κλπ. Τώρα πλάκα κάνουμε; Όλοι κάπως φτιάχνονται για να τα βγάλουν πέρα πριν βγουν στη σκηνή. Συχνά προτρεπόμενοι από μάνατζερς, εταιρία κλπ. Επόμενο είναι να ξεφεύγουν κάποιοι. Δεν είναι αυτό το θέμα τόσο, όσο ο άψυχος τρόπος που εκφράζεται αρκετός κόσμος. "Ψόφος στο πρεζάκι" "περισσότερο οξυγόνο στη γη γι'αυτούς που πραγματικά σέβονται τη ζωή τους" και τέτοια, σε τι εξυπηρετούν; Πότε γίναμε τόσο σκατόψυχοι ρε παιδιά; Ακόμα και όταν μας έχει βλάψει ακόμα κάποιος, πόσο μάλλον.. Κι όλο αυτό με τα πρότυπα για τα παιδάκια είναι ηθικολογίστικες μαλακίες. Γίνεσαι γνωστός, άρα αυτόματα δέσμιος της εικόνας του "πως-πρέπει-να-είσαι"; Όπως γουστάρεις είσαι. Και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η πλειονότητα όσων πήγαιναν να δουν ζωντανά την Winehouse, ήξεραν πάρα πολύ καλά -ειδικά τα τελευταία χρόνια- το ρίσκο του φιάσκου. Χώρια το ακόμα χειρότερο: αυτούς που πάνε για το "θέαμα", για να δούνε αυτό ακριβώς. Στο Glastonbury το 2008 είχα πάει και την ειχα δει (ήταν η εμφάνιση για την οποία γίνεται αναφορά πιο πάνω,που η Winehouse έριξε μπουνιά σε άτομα στο κοινό). Ήμασταν στη μπροστινή σειρά και δίπλα μας ήτανε μια τύπισσα με το πιτσιρίκι της, πάνω από 8 χρονών δε θα'τανε (δεν ήταν λίγα τα πιτσιρίκια, γεγονός, ΜΕ τους γονείς τους). Η Winehouse ήτανε εμφανέστατα φτιαγμένη, κι όποτε σκόνταφτε κι έπεφτε, ή ξάπλωνε φαρδιά πλατιά στη σκηνή, η μάνα δίπλα σήκωνε το πιτσιρίκι πιο ψηλά για να βλέπει καλύτερα και το πιτσιρίκι γελούσε. Ένα είδωλο που καταρρέει είναι ευχάριστο θέαμα, ναι; O πόνος και η γελοιοποίηση του έχει πλάκα. Πώς γίνεται; Τι ικανοποιούμε μέσα μας με το να σκεφτόμαστε έτσι; "When will Amy Winehouse Die? Guess her final breath and be crowned Mr. Or Mrs. Death. Winner will be rewarded with a iPod Touch." πλάκα λες; για τσέκαρε:http://www.whenwillamywinehousedie.com/ Αν αυτό δεν ονομάζεται σαρκοφαγία... Τον κανίβαλο δε μπορούμε να τον καταλάβουμε. Τον αδιάφορο ή τον σκατόψυχο; Ίσως. Άμα σκεφτείς τα πόσα ζόρια τραβά ο κόσμος σήμερα και το πόσο βάλλεται το επίπεδο ζωης του καθημερινά, γιατί να μην πει ο άλλος "για μένα ποιος χέστηκε για να νοιαστώ εγώ για το παλιοπρεζόνι;"
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ^^ Ωραια.Σε περιμενει τωρα ο ΕΤ για ρομαντσαδα στο φεγγαρι με το ποδηλατο.
gchris7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Στο Glastonbury το 2008 είχα πάει και την ειχα δει (ήταν η εμφάνιση για την οποία γίνεται αναφορά πιο πάνω,που η Winehouse έριξε μπουνιά σε άτομα στο κοινό). Ήμασταν στη μπροστινή σειρά και δίπλα μας ήτανε μια τύπισσα με το πιτσιρίκι της, πάνω από 8 χρονών δε θα'τανε (δεν ήταν λίγα τα πιτσιρίκια, γεγονός, ΜΕ τους γονείς τους). Η Winehouse ήτανε εμφανέστατα φτιαγμένη, κι όποτε σκόνταφτε κι έπεφτε, ή ξάπλωνε φαρδιά πλατιά στη σκηνή, η μάνα δίπλα σήκωνε το πιτσιρίκι πιο ψηλά για να βλέπει καλύτερα και το πιτσιρίκι γελούσε. Ένα είδωλο που καταρρέει είναι ευχάριστο θέαμα, ναι; O πόνος και η γελοιοποίηση του έχει πλάκα. Πώς γίνεται; Τι ικανοποιούμε μέσα μας με το να σκεφτόμαστε έτσι; "When will Amy Winehouse Die? Guess her final breath and be crowned Mr. Or Mrs. Death. Winner will be rewarded with a iPod Touch." πλάκα λες; για τσέκαρε:http://www.whenwillamywinehousedie.com/ Αν αυτό δεν ονομάζεται σαρκοφαγία... Τον κανίβαλο δε μπορούμε να τον καταλάβουμε. Τον αδιάφορο ή τον σκατόψυχο; Ίσως. Άμα σκεφτείς τα πόσα ζόρια τραβά ο κόσμος σήμερα και το πόσο βάλλεται το επίπεδο ζωης του καθημερινά, γιατί να μην πει ο άλλος "για μένα ποιος χέστηκε για να νοιαστώ εγώ για το παλιοπρεζόνι;" Τα έχεις παρερμηνεύσει τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι ευχαριστιέται η σπάει πλάκα κανείς με τον θάνατο ενός ανθρώπου . Όταν βλέπεις αυτό το χάλι και παράδειγμα προς αποφυγήν, κάπως πρέπει να αντιδράσεις, κάπως πρέπει να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν οδηγεί πουθενά. Το site που δίνεις, πιστεύω σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να σπάσει πλάκα, το αντίθετο θα έλεγα. Χίλιες φορές να βγαίνουν τέτοια site που λένε την αλήθεια (έστω και με πικρόχολο χιούμορ), παρά να κάθεσαι να λες "τι καλή τραγουδίστρια που είναι" κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα.
