zoel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Παιδιά μια βοηθεια θα ήθελα. Εχω παραγγείλει ένα ανταλλακτικό για ένα παλιό laptop στις 26 Ιουνίου το οποίο ακόμα δεν έχει έρθει. Επικοινώνησα με τον αγοραστή και μου είπε ότι θα στείλει και δεύτερο δέμα. Τι πρέπει να κάνω για είμαι καλυμμένος; Case μπορώ να ανοίξω μέσα σε 30 ή 45 μέρες απο την αγορά; Ευχαριστώ
makischa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αφου σου εστειλε αλλο δεμα, γιατι δε περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο και μπλεκεσαι με cases? Αυτα συμβαινουν στο εξ'αποστασεως εμποριο και ο πωλητης μεχρι στιγμης φαινεται να αντεδρασε αψογα, wait and see
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 να ζηταγες signed for ή οπως αλλιως λενε τα συστημενα και να χει tracking id αν δεν σου στειλει tracking id(αφου το ζητησεις) τοτε να ανοιξεις case γιατι μετα απο 42 μερες(αν θυμαμαι καλα)χανεις την δυνατοτητα. εκει που εκανες edit καπου στις πισω σελιδες γραφουν για dispute
zoel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Θέλω να περιμένω το δεύτερο δέμα, αλλά δεν θέλω να χάσω την δυνατότητα να ανοίξω case στην περίπτωση που χαθεί η δεν στείλει δέμα. Επίσης μου είπε ότι θα στείλει 2ο δέμα χωρίς καν να ρωτήσει για το 1ο, σε συνδυασμό με 220-97% rating μου φάνηκε λίγο υποπτο
minasyogr7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 απο ποια χωρα ειναι και με ποια εταιρια σου το στελνει ;;;
zoel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Απο Αμερική με USPS, μου έδωσε και tracking code
markosf1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι .. το έχω παραγγείλει από τις 20 ιουνίου . αλλά θυμάμαι μια άλλη φορά ότι ειχε κάνει κάπου στον ένα μήνα και βάλε να έρθει ένα δέμα, και έτσι κάνω υπομονή . αν δεν έρθει θα στείλω μήνυμα στον πωλητή να του πω ότι θα του αφήσω .. αρνητική αξιολόγηση .
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αφου ειναι με Tracking και εχει καμποσες θετικες πιστευω δεν θα εχεις θεμα.
flik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καμιά φορά καλοκαίρι αργούν τα δέματα. Μου έχει τύχει να κάνει ενάμιση μήνα να έρθει.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Υπομονή μερικά δέματα δεν ειναι θέμα των πωλητών αν αργούν αλλα των υπολοίπως υπηρεσιών που παρεμβάλονται, μεταφορικές , τελωνεία κτλπ Το θέμα ειναι να έρθει να ειναι άθικτο και αυτο που πραγματικά παράγειλες, και εφόσον εχεις και tracking number δεν υπάρχει θέμα ανυσηχίας.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ε ναι με Tracking number μονο τελωνειο αμα κολλησει.κατα τα αλλα οπως ειπαν τα παιδια ειναι λιγο θεμα τυχης ποσο γρηγορα θα ερθει κατι.ειδικα οταν ειναι εκτος ευρωπης περιμενεις αρκετα.οταν ειχα στειλει κατι αγγλια με courrier μου λενε αν θες σε 2-3 ημερες ειναι το ταδε προγραμμα που κανει 40 ευρω .αλλα μπορεις και με 20 να το στειλεις αλλα επειδη μπλεκει και αλλη εταιρεια ενδιαμεσα μπορει να παρει και 10 και 15.τελικα σε 5 ειχε φτασει.ταχυμεταφορες ελτα ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.