liopyr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ^^ Ωραια.Σε περιμενει τωρα ο ΕΤ για ρομαντσαδα στο φεγγαρι με το ποδηλατο. Εσένα ποιος; Ο Δαλιανίδης στην στροφή; Guess what. Η πρέζα είναι φτου κακά, το ξέρουν όλοι εδώ και 3 δεκαετίες. Το να μη λυπάσαι για κάποιον που πεθαίνει από ναρκωτικά πιστεύοντας πως πήγαινε γυρεύοντας, μπορεί να θεωρηθεί μία άποψη, απαράδεκτη για μένα, αλλά συζητήσιμη. Το να μιλάς όμως για πρέζες-τιμωρούς είναι άρρωστο αδερφέ. Ψάχ'το.
Dimitrios_1989 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πραγματικά και πάλι λυπάμαι που αυτή η χώρα (Ελλάδα) πάει πάλι πίσω. Πιάσαμε κουβέντα για πρέζα και όχι για την κοπέλα που πέθανε και για αυτό είναι και το θέμα στην τελική. Στο κάτω κάτω δεν της προσπάπτεις κάτι γιατί ζωή της ήταν. Μόνο που μερικές φορές ο κόσμος πλήρωνε για να την δει και αυτή τον χαβά της αλλιώς τί να πεις; Κάτι χοντράδες που διαβάζω εδώ και μέρες; ''Καλά να πάθει'', ''Μία λιγότερη χαχα'', ''Ψόφο'' Απαράδεκτοι μερικοί πραγματικά γιατί ο θάνατος δε κάνει διακρίσεις στο αν παίρνεις ή δε παίνρεις. Μπορεί εκεί που στέκεσαι κάτι μέσα σου να σε προδώσει και να φύγεις έτσι. Άρα αυτοί που το ευχαριστήθηκαν να προσέχουν την χολή τους μη γεμίσει από κακία Ας αναπαυθεί εν ειρήνη η κοπέλα και ας είναι καλά εκεί που είναι
Narayan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ελπίζω τουλάχιστον η σημερινή νεολαία να πάρει ένα μάθημα από την κατάληξη της Winehouse, και να αποφύγει στο μέλλον τέτοιου είδους χτενίσματα Η αγγλική αστυνομία αποφάνθηκε πως κρίνοντας από το ποσοστό αποσύνθεσης του πτώματος της Winehouse, ήταν ήδη νεκρή για 18 μήνες όταν την βρήκαν Ο ιατροδικαστής έβγαλε πόρισμα πως η κύρια αιτία θανάτου της Winehouse ήταν η υψηλή περιεκτηκότητα αίματος στην κυκλοφορία πρέζας της Οι φίλοι της Amy σεβάστηκαν την τελευταία επιθυμία της, και σχημάτισαν μία ευθεία γραμμή έξω από το σπίτι της Οι δε γονείς της, αποφάσισαν να μοιράσουν τα αποτεφρωμένα απομεινάρια του σώματός της στους οπαδούς της που την αγάπησαν. Οι τιμές ξεκινούν στις 90 στερλίνες το γραμμάριο Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως θα αποδώσει φόρο τιμής, παίζοντας στην κηδεία της Amy την γνωστή του επιτυχία, "Candle Under the Spoon" Και τα χρηματιστήρια επιρρεάστηκαν από τον θάνατο της Amy Winehouse. Στο χρηματιστήριο αξιών του Λονδίνου με το κλείσιμο των συναλλαγών την Δευτέρα, οι μετοχές των φαρμακευτικών εταιρειών σημείωσαν μέση πτώση 5.2%
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Είναι δυνατόν η αστυνομία να μην έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημη αιτία θανάτου;;; Δηλαδή αντί να πουν μια αλήθεια που ξέρει όλη η υφήλιος οι επίσημες (!!!) αρχές της χώρας τι προσπαθούν να κάνουν; Δεν μιλάμε για την οικογένεια που προσπαθεί (τώρα;;; να σώσει την υπόληψη του μελους της αλλά για το ίδιο το Κράτος! Ποσοστά επί των κερδών θέλουν; Αίσχος με αυτήν την υποκρισία.
spurakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 δεν εχει βγαλει τιποτα ο ιατροδικαστης..φημες ολα...και λενε οτι υπαρχει περιπτωση να αυτοκτονισε.αν αυτοκτονησε πιστευω πως θα πηρε υπερβολικη δοση ναρκωτικων και αλκοολ μαζι..
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δηλαδή με μια απλή εξέταση αίματος δεν μπορεί να δει ο ιατροδικαστής τι ξένες ουσίες υπήρχαν και αν οι ποσότητες είναι θανατηφόρες ή όχι;;; Τί λέμε τώρα; Μας δουλεύουν κανονικά! Πάνε να συντηρήσουν κανένα μύθο στα media του στυλ Μυστηριώδης θάνατος - άγνωστα αίτια, λές και είμαστε τίποτα ..., άντε να μην πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.